Çocuk Hastalıkları Oğlumun yanağındaki beyazlık ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızımda da var ve yeni yeni çıkıyor vücudunda. 6 aylıkken doktora götürdüm. Mavi bir ışıkla bakıp karar veriyor. Vitiligo değil ama 2 yaşında yine gelin demişti. 2ye kadar birşey yapılmıyormuş zaten. Herhangi bir cildiyeden randevu alın, hemen anlıyorlar.

Benim kızımdada olmuştu el bilegine yakın. Eltime göstermiştim, kız kardeşinin kızında da oldugunu anlatı ve doktor sebamet şampuanı kulan demiş.. Şampuanımı degiştirince gecti cok şükür.. Siz isterseniz ginede doktora gösterin..

Benim kizimda oldu 10 yasinda kollarda ve bacaklarda toplam 10 tane falan ama daha küçük.3 tane dermatologa goturdum.En sonuncusu prof.du kesin birsey soyleyemediler.Vitiligoya olabilirde olmayabilirde dediler.Günes koruyucu surmeden disari cikarmiyorum artık bir krem verdi 1 ay gunde 1 kez surecegiz.2 ay sonra tekrar cagirdi.Benimde canim cok sıkkın.Konunuzu takipteyim

Hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için arkadaşlar doktor şimdilik bı mantar kremi verdi duruma göre gecmezse tekrar gel dedi güneşe çok çıkmasın dedi

Hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için arkadaşlar doktor şimdilik bı mantar kremi verdi duruma göre gecmezse tekrar gel dedi güneşe çok çıkmasın dedi
Bizede bir krem verdi 1 ay kullan dedi gunese c
Gecmis olsun.Acaba ayni kremimi verdiler.Mavi bir ışıkla baktimi

Benim kızımda 9 yaşında bileğinde ve bacağının arka taraflarında var. vitiligo diye korkmuştum dr mavi ışıkta baktı vitiligo değilmiş. krem ve vücut yagi verdi.bahar yeli dedi dr bende de çıkıyor dedi. Korkulcak bisey değilmiş ilacsizda geçermiş ilaçlarla daha hızlı geçiyormuş. Internette bahar yeli diye araştırsanız biraz bilgi cikiyor

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.

Vitiligo değil denize gidip gelmenizle de alakasi yok yani sebep o degil. Pigment eksikliği beyaz gibi görünür.

Benim kizimin eylul ayinda vucudunda belki 40 tane oyle beyazlik oldu.2 profesöre goturdum mavi ışıkla baktilar ama ikiside vitiligo olabilir dedi.Sonra biraz araştirinca sam yeli mantarina benzedigini fark ettim eczaneden bir sampuan aldim bir ay icinde hepsi kayboldu

Merhaba
Benimde kızımın ayağında beyaz lekeler var, doktora hiç götürmedim. Ama vitiligoyu biliyorum görümcemde var vitiligo değil gibi sanki, siz ne kullandınız ismini yazabilir misiniz, bende bi araştırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…