oğlumun doğum hikayesi.

zeynepxoxzdil

aşkların en tatlısı Giray
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.671
10
683
54
İstanbul
Slm arkadaşlar
öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize tşk ederim.oğlumun son andaki karar değişikliği nedeniyle 31 ekim sabahı acilen 7 de sezeryana girdik.7.15 te onu babası,anneannesi,dedeleri,babaannesi gördüler.genel anesteziyle doğum yaptiğim için saat 9 da oğlumla ilk kez göz göze geldik.yazdıklarınızda çok haklıymışsınız o an çok mutlu ve herşeye değen bir anmış.ayılmam çok çabuk oldu oğlumda sağlıkla dünyaya mrb dedi çok şükür.3560 gr,52 cm boyu var.ameliyathanede ettiğim duanın haddi hesabı gerçekten belli değil.aklıma ne geldiyse tüm hamişler içinde ettim tabiki.doktorumun beni çok iyi motive etmesiyle nasıl bayılıp nasıl ayıldığımı hiç hatırlamıyorum.
Ayılırken BEBEĞİM NERDE,NASIL GÜZELMİ diye ayılmışım.tıpatıp babasına benziyor.sadece çenesindeki gamzesini 2 dedesinden almış oğluşum.
Dün sabah taburcu olacaktık sarılık değerleri sınırda olduğundan Fototerapi uygulandı gece geldik evimize.oğluşum evini ve yatağını çok sevdi şükür güzel güzel emiyor.sadece en büyük sorunumuz aşırı gazlı oluşu o da ne yazıkki tıpkı ben(
şu anda uyuyor onun için fırsat bulabildim anneannesi ilgileniyor.hepinizi kocaman öpüyoruz görüşmek üzereeeeeeeeee.Giray bebekten sevgilerrrrrrrrrrrrrr.:teytey:a.s.

gözün aydın zeynepözdil Allah analı babalı büyütsün inşallah büyüdükçe tatlılaşıolar valla benmki erken davrandı ya agulamaya bile başladı velet hihoyyyt

nihayet büyük buluşma tamam allahım analı babalı sağlıklı günlerde büyütmei nasip etsin canım

son ekım annemızde bebğine kavuştu demek.. tebrıkler canım.allah analı babalı buyutsun inş..

allah analı babalı büyütsün darısı bizim gibi kuzusunu dört gözle bekleyenlerin başına

gözün aydın zeynepçim allah analı babalı büyütsün.benim kızımda doğduğunun 2 gecesi baya bi gaz sancısı çekti sonra dr zinco diye bi damla ve rezene çayı verdi iyi geldi sende dr una bi danış cnm.

GÖZÜN AYDIN ZEYNEPCİM KIL PAYI EKİM ANNESİ OLDUN HEE:jeyyar:
allah analı babalı büyütsün canım benimmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…