• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Oğlumun kaşı patladı, çok üzgünüm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi 83papatya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
8

83papatya

Ziyaretçi
Sabah kayınvalidemlere gitmiştik kahvaltıya,babannesinin yatağında zıplarken,komidinin sivri köşesine çarpmış:(
1cm.yarık var kaşının tam altı,gözününde üstünde,ya gözüne birşey olsaydı dedim....
Sabahtan beri çok kötüyüm....
Estetik,dikiş,göz doktoru vs.aramalarımız sonuç vermedi,bayram olması nedeniyle...Fakültenin aciline gittik,yapıştırdılar,çok çok ağladı yavrum...senağlamasenağlama
Yapıştırırkrn orası yani arasına kan kurumuştu,acaba kötümü yapışır?Ben önce temizlerler diye düşünmüştüm ama temizlemediler...
İzi kalırmı?? Herkese iyi bayramlar:)

Canım geçmiş olsun çok...şükret gözüne bişey olmamış verilmiş sadakanız varmış...kan kurusunuda merak etme hücreler kendilerini yiyerek temizleme özelligine sahip zannımca bişey olmayacaktır...

cok gecmis olsun canim..
icim sizladi yasadigi kazayi okuyunca :(
canim benim insallah su an agrisi yoktur..
allah can saglik versin, umarim kisa zamanda iyilesir..

çok geçmiş olsun Allah korumuş gözünü beterinden saklasın inşallah.iyi bayramlar.

canım ya kıyamam ben ona,sende ne korkmus uzulmussundur.benım ıkızlerımden bır tanesıde aynı sekılde alnını carpmıstı ondada acılma vardı estetık dıkıs attılar,ne aglamıstı dıkıs atılırken,ben bayılmısım,o kendı agrısı bırakıp anne anne dıye aglamıs..:(tam bır sene gectı ama hala ız var,yınede cok sukur dıyorum, ALLAHIM beterınden korusun,ya dahada kotu bırsey olsaydı..:çok üzgünüm:ALLAHIM YAVRULARIMIZI KAZADAN BELADAN KORUSUN,BIZLERE BAGISLASIN(AMİNNNNNNNN)yerimseniben

Güzel dilekleriniz için teşekkürler....Rabbim cümlemizin yavrusu korusun,nazardan,kazadan beladan...
Bugün bende onunla beraber mahvoldum....Akşam olduğunda midemin ağrısından kıvrandım....Stres olup üzülünce psikolojik olarak midem ağrıyor....Perşembe bantı çıkacak,İnşallah iz kalmaz.....
Moral oldunuz bana çok saolun.....

canım çook büyük geçmiş olsunn ..mevlam beterinden sakınsınnn,,,,:teselli:

Canım geçmiş olsun çok...şükret gözüne bişey olmamış verilmiş sadakanız varmış...kan kurusunuda merak etme hücreler kendilerini yiyerek temizleme özelligine sahip zannımca bişey olmayacaktır...
Çok haklısın arkadaşım,ne kadar şükretsem yine azdır,Allahüteala gözünü korumuş....
Sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin,İnşallah dediğin gibi olur...Belki temizleyince tekrar kanayacak orası daha açılacaktı ama ben acaba temizleseler dahamı iyi olurdu diye bir düşünceye kapıldım..Bekleyip göreceğiz artık sonucu.......
Yapıştıran doktor ama onlarda çok yoğundu,kiminin kulağı kopmuş,kiminin bileği kesilmiş,bir sürü insanla uğraşıyorlar.....Bayramda hiç hastane görmemiştim,çok fena vakalar var.....Allah c.c yardımcıları olsun,nöbetçi doktorların,hemşirelerin.....

Buyuk gecmiş olsun Allah acil şifalar versin

Back