- 28 Ocak 2011
- 619
- 114
- 133
35 tl mevlüt takımı badi+cepken+pantolon++ayakkabı+şapkaEki Görüntüle 1306322 tam takım erkek mevlüt takımı bir kez giyildi
Konu başlığınız ne yada link atarsanız sizde kız elbiselerimi var eğer öyleyse takas felanda olabilirSİZİN BİR İHTİYACINIZ OLURSA KONUMA BAKABİLİRSİNİZ GENELDE KIZ ELBİSECİYİM BENANCAK ARKADAŞLARIM İÇİN DE BAKIYORUM KONUNUZA.SAĞOLUN HR ŞEY İÇİN KOLAY GELSİN.
Markalı yeni gibi mont 50 tl6-9 ay erkek mont hiç bir lekesi söküğü yırtığı yoktur
Espirili tşörtler 10 tl gömlek 15 tlAlmak isteyenler için hamile kıyafetlerinin gerisi vardır espirili tşört şeklinde 3 tanede gömlek vardır
Bellona port bebe 15 tlBellona marka portbebe
Kullanılmamış etiketli tütü takım 17 tl1,5 yaşa kadar uygun ben çok büyüdüm yazan tütü takım kullanılık değil tşörtün etiketi üzerindedir
Anakucağı 10 tlGri anakucağı
3-6 aylık canımmevlut takimi kac aylik icin
Rica ederim canım ama bebeğiniz topluysa iyi gelir benim oğlum bu resimde 4 aylıkken giydi iyi geldi bedeni felan tam oturdu oğlumda zayıftırbana 0 -3:aylik lazim sgl
ben 40 cikar cikmaz kullanmayi dusunuyorum tskRica ederim canım ama bebeğiniz topluysa iyi gelir benim oğlum bu resimde 4 aylıkken giydi iyi geldi bedeni felan tam oturdu oğlumda zayıftır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?