oğlumuzun ismi ne olsun??

oğlumuzun ismi ne olsun

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
Bende Çağan oyladım benim çok hoşuma giden bir isim ilerde belki çağan ırmak gibi başarılı bir yönetmen olur sizinkide belli mi olur ?:))

neely ısrarla çağan demiş ama ben sancak ismini daha değişik buldum. çağan ın manası ne bilmiyorum ama sancak manalı, hoş bence

bence Sancak.Değişik bir isim.

Bende Çağan oyladım benim çok hoşuma giden bir isim ilerde belki çağan ırmak gibi başarılı bir yönetmen olur sizinkide belli mi olur ?:))

bence de çağan olmalı diğer isim anlamlı fakat ben pek isim olarak yakıştıramıyorum...

tartışmasız çağan diyorum

neely ısrarla çağan demiş ama ben sancak ismini daha değişik buldum. çağan ın manası ne bilmiyorum ama sancak manalı, hoş bence

teşekkür ederiz hanımlar..

bir de çağan söylenmesi biraz zor, ilerde sınıfındaki çocuklar çan diye dalga geçerek çağırabilirler, öğretmen olarak bu uyarıyı da yapayım ::))

bi rsürü yorumlar var ama bence anne baba olarak sizin içinizden geçen önemli... bizde kızıma duru ismini koyarken çok dalga geçen olmuştu

ikincisi erkek olursa onunda adını hacı şakir koyarsınız diyenler mi ararsınız.

ama biz duru ismini gerçekten çok sevdiğimiz için, duru gibi saf berrak bir ömrü olsun diye koyduk.

ister sancak ister çağan olsun ismiyle sağlıklı huzurlu uzun yıllar yaşasın inşallah..:nazar:

bi rsürü yorumlar var ama bence anne baba olarak sizin içinizden geçen önemli... bizde kızıma duru ismini koyarken çok dalga geçen olmuştu

ikincisi erkek olursa onunda adını hacı şakir koyarsınız diyenler mi ararsınız.

ama biz duru ismini gerçekten çok sevdiğimiz için, duru gibi saf berrak bir ömrü olsun diye koyduk.

ister sancak ister çağan olsun ismiyle sağlıklı huzurlu uzun yıllar yaşasın inşallah..:nazar:

çok duygulandım gerçekten yorumunuz için teşekkür ederim..

aybüke çocukların dalga geçmediği isimmi var
hele ilkokulda amannnnnnnnnn herkez herkezle dalga geçer
cin bu çocuklar herkeze takacak kulp buuyolar ya
ama ders çalış dersen parmakla sayılır demi

X