Bebek İkinci El oğlumun kullanmadığı tertemiz eşya ve oyuncakları vb....50.TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO

slm sunny baby salıncak.kendikendine sallanan elektrikli salıncak mı.almayı düşünüyorum bilgi verirmisinz

Canım herşey için çok teşekkür ederim, güzel bi alışverişti, gönderdiğin tüm hediyeler içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettin. Arkadaşlar güvenle alışveriş yapabileceğiniz bi arkadaşımız Emirin Annesi, ilgisi ve samimiyetiyle gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz, tedirgin olmuştum ama içime sindi, çokkk teşekkür ederim canımmm. Emiri kocaman öptüm.

rica ederim canımm güle güle sağlıkla kullan inşallah...

mama sandalyesivarmı foto ve fiyat öğrenebilirmiyim ? ayrıca özelden mail adrsimi gönderiyorum elinizde satılıkolanları fotolarıyla ve fiyatlarıyla birlikte mail atarmısınız?

slm..salıncak hakkında biraz bilgi alabilirmiyim?? kızım için düşünüyorum ankarada oturuyorum..elinizde telsiz varsa onunla da ilgilenebilirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…