Çocuk Hastalıkları oğlumun sarılına bi çare

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
güneşli günlerde evde bebeğini çıplak vaziyette güneşlendir,
bol bol emzir ,
fazla uyumasına izin verme yani hiç uyutma demiyorum ama
normalden fazla uyurlar sarılık bebekler,dikkat et uykusunu abartma
ve birde hep karşı gelirdim ama kayınvalidem benim bebeğime ara sıra şekerli su verirdi
hiçte zararını görmedim
bizimkide limit safhadaydı sarılığı hep bunları yaptım ve normale düşmüştü hiç ışık tedavisine gerek kalmamıştı

benim oğlumda 4gün yattı sarılıktan.en başta bol bol anne sütü çünkü idrarla atımı hızlandırıyo sarılıkta.gece gündüz florasan ışığı altında uyutun.bide ben inanmamıştım ama sonra yaptım.sarı bi tülbentle yüzünü örtüp florasan ışığında tutmak.çünkü hastanedede bunu yapıyolar zaten.bizde 4gün yatıp çıktıktan sonra nerdeyse 2hafta hergün götürüp ölçtürdük.en sonunda düştü.çok geçmiş olsun canım..umarım yardımım dokunur

canım benim kızımda doğum sonrası 2 gün ışık tedavisi gördü değerleri düşmüştü sarılık geçti demiştik ama 40 gün sonra gittiğimizde uzamış sarılık olduğunu söledi doktor bize 40 gün boyunca tam geçmemişti.genelde anne sütü sarılığı deniliyor korkacak birşey yok bol bol emzir sarı tülbent olayını bende duymuştum.benim arkadaşımın bebeğide aynı 2 ay sürmüştü kendiliğinden geçiyor anne sütü sarılığı olduğu sürece canın sıkma değerlerini kontrol ettir ama

benim bebeğim 3.gün ve 7. gün yattı sarılıktan..18 di değeri.eve geldikten sonra nerdeyse 50. güne kadar devam etti yüzü..ama bende şekerli su verdim..keşke annemi dinleyip hastanede mama verseydim..hemşireleri dinledim çocuğum aç kaldı..ne çektik sarılıktan..allah kolaylık versin..kan aldırmak ölüm gibiiii..dayanamıyorumm ağlayıncaa

bende şekerli su verdirtmedim.acaba ondan mı oldu.iyi degıl dedıler bende vermedim.4 gün sütümde azdı sezeryandan dediler.arkadaslarımda aynı durumda olduklarını söylediler ama bi tek benım oglum sarılık oldu.ve hala sarı bebişim.uyandıgı zaman uyutmada zorlanıyorum uyudugundada uyandırmada.tülbenti aldık.ama eşim hala karşı şekerli suya.o yokken 2 defa gizli verdim.o da rezenenin içine karıştırdım.florosanıda yapıyorum.inş.gecer.hepinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…