Havalar çok sıcak ondan olabilir benim kızımda öyle sürekli ateşini ölçüyorumMerhaba arkadaslar
Benim oglanin yaklasik 2 3 haftadir elleri ayaklari sicak atesi hic olmadi sükür. Geceleri cok terliyor. Öyleki sürekli uyaniyor. Neden olabilir bir bilen varmi? Bundan önce alerji olmustu birseye ama neye oldugunu bilmiyoruz avuc ici kasiniyordu ellerindede minik minik baloncuklar cikmisti o gecti fakat simdide sicak elleri ayaklari ben anlamadm hastada degil terliyor sürekli uyurken.
Biz almanyadayiz okadar sicak degil burda havalarHavalar çok sıcak ondan olabilir benim kızımda öyle sürekli ateşini ölçüyorum
Yaa ne güzel bizde %70 nemle kavruluyoruz. Bazı çocuklar çok terler solunum problemi varken terlerler şekerine falan bakabildin mi evde ölçüm cihazınız varsa ölçünBiz almanyadayiz okadar sicak degil burda havalar
Bir arkadasimda surekli terliyorum demisti.d vitaminini olctur dedim.dusuk cikmis.genelde ondan olur.olcturdunuz mu?Merhaba arkadaslar
Benim oglanin yaklasik 2 3 haftadir elleri ayaklari sicak atesi hic olmadi sükür. Geceleri cok terliyor. Öyleki sürekli uyaniyor. Neden olabilir bir bilen varmi? Bundan önce alerji olmustu birseye ama neye oldugunu bilmiyoruz avuc ici kasiniyordu ellerindede minik minik baloncuklar cikmisti o gecti fakat simdide sicak elleri ayaklari ben anlamadm hastada degil terliyor sürekli uyurken.
Ben bu yaşa geldim hala gün içinde de özellikle yatağa girince de elim ayağım sımsıcak olur. Ama terleme yok. Bazı insanların fizyolojik yapısından dolayı olabilir. Bu arada d vitamini eksikliğimde yok. Siz bir doktora gidin ama önemli bişey olduğunu sanmıyorum. İciniz rahat etsin.Merhaba arkadaslar
Evet katılıyorum ben bunu unutmuşum dr bana öyle demişti d vitaminini artır diyeTerleme genelde D vitamini eksikliğinden olur ama yine de bir uzmana danışmanızda fayda var..
Merhaba bende bu sorunun cevabını bulmak için bakınıyordum...kızımın da elleri ayakları cok sıcak oluyor ve gunduz oyun oynarken bile çok terliyor.daha geçen gün tahlil yaptırdık hiç eksik vitamini yok .sanırım hava sıcak ondanolabilir?!Merhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?