OĞLUMUN KORKULARI

Çocukken bende anneme bişey olacak diye korkardim. Buyudum anne oldum halen korkuyorum anneme birsey olacak diye

Ben anaokulu öğretmeniyim çocukların hayal güçleri çok gelişmiştir olmayan şeyler i bile olmuş gibi gerçekden hissedebilirler ama bu durumları sürekli değildir ce onunla konuşmayı güzel kurarsanız bu düşüncelerin doğru olmadığınıda sizinle paylaşıp kendide inanacaktır ve tekrarlamıycaktır.yada onu rahatsız eden birşey varsa ilgi çekmek istiyor olabilir.yada izlediği seylerden etkileniyordur.ama ciddi ciddi aglayıp yıpratır derecedeyse mutlaka bir Pedagog a götürmelisiniz.siz onun yanında bu konuyla ilgilendiğinizi ona sakın belli etmeyin ve ona oldugunuzdan daha yakın olun bol bol konusmalısınız.birde eline kağıt ve boya kalemleri verin sizde yanına oturun birlikde ayrı sayfalarda resimler yapın resmin konusda evinizi aileniz i çizmek olsun.eğer burda paylaşırsanız resme bende bakabilirim.ama bi pedogoga gitmenizi tavsiye ederim.çünkü her çocuk ruh halini yansıtan hayaller kurar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…