Oglumun elinde minik baloncuklar kabarikliklar var kasinti yapan ne olabilir?

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
999
123
36
Merhabalar bayanlar
Oglumun bir kac gündür ellerinde minin kabarikliklar var baloncuk gibi. Genelikle aksamlari daha dogrusu geceleri kasinti yapiyor dogru düzgün uyku yok uyanip duruyor. Atesi yok baska yerindede yok o baloncuklar tek tük con cok az ayakda bacakta ve kollarda var ama gercekten cok az elleri kasiniyor sadece resim ekledim bana akil vern lütfrn

Sinek böcek ısırmış olabilir annesi.kac yasinda..geçmiş olsun

2.5 yasinda alerji mi acaba ama ksc gündür var krem verdi doktor oda fayda ediyor ama etkisi gecince yine ayni kasinti basliyor

2.5 yasinda alerji mi acaba ama ksc gündür var krem verdi doktor oda fayda ediyor ama etkisi gecince yine ayni kasinti basliyor
Buara bebeğinizin kıyafetlerinde kullandığınız bir deterjanı değiştirdiniz mi ya da pişik kremi, ıslak mendil gibi ürünlerde değişiklik yaptınız mı çünkü birşeye alerjisi olmuş gibi duruyor.

Yok canim böcekle alakali degil tüm eli kapli avuc ici disi komple
Anladım.oglum 2,⁵yasinda.tum el avuç değil ama mesela el üstünde bir bölgede baloncuk,ayakta bir bölgede baloncuk ,kulakta aynı şsekilde ..olan yerlerde resmen kabarma vardı.2 defa oldu biri İst da biri ankarada..biz de benzetememistik ama doktorlar böcek sinek ısırığı demişti.vucut reaksiyon gostermis .aynja ilaçlarla çok çabuk geçmişti.
Tabii sizinki farklı olabilir.resimde görmediğim için net birsey söylemek tabi doğru olmaz,uykudan da uyandım toparlayamayip sacmalamis olabilirim kusura bakmayın

Yok estagfurullah tsk ederm cevabiniz icin resimmeri yükledim görünmüyormu?

Yok hicbir degisiklik yapmadm deterjan olsa vücudundada olur ama diye tahmin ediyorkm fakat oglumda salmonella vardi yeni yeni gecti acaba ondan olabilirmi

Alerji olabilir mi acaba? Değişik bir şey yedi veya cildine temas etti mi? Veyahut Güneşe krem sürmeden çıktı mı?

Benim Güneş alerjim var, güneşe çıktığımda buna benzer alerji çıkarırım, kaşıntılı olur

Yok hicbir degisiklik yapmadm deterjan olsa vücudundada olur ama diye tahmin ediyorkm fakat oglumda salmonella vardi yeni yeni gecti acaba ondan olabilirmi
Söylediğiniz hastalık ile ilgili illa ki bir şurup vermiştir doktor o şurup da alerji yapmış olabilir içeriğine bakın derim

Günese cikti evet kremsiz acaba ondan olabilirmi

Yok estagfurullah tsk ederm cevabiniz icin resimmeri yükledim görünmüyormu?
Evet oglumdakine benzemiyor.ama eşimle bennde asıri tozlu seylere dokundugumuzda olan bir kabarma olur hic eline böyle bir nesne geçti mi.bizde yaZliga gittigimizde illa olur temizlik sonrası.belki de birimizden digerine geçer bilmiyorum.ama bir kacgunre ilaçsız geçer. Hangi ilacı verdi

Söylediğiniz hastalık ile ilgili illa ki bir şurup vermiştir doktor o şurup da alerji yapmış olabilir içeriğine bakın derim
Hayir hicbirsey vermedi ishal olsn bakterileri atsn dedi beklememiz lazim bol bol su icsin dedi hap ilsc vs vermedi

Jel verdi krem ismi fenistil

Hayir hicbirsey vermedi ishal olsn bakterileri atsn dedi beklememiz lazim bol bol su icsin dedi hap ilsc vs vermedi
Evet tedavisinde herhangi bir ilaca gerek yokmuş netten araştırdım şimdi de, kuzucuk tez kurtulsun inş şu kabarcıklardan, başka bir fikrim de yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…