- 20 Ocak 2015
- 9.258
- 12.982
- 40
- Konu Sahibi kirginzambak
Arkadaşınız kac yaşında bilmiyorum şimdi boyle birşey olsa babada avukatmış reşit olmayan çocuğa anne tarafından teklif vs diye kadının başına dert olabilir. Babasına gitmeli ama baba ilgili olsa gelip bakardi caresine telefonda konuşuyormuş.Aynılarını gençliğinde yapmış bir arkadaşım anlatmıştı. Lisede çok aşık olmuş gözü ondan başka birşey görmüyormuş o da o zamanlar kolejdeymis.Sevgilisine yetebilmek için harcligi yetmediği için evden para çalıyormuş falan.Sonra babası bakmış olacak gibi değil almış önüne konuşmuş amacın ne diye,evlenmek mi istiyorsun diye o da evet evlenmek istiyorum yok onu kaybedemem falan filan.babasi da iyi o zaman kıza söyle ailesine söylesin birgün belirlesinler gidip isteyelim evlenin madem diye.bu da tabi heyecanla koşa koşa gitmiş kıza evlenelim babam böyle böyle dedi diye anlatmış.kiz tabi ki de ne evlenmesi yaşımız kaç başımız kaç benim daha yasayacaklarım var falan demiş bizim arkadaş anlamış durumu. Ayrılmışlar zaten. Belki sizin çocukta da işe yarayabilir ama terste tepebilir bilemedim.durumunuz çok zor inşallah bir an önce bir çıkar yol bulabilirsiniz.
Bu ayrılık zamanında babasiyla iletişimi iyk değil miydi ? Neden mutsuz çocukluk geçirmiş