• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oglumun kulagında ıltıhap varmıs ......:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

olusum_icin

ıkıncıye anne oluyorum .
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
234
0
96
İstanbul
oglum dun geceden berı cok sıddetlı aglıyordu bugun dr una goturduk muayene ettı ve sag kulagında ılerı derecede kulak zarını yırtmaya dogru ılerlemıs bı ıltıhap tespıt ettı ve 6 tane ıgne 2 de surup verdı bole durumda olan varmı aranızda ogluma cok uzuluyorum zaten bısey yemıyo sımdı ıyıce huzursuz oldum dualarınızı beklıuorum eksık etmeyın sımdıden Allah razı olsun hepınızden selamlar :Saruboceq:

geçmiş olsun canım.benimkindede şuan boğaz enfeksiyonu var.3 gündür antibiyotik kullanıyoruz.hala huzursuz.ve ateşi tam olarak düşmedi.inip çıkıyo.bakalım hayırlısı.sende ilaçlarını kullan iğnelerini vurdur.düzelir inşallah.tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun.Benim kızımda 2 gündür ateş oldu.Doktora götürdüm ortakulak iltihabı dedi.Onun dışında keyfi yerinde ama eli hep kulağında ve iştahı azaldı malesef.Antibiyotiğe başladık.Çok üzülüyoruz onlara bişey olunca seni çok iyi anlıyorum

benımkı duzeldı sayıllır cok sukur bızde ıgne olduk sonra antıbıyotık basladık 2 hafta daha ıyı keyfı geldı gıbı senınkıne cok gecmıs olsun Allah sıfa versın cumlemızınkıne..

Back