• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun ilk doğum günü yarin acil fikirr ...

Kristalbyn23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
152
228
18
Aslında 27 subat doğum gunuydu ama hasta olduğu için iyi olmasını bekledim biraz oksurugu felan vardı . şimdi iyi . Annem yarın için sarma saracak ben dolma dolduracagim Ablam tatlı yapacak . ama bu sofra yanına küçük şeyler fikirler istiyor . mesela yaratıcı şeyler hem göze hem damağa hitap edecek ikramliklar gerekiyor . bu fikirlere akşam cevap verebilirim esim isten geldiginde . çünkü internetim yok esimin telefonundan bakıyorum suan . zaten doğum günü yarin akşam olacak . akşama kadar diğer hazırlıkları bitireceğim için sizin onerilerinizi yarın sabah erken kalktigimda değerlendireceğim şimdiden tesekkur ederimm .. :))))

Canım bi garnitürle mayonezi kariştir al sana bir seçenek daha:-).hayırlı yaşlar olsun oğlusuna.ben cok hazirlik yapmiştim ilk dogumgünğnde ama cok kalabalıktık:-)40 kişi fln dık evde düşün fotosu gibi olmustu resimler:-)abartıgımı anladım ama:-)aklıma geldikce yazarım sana

Havuç topları yapabilirsiniz istediğiniz gibi suslersiniz hem kolay hem güzel görünüyor. Cupcake ler de öyle, kızımın diş partisinde arkadaşım kurabiye yapmıştı kurabiyeleri tek atimlik yapıp minik cupcake kâğıtlarına koymuş hoş duruyordu.arti yorgun düşmeyin hazirda birkaç bişey alın ev içinde normal balonları sisirip ince Kurdela bağlayıp üstüne de çift bant yapıp tavana tutturun uçan balon gibi. Doğum günü kutlu olsun

dısarda hazır yas gunu paketlerı var plastık bardagı tabagı masa ortusu, ıyıkı dogdun yazısı falan onlardan alın oncelıkle masanızı susleyın...
cup cake yapın , yanına rus salatası tarzı soguk meze, sarma varmıs, ufak poğaçalardan da yapın bırde pasta ve içecek gayette yeterli diye düşünüyorum..
ıstersenız ufak magnetlı cerceveler var tanesı 0,75 kr. falan onlardan nalıp içine oglunuzun resmını koyun, gelenlere hatıra olur hedıyelık ;)

Canım bi garnitürle mayonezi kariştir al sana bir seçenek daha:-).hayırlı yaşlar olsun oğlusuna.ben cok hazirlik yapmiştim ilk dogumgünğnde ama cok kalabalıktık:-)40 kişi fln dık evde düşün fotosu gibi olmustu resimler:-)abartıgımı anladım ama:-)aklıma geldikce yazarım sana
HAKİKATEN O GARNÜTÜR LE MAYONEZ KURTARICI, ÇOK PRATİK

tartolet alın üzerini muz kivi ve çilekle süleyin üzerinede bögürtlenli sos dökün hem masa çok renkleniyor hemde çok lezzetli ,
iki katlı servis tkabaklarında servis edersiniz. 1.muz 2.çilek 1.kivi yetiyor.

Havuç topları yapabilirsiniz istediğiniz gibi suslersiniz hem kolay hem güzel görünüyor. Cupcake ler de öyle, kızımın diş partisinde arkadaşım kurabiye yapmıştı kurabiyeleri tek atimlik yapıp minik cupcake kâğıtlarına koymuş hoş duruyordu.arti yorgun düşmeyin hazirda birkaç bişey alın ev içinde normal balonları sisirip ince Kurdela bağlayıp üstüne de çift bant yapıp tavana tutturun uçan balon gibi. Doğum günü kutlu olsun
bencede bi kaç çeşitte hazır alın, fazladan yorulup o güzel anın tadını çıkaramadıktan sonra ne manası kalıyor

Mutlu yaşları olsun bebeginizin. Bizde cupcake yaptık üzerini renkli krem santi ile susledik onun üzerinde bonibon sempatik, büyük çöp şişler var ya onlarla bişey yaptık milföy arasına sosis koyup sardik sonra onu bir parmak kalınlığında kesip çöp şişe takip fırınları. ayrıca Baykuş kurabiye diye bi tarif var ondan yapmıştım şimdiden kolay gelsin

hazır topkeklerden alıp üzerine krem şanti , renkli bonibonlar döküp servis tabağına bırakın.
etipufları bir ahşap çöpe takım vazo gibi küçük kutulara koyun.
elmalı tart çok bereketli oluyor.
makarna, patates salatası, mercimekli köfte tercihlerden biri olabilir.
zaten yaş pasta da olacağı için yeter de artar bile.

image.webp
Bundan yapın :)

Saolun tesekkur ederim onu biliyorum boncuk makarna yogurt garnitur mayonez karitiracagim rus salatasi diyoruz buna :)) ama buyuk bi tabaga bir seklinde ozenle dizecegimm :KK66:))

Havuc toplari severim ama ..... Dur bi onu ablama yaptiririrm:D

ben kızımın doğum gününde kardan adam etipuf hazırlamıştım.

http://www.nefisyemektarifleri.com/kardan-adam-eti-puf/

Menü açısından fikir vermesi için;

Jasmine pirinçten beyaz kısır, fırında biber dolması, patates salatası, tahinli kurabiye, ekler pasta vardı.

Tabak bardak çatal ve masa örtüsü aldım minnie mouse konseptli.

Hediyelik aynalar süslemiştim.

http://www.neselitasarimlar.net/hediye-ayna
Eti puflari bonibonla dizmissiniz yaratici olmus . ama ben hediyelik ayna hazırlamadimm:o

Back
X