Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,
ben de uzun suredir siteyi takip eden sessiz kesimdendim ve kac zamandir da uye olcam deyip duruyordum..neyse nasip simdiyeymis..ozellikle cidy senin mesajindan sonra hemen uye oldum..niye mi?
benim de oglumun kakasinda kan gordum gecen hafta ve birkac kez tekrarladi sonra yoktu ve kaka sariydi sonra biz yine de gidelim dedik ve hastaneye gittigimizde doktor bebekte alerji olma ihtimali var dedi ve en cok gorulen de en azindan burda inek sutu alerjisi..ve ben diyete girdim..bi haftadir diyetteyim kan gormuyorum ama bu olmuyo anlamina gelmiyo malesef..cunku temiz sandigimiz kakayi goturduk ama kan testi pozitif cikti..
neyse bu siz de de alerji var anlamina gelmiyor tabi ama ates yoksa bebekte ve kaka sari ise alerji ijtimallerden biri..insallah kotu bisey degildir..ha bu arada bebegin poposunu ozellikle kanli kaka yaptiktan sonra bi kontrol et catlak var mi...bi de kanli kaka oncesi kabizlik yasadiysa icerlerde bi yerde ozellikle popo cikisinda catlak olusabiliyor..insallah boyle biseydir
eğer kakada kan varsa veya rengi yeşil ve sümüksü yapı varsa kaka tahlili yapılması gerekir diye okumuştum. kaka tahlili için bezini iki saat içinde hastaneye götürmek gerekiyormuş.
inşallah ciddi birşey değildir.
lidacim üye olmana sevindim :) a.s.
gecmis olsun senin yavrunada, yazdiklarin mantikli aslinda, bu konuyu iyice arastirdim internette bi cok kisi senin dedigini yazmis yani inek sütü alerjisi ve diet yapip kan kaybolmus.
benim sana sorum su nasil diet yaptin peynir ve sütümü kestin sadece? CADIARZU
cidy'cim
malesef eger diyet yapman gerekirse hic de iyi haberlerim olmayacak...soyle ki...bu inek sutunu heryerde kullaniyorlar taaaa margarine cikolataya kek kurabiye ve daha neler neler...ben coook seyi kestim diyetimden malesef..yani baya bi seyi yemiyorum...ama sen simdiden uzulme kesinlessin ben sana carsaf gibi listeyi siralarim...ama ins alerjisi yoktur sagliklidir...ay benimki uyaniyor sana daha detaylari yazacagim ...az sonra delikafadulden -tatlicadiarzu-
Merhabalar arkadaşım,ben ocak 2008 annesiyim problemini okuyunca hemen sana yazmak istedim bende bu sorunla çoook üzülmüş bir anneyim.benim bebeğimin de kakasında kan olmuştu 2 aylık bile yoktu.Kakada kan bazen sarı bazen yeşil bazen beyazımsı renk,sümüksü ve kötü koku asit gibi,buna ilaveten kusma (reflü teşhisi bile koyulup tedavi etmeye çalışan prflar biliyorum ki alakası yookmuş.),şiddetli gazsancısı,kabız olmamasına rağmen zorlanarak kaka yapma durumu mevcuttu.Önce dizanteri teşhisi koydular ki mümkün değilmiş ev ortamında çooz zor bir ihtimalmiş.o sebepledir ki sana tavsiyem kakayı 20 dk içinde çok iyi güvenilir bir laboratuvarda tahlil ettirmen.ben aceleci davrandım bebeğim kötü laborant yüzünden dizanteri tedavisi gördü.Sonra inek sütü alerjisi dedi bir prf.ki inek sütü alerjisi kan tahliliyle bakılıyor ve negatif çikmıştı.yinede beni süt diyetine soktu inandın vakit kaybettim sakın alerji testi negatif çıkarsa vakit kaybetme derim.sonra (uzun oluyor ama çok endişeli olduğunu tahmin ediyor ve ayrıntı veriyorum.) makatte çatlak dedi dr.çatlak kremleri sürdürdü makate alakası yokmuş artık kan adet kanı gibi çok gelmeye başlamıştı ki kolonoskopi dedi aynı prf.aldım bebeciğimi prf.benal büyükgebize gittim ki allah ondan razı olsun işini çok ciddiye alan ve kanıta dayalı tedavi veren bir dr.bir tek kaka tahlili yaptı 2 şey arattı gizli kan ve redüktan madde.TEŞHİS LAKTOZ İNTÖLERANSI yani bir alerji vücut süt şekerini kabul etmiyor.Anne sütünü kestik ve 15 gün içinde kan (gizli kan dahil) geçmiş ve kusmalar durmuştu.Umarım iyi bir hekimle karşılaşır çabucak iyileştirirsiniz bebeğinizi.Acil şifalar dilerim.Lütfen gelişmeleri bildirin.