oğluna sürekli bişeyler aldıran kaynanam raunt2

helena17

KûnFeYekûn..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.965
1.437
Konumun öncesini okuyanlar bilir...Perşembe gecesi eşimle atıştım ilaç patası eltiminmiş ve kaynanam eşime ödetiyo..hem hanımın kaşarını al hem ilacını cinlerim tepeme çıktı...maaş kartı kredi kartı bende artık..böyle har vurup harman savurursa işi bıraķıcam dedim...ben kardeşinin karısının kaşarı ve ilacı vs..si için çalışmıyorum bende bilirim kızkardeşin ve gelininiz gibi evde yatmayı dedim..bana acıman yok mu dedim..senin karın bebeğini kaybeder kürtaj olur kardeşin ve karısı düşmana nispet yapar gibi motor tepelerinde sokak sokak gezer bir geçmiş olsuna gelmez sen ise gider onun karısının ilacinı ödersin dedim...biz evlenirken bir iğne almadı annen dedim kardeşin için taksitlere giriyo beyaz eşya alıyo dedim..oglu napsin kadıncağız demez mi..bende sen üvey oğlumusun dedim..sen babanın sağlığında öksüz yetim gibi evlendin kimsen koşturmadı dedim...yarın anneni arıcam dedim ve aradım ertesi gün..bana neden böyle yapıyosun dedi kaynanam...ablamın kızını görmedin mi sessiz kocasını dırdırla boşattı..çocuk falanda görmedi adamın gözü demez mi..siz sessiz adamlara düştünüz ablamın falanca oğlu, abimin falanca oğlunda evli olsanız konuşabilirmiydiniz böyle dedi bana..kocan sessiz içine atar üzme dedi..dırdırla kocan bosar dedi....bende 5 yıl oldu artık dedim ne boşanması dedim..kendine güvenme dedi bana...ablamın kızı gördünüz ya dedi... Notki ablasının kızı haklı yere boşandı adam karısından gizli borç yapıyomuş eve kağıtlar gelince öğrenmiş kadın...eşinden evini satın almak zorunda kaldı ev elden gitmesin diye...boşandılar adam senesin evlendi bile...o borçlar nereye gidiyomuş gördük..)

Son düzenleme:
canım allah senın yardımcın olsun kaynanan fena... benım kv kp bıde 17 yaşında kaynım okuyo 3 ayda bır aldıkları yaşlılık maaşlarıyla gecınıyolar bız arada 150 200 gonderıyoz onu bıle zorla kabul edıyolar durumumuzu bıldıklerıiçin.... ama senınkıler garıp hem eltıne hem kaynana harcıyo eşin allah yardımcın olsun ustu kapalı tehtıt edıyor saanırım...

Son düzenleme:
Aslında son dediklerinizi anlamadım. Düzenleyip yazsanız iyi olur.. Nokta virgül falan..

Kadın resmen bana elalem çocuguna rağmen bosuyo adam benim oğlum gibi sessizdi diyo...bana aklınca sende çocukta yok boşatırım manasına getiriyo sanırsam..o salak eltide arkadan kapa kapa diyo..gelirsem oraya onun ağzını yırtarım dedim...allah kaynanama o günleri göstermesin..kayınpederide dertten kanser etmiş psikolojik hasta senelerdir adamı yemiş bitirmiş..kaynanam kendince hasta istanbula doktora götürmüş kayınpederim doktor bunun bişeyi yok hasta falan değil hiç dayak yememiş dayak istiyo demiş...

İstediği kadar tehdit etsin...eşim ben söyleyemiyorum hayır diyemiyorum sen söyle beğenmediğin şeyleri diye dedi...bana haklısın hata bende dedi..tüm kartları bende o gece çıkartıp verdi al sende kalsın diye..allah kaynanama o günleri o tehditleri nasip etmesin inşallah...benden değil beraber kaldığı akrabası gelininden görsün...

Düzeltme yaptım..uyarınız icin sağolun hızlı yazdım telefondan o yüzden farketmedim..

Tamam şimdi oldu. Allah yardım etsin. Tamam insan ailesine yardım eder ama bu yardımı da kullanıp her türlü yükü bindirmeye çalışmak, üstelik siz kürtaj olmuşken sizin yanınıza gelmemiş olmaları ne kadar çirkin.
Siz sakin olun. Sessiz olan taraf olun. Yani keser döner sap döner, gün gelir hesap döner arkadaşım.
Siz şimdi kendi yuvanızı bozmayın. Huzurunuzu bozmayın. Bırakın onları kendi hallerine.
Ben de düşük yaptım vakti zamanında ama benim kaynanam eltilerim bile daha bebek bile değildi diye söylendiler, umursamadılar.
Ama eltim benden sonra 2 kere düşük yaptı, ikisinde de yanına gittim. İnsanlık bizde kalsın.. Elbet meyvesini alırız..

İşi bırakma imkanınız varsa ( ama istediğinizde bir iş bulmak mümkünse) Gerçekten işi bırakın. Aslında çalışma taraftarıyım. Ama sen kazan karşındaki gavur malı etsin olmaz.' Eline bakıyoruz bari saygılı olalım ' durumuda yok. Bırakın işi eşiniz düşünsün. Yada ücretsiz izin alma imkanınız olsa ve' istifa ettim 'deseniz ne güzel olur.

Kendi kızlarının canı can biz insan evladı ana baba evladı değiliz sanki..bu benim 3.düşüğümdü..evlendikten 1.5 sene sonra gebe kaldığımdada dış gebelik oldum iç kanamam oldu ameliyat oldum hem hastahanede hem evde annem baktı hep o zamanda..kendi evine götürdü anacım sezeryanlıydım...kaynanam 10 gün sonra geldi..aynı sizdeki gibi daha bebek değildi falan demeler...ilk düşüğümdede bana sen nerden bilcen düşüğü düşük falan değildir o demişti..bende kan testlerim var doktor öyle demiyo demiştim...bu son düsükte gelmedi bile kaynanam..

Burası küçük yer hemen iş bulunmuyo aslına bakarsanız..ev kredimiz ve sattığımız halde bankaya ödemek zorunda olduğumuz arabanın ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borcumuz var...ikinci tüp bebeğe başlamak istiyorum iyi bir merkezde ama para yok..kaldık üniversite hastahanelerinin eline oralarda ilki olmadı ikinci olur mu bilmem..eşimin gözünü korkutmak amaçlı yaptım ben işe yaradıda kartları bende harçlık veriyorum ona...

Çok çok geçmiş olsun size. Çok üzüldüm ya. İnşallah bir daha yaşamazsınız.
Demekki sizin de imtihanınız buymuş.
Allah merhametsiz etmesin kimseyi..

Çok çok geçmiş olsun size. Çok üzüldüm ya. İnşallah bir daha yaşamazsınız.
Demekki sizin de imtihanınız buymuş.
Allah merhametsiz etmesin kimseyi..
Gelde böyle kadını sev..allah biliyo ya sevmiyorum ama eşimin annesi saygısızlık etmedim 5 yıl sustum ta ki son damla dolup taşana kadar...

Yani borç gırtlağa kadar, ihtiyaçlar diz boyu ve paraya başkaları göz dikmiş. Parça pinçik et onları. Şaka yapıyorum. ben olsam yapamazdım. Ama bunları eğer bebeğiniz yok diye sizi aile görmüyorda yapıyorlarsa affetmeyin, elinizden geleni ardınıza koymayın. Bu arada düşük sebebi yorgunluk vb sebeplerse cidden işi bırakın.

Çok üzüldüm inşallah hayırlısı ise anne olursunuz bir an önce. kv dediklerini de takmayın muhattap olmayın hiç. Haklısınız tepki göstermekte.

Ya millet evde yan gelsin yatsın birileri de baskasının ilac parasını ödesin ne ala.

Hasta olur calısamaz, derdi olur işsiz kalır ayrı mesele de bu şekilde olunca adam kullanmaya girer o iş.

Bundan sonraki gebeliğimde rabbim nasip ederse hemen bırakıcam peşin peşin dedim...kaynanama onuda dedim..3.ye gebe kaldım eşime oğlum bu kız iki kez düşük yaptı işi bıraksın demedin dedim...ben çalış diyorjm sana deyiverdi...sen böyle yaptığın için stres oluyosun ondan düşüyolar demez mi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…