- Konu Sahibi Omusun annesi
-
Benim kizimda oldu 10 yasinda kollarda ve bacaklarda toplam 10 tane falan ama daha küçük.3 tane dermatologa goturdum.En sonuncusu prof.du kesin birsey soyleyemediler.Vitiligoya olabilirde olmayabilirde dediler.Günes koruyucu surmeden disari cikarmiyorum artık bir krem verdi 1 ay gunde 1 kez surecegiz.2 ay sonra tekrar cagirdi.Benimde canim cok sıkkın.Konunuzu takipteyimArkadaşlar bakar mısınız lütfen oğlumun yanağında renk açılması oldu niye olmuş olabilir başına böyle bişey gelen var mı çok korkuyorum ya daha büyür mü bu lekeEki Görüntüle 2541887
Normal cildiyeye götür.Cocuk icin yokturBebeklerde mantar da olabiliyomus peki bebekler için cildiye doktoru oluyor mu iki buçuk yaşında şuan hangi bölüm bakar çocuk cildiyesi diye bölüm var mı hiç bilmiyorum da yarın hemen götürucem doktora
Geçiyormu peki geçiyorsa ne kadar zamanda geçer gunes lekesiysegüneş lekesi olabilir su damlası kalınca böyle beyazlıklar oluyor
yani süreyi tam bilemiyorum ama geçiyor :)Geçiyormu peki geçiyorsa ne kadar zamanda geçer gunes lekesiyse
Bizede bir krem verdi 1 ay kullan dedi gunese cHepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için arkadaşlar doktor şimdilik bı mantar kremi verdi duruma göre gecmezse tekrar gel dedi güneşe çok çıkmasın dedi
Gecmis olsun.Acaba ayni kremimi verdiler.Mavi bir ışıkla baktimiHepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için arkadaşlar doktor şimdilik bı mantar kremi verdi duruma göre gecmezse tekrar gel dedi güneşe çok çıkmasın dedi
Benim kızımda 9 yaşında bileğinde ve bacağının arka taraflarında var. vitiligo diye korkmuştum dr mavi ışıkta baktı vitiligo değilmiş. krem ve vücut yagi verdi.bahar yeli dedi dr bende de çıkıyor dedi. Korkulcak bisey değilmiş ilacsizda geçermiş ilaçlarla daha hızlı geçiyormuş. Internette bahar yeli diye araştırsanız biraz bilgi cikiyorBenim kizimda oldu 10 yasinda kollarda ve bacaklarda toplam 10 tane falan ama daha küçük.3 tane dermatologa goturdum.En sonuncusu prof.du kesin birsey soyleyemediler.Vitiligoya olabilirde olmayabilirde dediler.Günes koruyucu surmeden disari cikarmiyorum artık bir krem verdi 1 ay gunde 1 kez surecegiz.2 ay sonra tekrar cagirdi.Benimde canim cok sıkkın.Konunuzu takipteyim
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.Benim kızımda 9 yaşında bileğinde ve bacağının arka taraflarında var. vitiligo diye korkmuştum dr mavi ışıkta baktı vitiligo değilmiş. krem ve vücut yagi verdi.bahar yeli dedi dr bende de çıkıyor dedi. Korkulcak bisey değilmiş ilacsizda geçermiş ilaçlarla daha hızlı geçiyormuş. Internette bahar yeli diye araştırsanız biraz bilgi cikiyor
Samyeli mantari icin şampuan eczanelerde satiliyor.Adini unuttumMerhaba
Benimde kızımın ayağında beyaz lekeler var, doktora hiç götürmedim. Ama vitiligoyu biliyorum görümcemde var vitiligo değil gibi sanki, siz ne kullandınız ismini yazabilir misiniz, bende bi araştırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?