Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan gruplarımız Eşimin ki A Rh (+), benimki B Rh (+). Oğlumun ki ise bugün yapılan testte O Rh (+) çıktı. Ailelerimizde de bu gruptan yok, ayrıca biz ya A ya B yada AB olur diye düşünüyorduk.
Bilimsel bi açıklaması varmı bu durumun? Bizlermi yanlış biliyoruz acaba?
demekkı esınız AO mıs sızde BO .A grubu bır kısı AA da olabılır AO da bu ıkısıde A grubudur temelde.bızımde aynısı ben AB yım esım BO mışkı oglum A grubu.Kan gruplarımız Eşimin ki A Rh (+), benimki B Rh (+). Oğlumun ki ise bugün yapılan testte O Rh (+) çıktı. Ailelerimizde de bu gruptan yok, ayrıca biz ya A ya B yada AB olur diye düşünüyorduk.
Bilimsel bi açıklaması varmı bu durumun? Bizlermi yanlış biliyoruz acaba?
herkes cevaplamış zaten. ben de şunu söyleyim; insanlarda her genden 2 tane bulunur(anne ve babadan aldığı için) ve baskın olan gen kendini belli eder(fenotip), baskın olmayan gen ise genotipte olur ama gen sahibinde kendini göstermezken eğer eşinden de baskın olmayan gen geçmişse çocuğa, çocuklarında o gen kendini gösterir.
Arkadaş neden farklı olduğunu bile bilmiyor. Bu şekilde sanırım anlamaz. Fenotip, genotip ne demek nerden bilsin.:bbo:Yoksa DNA dan girerek bir açıklamada ben mi yapsam.Ya da mendel den mi bahsetsem.sempatiksalakcinni
Arkadaş neden farklı olduğunu bile bilmiyor. Bu şekilde sanırım anlamaz. Fenotip, genotip ne demek nerden bilsin.:bbo:Yoksa DNA dan girerek bir açıklamada ben mi yapsam.Ya da mendel den mi bahsetsem.sempatiksalakcinni
herkes cevap vermiş benimki mi rahatsız etti?
bilgim olan bişeyi söyledim anlamak isteyen anlar, ordaki 2 kelimenin ne demek olduğunu bilmeyen biri de gayet rahat anlayabilir ne demek istediğimi.
benim yorumuma cevap yazcağınıza konu sahibine yazsaydınız o zaman bu kadar bilgiliyseniz. bir de sizin anlatışınızı görelim.
herkes cevap vermiş benimki mi rahatsız etti?
bilgim olan bişeyi söyledim anlamak isteyen anlar, ordaki 2 kelimenin ne demek olduğunu bilmeyen biri de gayet rahat anlayabilir ne demek istediğimi.
benim yorumuma cevap yazcağınıza konu sahibine yazsaydınız o zaman bu kadar bilgiliyseniz. bir de sizin anlatışınızı görelim.