• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglumun perdesine yardim kizlarrrrr

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
81
123
41
arkadaslar dedigim gibi oglumun odasina tül aldim besiktasli, ama gelin görünki ismarligim kisi yanlis anlamis ben pileli bi sekilde 2metre demsitim o düz pilesiz 2metre yollamis.ben yurtdisindayim sizlere soruyorum becerikli hanimlar bu tülü nasil kullanilir hale getiririm cünki besiktasin nevresimide var takim olsun istedim.ha bu arada tülü kestirmemistim boyu da 2metre normelde 1bucuk yetiyor ama ben uzun olsun ^bi bakim demisitim.benim aklima söyle onu katlamali haline getirebilirmiyim diye bi fikir geldi.ama nasl olur bilmiyorum sizce kolay ve pratik baska türlü kullancagim bi yol varmi arkdaslar yardimmmmm..

üzüldüm canım yazık olmuş...böyle yanlış anlamalardan doğan sonuçlara hem üzülrüm hem sinir olurum...ama sana tavsiyem yapabileceğin pek bişey yok ve en mantıklısı senin dediğin katlamalı şekilde yaptırmandır...sen evde yapamazsın sanırım istersen perdeciye götür...bakarsın çok şahane bişey çıkar ortaya....zaten çocuk odalarına katlamalı perde çok yakışıyor...uzun pileli perdeler daha çok salon tarzı...katlamalı daha spor duruyor..yapınca eklersen bakarız bizde :)

http://lbdf.lilypie.com/C07hp3.png perdecilere danışabilirsn onlar istediğin şekilde ayarlar

cevabin icin cok tesekkür ederim canim.burda bi perdeci eminim o tüle verdiigm paranin iki katini isticektir belki daha fazlasi onuda vermek istemiyorum acikcasi yedekte bi tülüm var ya onu kullanicam yada ucuza yapabilcek birini bulcam benim kayinvalde anlarmiki bide ona sorim en iyisi.sinir oldumda aldigim kisiye caktirmadim artik.neyaplim yada kendim gidince yenisini yaptircamm.:24::24:

cevabin icin cok tesekkür ederim canim.burda bi perdeci eminim o tüle verdiigm paranin iki katini isticektir belki daha fazlasi onuda vermek istemiyorum acikcasi yedekte bi tülüm var ya onu kullanicam yada ucuza yapabilcek birini bulcam benim kayinvalde anlarmiki bide ona sorim en iyisi.sinir oldumda aldigim kisiye caktirmadim artik.neyaplim yada kendim gidince yenisini yaptircamm.:24::24:

çaktırmadım ne demek ya ben söke söke alırdım hakkımı...yada parasını vermem tülüde bırakır gelirdim... perdeciye yaptıramazsan eğer internetten katlamalı perde yapımlarını incele videolar vardır izle onları...dikiş makinen varsa yaparsın sanırım...

çaktırmadım ne demek ya ben söke söke alırdım hakkımı...yada parasını vermem tülüde bırakır gelirdim... perdeciye yaptıramazsan eğer internetten katlamalı perde yapımlarını incele videolar vardır izle onları...dikiş makinen varsa yaparsın sanırım...

baktim canim o sitelere kafamda biseyler kuruyorum kendimce.ama iste yinede degisik fikirl olur diye sizlere sorum dedim.neyse cok sagulasin canim.ya aldirtgim kisiye nediyimki.ben eni 2metre dedim.oda düz 2metre almis.hazirmis bunlar böyle.benim bildigim bi tül metre deyince perdeci anliyor katlamli kac metre gidecegini.yani bide pilesini ayri söylemiyoruz dimi.neyse can sagligi artik:6::6:

Back
X