Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm kızlar
17 aylık bir oğlum var son bir haftadır evimizde misafirde olması sebebiyle huyu suyu değişti en büyük sorunum geceleri su yerine süt içmesi eskiden 200cc ancak içerdi peşinede mutlaka bir iki yudum su şuanda saat başı kalkıyo süt içiyo vermezsem ortalığı yıkıyo ama ne ağlamak dryi aradım 400ccden fazla içmemeli dedi bizimki 500ccyi buluyo hem kansızlık olur hemde dişeri çürür diye korkuyorum tabii kendi uykusuzluğumda cabası çalışan anneyim hem oğlumun sağlığı hemde benim daha fazla uykusuzluk çekmemem için çaresi olan varsa lütfen yardımmm
slm kızlar
17 aylık bir oğlum var son bir haftadır evimizde misafirde olması sebebiyle huyu suyu değişti en büyük sorunum geceleri su yerine süt içmesi eskiden 200cc ancak içerdi peşinede mutlaka bir iki yudum su şuanda saat başı kalkıyo süt içiyo vermezsem ortalığı yıkıyo ama ne ağlamak dryi aradım 400ccden fazla içmemeli dedi bizimki 500ccyi buluyo hem kansızlık olur hemde dişeri çürür diye korkuyorum tabii kendi uykusuzluğumda cabası çalışan anneyim hem oğlumun sağlığı hemde benim daha fazla uykusuzluk çekmemem için çaresi olan varsa lütfen yardımmm
yok cnm daha önce nasıl besleniyosa aynı bir değişiklik yapmadım yani aç bile olsa bir içişte hepsini bitirip bir daha istemememli bizimki 100cc içiyo sonra tekrar sonra tekrar 4-5 sefer oluyo bazen 50-60cc hep böyle yani bebekkken bu kadar uyanmazdı 1 kez emerdi o kadar büyüdükçe zorlaşıyo
Aslında aynı sorun bizde de var ,son bir haftadır saat başıda değil nerdeyse 45-50 dakkada bir kalkıyor emiyor yatıyor.Uyutmadan öncede gayet güzel besleniyor ama ben gün içerisinde yorulmadığına bağladım.gün boyu evde olduğu için iyice yorulamıyor ve uyumuyor sanırım
bende başlarda özlüyor ve annem yine gittimi diye kontrol ediyor diye düşünüyodum ama artık ne düşüneyim nasıl davranayım şaşırdım gün boyu çok sakin bakması kolay bir çocuk diyo annemde kayınvalidemde ama akşam 5te eve bir geliyorum yapışık ikiz gibiyiz bide son bir haftadır herşeyi ağlayarak yaptırmayı öğrendi şaşkınım sakin olmaya çalışıyorum ama nereye kadar
en azından bu süreçte,sütü sulandırarak verseniz,belki tadını sevmeyip içmeyecektir ve fazla süt içmemeiş olacaktır,bizdede var aynı sıkıntı,ben gece beslenmesini tamamen kesmek istiyorum,olmuo,1 defa süt içecek illa gece
gece ilk uyandığında 36 aya kadar verilebilen tahıllı mamalardan veripte deneseniz belki bir daha uyanmaz, uyanırsa da ocd nin dediği gibi dra başvurabilirsiniz.
çalışmaya yenimi başladınız ona karşılıkmı tepki veriyor yani çocukları anlamak çok zor.
benim 10 aylık kızım var 6-7 aya kadar gündüz çok güzel uyuyordu ondan sonra aralıklarla en falaz 45 dk uyumaya başladı ne denediysek olmadı o şekilde devam ediyor.
7 aylıktı çalışmaya başladığımda ilk atama olduğu için mecburen başladım 2.de kısmetse 2 yıl ücretsiz izin alıcam (
eşimle konuştuk ilk aşamada sütü sulandırarak deneyeceğim olmazsa ek mama tarzı bişey vericem aslında gece uyumadan 1-2 saat önce çorba yemek ne varsa yediriyorum açlıktan yapmadığını düşündüğüm için mama tarzı bişey vermiyodum
slm kızlar
birşey daha öğrendim arkadaşım ve şaşırdım yani günlük 400 cc süt verilmesi konusunda. o zaman bencede sulandırarak ver. geçici bir durumdur diye düşünüyorum. bilirsiniz bazen huy değiştiyorlar
günlük 400 cc bile fazla
süte dikkat edin kansızlık yapıyor
kansızlıkta iştahsızlık ben çok çektim hala çekiyorum
günde 500 cc geçiyordu içtiği süt doktor
napıyorsun sen en fazla bir bardak içicek
dedi tabi ben bunu öğrendiğimde çok geçti kızım anemi olmuştu bile
200cc en fazla 250 cc verin yada junyour devam sütü verin
benim kızım hep öyle her gece 300-400 cc içiyor gün içindede 200 falan içiyor uyurken süt mama dengelemeye çalışıyorum kansızllık sınırlarda gibi vitaminde kullanıyoruz
ama asyok istriyorda istiyor ne ağlama biberonda tahıllı mamalardan deniyim gerçi hiç sevmiyo o muhallebi tarzı şeyleri biberonda içirmeyi deniyim bakalım