• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun Kafası Titriyor

gcinar83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
49
1
36
Samsun
arkadaşlar oğlum 5 aylık yaklaşık 1 aydır emerken çok derin uyku halindeyken kafası titriyor ben doktora götürdüm eeg çektiler epilepsi olabilirmi diye çok şükür gayet sağlıklı çıktı..ama kafası titremeye devam ediyor çok tedirginim başka ne olabilirki diye düşünüyorum,çişini yapamama sorunu var herzaman değil ama arada çişini yapamıyor onunla ilgisi olabilirmi acaba diye düşünüyorum..benzer şeyler yaşayan varsa lütfen cvp versin bu arada bu titreme sadece emerken oluyor

geçmiş olsun canım.konuyla ilgili pek bir bilgim yok ama çişini bazen yapamıyo dedin ya ben çişini yaparken öyle titreyen bebekler görmüştüm bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum emerken olması da farklı tabi internetten araştırdın mı

geçmiş olsun canım.konuyla ilgili pek bir bilgim yok ama çişini bazen yapamıyo dedin ya ben çişini yaparken öyle titreyen bebekler görmüştüm bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum emerken olması da farklı tabi internetten araştırdın mı

teşekkür ederim canım..çişini yapamamasından olabilir belki bide bugün bi sitede gördüm calcium eksikliği olabilirmiş şimdi hafta sonu doktora gidip tahlil vercez artık..benim için önemli olan beyni ile ilgigli bi sorun olmaması içim yinede biraz rahat ama neden oluyor diyede kafamdan atamıyorujm,ilgilendiğin için çok teşekkürler

Back