• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun pipisinde kızarıklık?

sadolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
2.106
1.721
53
31
Merhaba sevgili anneler. Oğlum 2,5 yaşını yeni geçti hala bezli tuvalet eğitimi girişimimiz oldu bir iki kez ama başarısız olunca yaza erteledik. Bazen bezini değiştirmeme izin vermiyor çok aksi olabiliyor. Günde 5 bez değiştiririz genelde. Dün yatmadan evvel fark ettim ki pipisini ucunda kızarıklık var hafif de şişmiş gibi. Önce pişik sandım hametan sürdüm ama sonra internette kötü şeyler okuyunca korktum. Bugün acile gideceğiz ama ateşi yok. Bu ne olabilir başına gelen var mı? Bu arada henüz sünnet olmadı.

Acıyo mu diye sorunca ne diyor ? Tahriş olmuş da olabilir enfeksiyon da olabilir sünnet de gerekebilir hepsi ihtimal dahilinde 🫠

Acıyo mu diye sorunca ne diyor ? Tahriş olmuş da olabilir enfeksiyon da olabilir sünnet de gerekebilir hepsi ihtimal dahilinde 🫠
Kusura bakmayın geç gördüm cevabınızı. O gün acile gittik doktor tahriş olmuş dedi bir krem yazıp gönderdi gerçekten de sünnetsiz çocuklarda oluyormuş.

Back