Düzeltme yaptım..uyarınız icin sağolun hızlı yazdım telefondan o yüzden farketmedim..Aslında son dediklerinizi anlamadım. Düzenleyip yazsanız iyi olur.. Nokta virgül falan..
İstediği kadar tehdit etsin...eşim ben söyleyemiyorum hayır diyemiyorum sen söyle beğenmediğin şeyleri diye dedi...bana haklısın hata bende dedi..tüm kartları bende o gece çıkartıp verdi al sende kalsın diye..allah kaynanama o günleri o tehditleri nasip etmesin inşallah...benden değil beraber kaldığı akrabası gelininden görsün...canım allah senın yardımcın olsun kaynanan fena... benım kv kp bıde 17 yaşında kaynım okuyo 3 ayda bır aldıkları yaşlılık maaşlarıyla gecınıyolar bız arada 150 200 gonderıyoz onu bıle zorla kabul edıyolar durumumuzu bıldıklerıiçin.... ama senınkıler garıp hem eltıne hem kaynana harcıyo eşin allah yardımcın olsun ustu kapalı tehtıt edıyor saanırım...
Düzeltme yaptım..uyarınız icin sağolun hızlı yazdım telefondan o yüzden farketmedim..
Kendi kızlarının canı can biz insan evladı ana baba evladı değiliz sanki..bu benim 3.düşüğümdü..evlendikten 1.5 sene sonra gebe kaldığımdada dış gebelik oldum iç kanamam oldu ameliyat oldum hem hastahanede hem evde annem baktı hep o zamanda..kendi evine götürdü anacım sezeryanlıydım...kaynanam 10 gün sonra geldi..aynı sizdeki gibi daha bebek değildi falan demeler...ilk düşüğümdede bana sen nerden bilcen düşüğü düşük falan değildir o demişti..bende kan testlerim var doktor öyle demiyo demiştim...bu son düsükte gelmedi bile kaynanam..Tamam şimdi oldu. Allah yardım etsin. Tamam insan ailesine yardım eder ama bu yardımı da kullanıp her türlü yükü bindirmeye çalışmak, üstelik siz kürtaj olmuşken sizin yanınıza gelmemiş olmaları ne kadar çirkin.
Siz sakin olun. Sessiz olan taraf olun. Yani keser döner sap döner, gün gelir hesap döner arkadaşım.
Siz şimdi kendi yuvanızı bozmayın. Huzurunuzu bozmayın. Bırakın onları kendi hallerine.
Ben de düşük yaptım vakti zamanında ama benim kaynanam eltilerim bile daha bebek bile değildi diye söylendiler, umursamadılar.
Ama eltim benden sonra 2 kere düşük yaptı, ikisinde de yanına gittim. İnsanlık bizde kalsın.. Elbet meyvesini alırız..
Burası küçük yer hemen iş bulunmuyo aslına bakarsanız..ev kredimiz ve sattığımız halde bankaya ödemek zorunda olduğumuz arabanın ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borcumuz var...ikinci tüp bebeğe başlamak istiyorum iyi bir merkezde ama para yok..kaldık üniversite hastahanelerinin eline oralarda ilki olmadı ikinci olur mu bilmem..eşimin gözünü korkutmak amaçlı yaptım ben işe yaradıda kartları bende harçlık veriyorum ona...İşi bırakma imkanınız varsa ( ama istediğinizde bir iş bulmak mümkünse) Gerçekten işi bırakın. Aslında çalışma taraftarıyım. Ama sen kazan karşındaki gavur malı etsin olmaz.' Eline bakıyoruz bari saygılı olalım ' durumuda yok. Bırakın işi eşiniz düşünsün. Yada ücretsiz izin alma imkanınız olsa ve' istifa ettim 'deseniz ne güzel olur.
Kendi kızlarının canı can biz insan evladı ana baba evladı değiliz sanki..bu benim 3.düşüğümdü..evlendikten 1.5 sene sonra gebe kaldığımdada dış gebelik oldum iç kanamam oldu ameliyat oldum hem hastahanede hem evde annem baktı hep o zamanda..kendi evine götürdü anacım sezeryanlıydım...kaynanam 10 gün sonra geldi..aynı sizdeki gibi daha bebek değildi falan demeler...ilk düşüğümdede bana sen nerden bilcen düşüğü düşük falan değildir o demişti..bende kan testlerim var doktor öyle demiyo demiştim...bu son düsükte gelmedi bile kaynanam..
Gelde böyle kadını sev..allah biliyo ya sevmiyorum ama eşimin annesi saygısızlık etmedim 5 yıl sustum ta ki son damla dolup taşana kadar...Çok çok geçmiş olsun size. Çok üzüldüm ya. İnşallah bir daha yaşamazsınız.
Demekki sizin de imtihanınız buymuş.
Allah merhametsiz etmesin kimseyi..
Yani borç gırtlağa kadar, ihtiyaçlar diz boyu ve paraya başkaları göz dikmiş. Parça pinçik et onları. Şaka yapıyorum. ben olsam yapamazdım. Ama bunları eğer bebeğiniz yok diye sizi aile görmüyorda yapıyorlarsa affetmeyin, elinizden geleni ardınıza koymayın. Bu arada düşük sebebi yorgunluk vb sebeplerse cidden işi bırakın.Burası küçük yer hemen iş bulunmuyo aslına bakarsanız..ev kredimiz ve sattığımız halde bankaya ödemek zorunda olduğumuz arabanın ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borcumuz var...ikinci tüp bebeğe başlamak istiyorum iyi bir merkezde ama para yok..kaldık üniversite hastahanelerinin eline oralarda ilki olmadı ikinci olur mu bilmem..eşimin gözünü korkutmak amaçlı yaptım ben işe yaradıda kartları bende harçlık veriyorum ona...
Bundan sonraki gebeliğimde rabbim nasip ederse hemen bırakıcam peşin peşin dedim...kaynanama onuda dedim..3.ye gebe kaldım eşime oğlum bu kız iki kez düşük yaptı işi bıraksın demedin dedim...ben çalış diyorjm sana deyiverdi...sen böyle yaptığın için stres oluyosun ondan düşüyolar demez mi bana...Yani borç gırtlağa kadar, ihtiyaçlar diz boyu ve paraya başkaları göz dikmiş. Parça pinçik et onları. Şaka yapıyorum. ben olsam yapamazdım. Ama bunları eğer bebeğiniz yok diye sizi aile görmüyorda yapıyorlarsa affetmeyin, elinizden geleni ardınıza koymayın. Bu arada düşük sebebi yorgunluk vb sebeplerse cidden işi bırakın.