Oğlumun saçını kestirmek işkence gibi oluyor :(

dyardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
55
0
96
40
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar. 18 aylık bir oğlum var. Bugüne kadar 3 kez berbere gitme teşebbüsünde bulunduk saçları uzadığı için ama her defasında kıyametler koptu. En son eve berberi getirdik belki sakinleştirebiliriz oyalarız diye ama yine sonuç hüsran oldu Berber binbir zorlukla elindne geleni yaptı ama yamuk yumuk oldu saç. Kendim de beceremiyorum zaten çocuk makası aynayı görür görmez ağlamaya başlıyo. Önerileriniz varsa çok mutlu olurum. Siz nasıl yapıyosunuz ya da ben neler yapabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim

benim de 17 aylık oğlum var daha hiç kestirmedik saçını... ben de düşünüyorum nasıl kestireceğim diye...

benim yeğenim de 14 aylık...4 5 kez traş oldu...maşallah saçları hm çok hem çabuk uzuyor...mecburen sık kestirmek gerekiyor...ağlıyor..kendini oraya buraya atıyor..eve biz de getrdik çare olmuyor..önler ayrı telden arkalar ayrı telden çalıyor.....çok korkuyor...4 5 kişi zor zaptediyoruz...allah kolaylık versn

Bizim oğlan babayla yarışıyo 15 günde bir traş olur.

ılk 3 defa çocuk ağlama krizine girdi ufaktı ama sonra baktım olacak gibi değil bu saç traş aletlerinden var aldık 2 tane şimdi kendi ıınnn hadi diyor. Yabancıya güvenmiyorlar yaşları gereği ama anne yada baba yapınca korkmuyorlar.
(Martta 2 olacak oğlum bu arada)

arkadaşlar bildiğim kararıyla bu psikolojik bişey saçlarını yada tırnaklarını uzayan ve kesilmesi gereken birşey gibi düşünemiyorlar tan tersine parmak gibi bir uzuv olarak görüyor ve acıyacağını terar gelemeyeceğini düşünüyorlar.berbere onunla gidip önce kendi saçınızı kestirerek ona örnek olmayı deneyin belki faydası olur

benim oğlumda 19 aylık 6 kez kestirdik sacını ilk 5 aylıkken tras oldu saçları çok gur ve cabuk uzuyo masallah benimkide yırtıo kendini hiç durmuo hatta bu sefer önlerinden biz kestik eşimle durmuo die kestirmek istiyorum ama nasıl zaptedicez bilemiyorumm

benim oğlumda 20 aylık.saçını hiç kestirmedik artık saçlar gözlerine giriyor.berbere götüremiyorum çok ağlıyor zaptedemiyorum.terleyince kafasını çok kaşıyor.saçlarını ben evde kendim kesmek istiyorum.traş makinası alıp sıfıra vurmayı düşünüyorum.bir anne olarak başka ne yapabilirim.

bizimkide gitmez berbere babası kesiyo şimdilik.tarakla uçlarından alacaksınız işte yapacak bişey yok başka.sıfıra vurmak ta olmaz durmaz kesinlikle şu an.

aslinda sesiz tiras makineleri var.ben oglumu küvetin icine koyuyorum o sekilde aglayarak kesiyordum makineyle.makine daha kolay makasla bi saat aglatiyordum cocugu simdi kuaförde kestiriyoruz.ama kadin kac takla atiyor.bi baskasi aglattimi icim dayanmiyorda kendi m kestimmi bi sey olmuyor.hem makineyle 5 dakka agliyor.5 dakkadada is bitior zaten

Ben kuaföre giderken stres yaşamıştım ama hiç beklediğim gibi olmadı. Kuaför saçları keserken bana kızıp durdu ama yine de yılmadım. Eline 1 topitop verdik ve kesilirken hiç aynaya baktırmadan kesti, 5 dakika da işlem tamamdı. Çok da güzel olmuştu. (Bu arada bizimkinin saçı da feci bir saçtı.( Bakınız album fotolarıma.) İlgi dağıtıcı oyuncak ya da şeker gibi şeyler olabilir. Ayrıca üstüne de bir şey örtmedik ve kucağımda oturdu. Ortalık battı ama sonucuna da değdi. Hiç ağlamadan bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…