• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oğlumun çok az kullandığı beşiğini ihtiyacını olan bırıne vermek ıstıyorum

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
mrb kızlar oglum 3 yasında cok ıstedıgı ıcın ona arabalı yatak odası takımı aldık ve besıgı daha yep yenı olmasına ragmen duruyo bende ıhtıyacı olan bırıne vermek ıstıyorum Allah razı olsun demesı yeter benım ıcın daha ustunde bır cızıgı yokk mavı renkte ayıcıklıı cok guzell afyon ve cevresı olursa ıyı olur cunku besık agır mdf kaplama tasınmasında sorun olmasın dıye uykusetı yatagı hepsı ıcınde .

umarım ıhtıyacı olan bırı sahıbı olurr

mrb kızlar oglum 3 yasında cok ıstedıgı ıcın ona arabalı yatak odası takımı aldık ve besıgı daha yep yenı olmasına ragmen duruyo bende ıhtıyacı olan bırıne vermek ıstıyorum Allah razı olsun demesı yeter benım ıcın daha ustunde bır cızıgı yokk mavı renkte ayıcıklıı cok guzell afyon ve cevresı olursa ıyı olur cunku besık agır mdf kaplama tasınmasında sorun olmasın dıye uykusetı yatagı hepsı ıcınde .

umarım ıhtıyacı olan bırı sahıbı olurr

merhabalar benim bir komşum war we bebek bekliyor durumları pek iyi değil eşi işten çıkarıldı bende onun adına bişeyler yapabilirim diye bakıyorum yanlız biz ankaradayız acaba yardımcı olurmusunuzz

meraba cadaloz canim ozelden mesaj atayim dedim mesajlarimin 100 olmasi lazimmis faln dediler benim eltimin besige cok ihtiyaci var bebegini yerde minderde yatiriyr benim besigi vereyim dedim tasinirken kirldi ihtiyaclari var sakincasi yoksa biz alabilirmyiz besigi sevgiler

meraba cadaloz canim ozelden mesaj atayim dedim mesajlarimin 100 olmasi lazimmis faln dediler benim eltimin besige cok ihtiyaci var bebegini yerde minderde yatiriyr benim besigi vereyim dedim tasinirken kirldi ihtiyaclari var sakincasi yoksa biz alabilirmyiz besigi sevgiler

bende mobilya beşik var,çanakkaledeyim nakil işi için bir çözüm bulabilirsek vermek istiyorum.Kızmı erkekmi,bendeki pembe beyaz

20 günlükken babasını kaybetmiş durumu iyi olmayan bir kızımız var birsuruuu yardımlar goturdum başka bir formdan arkadaşlar örgütlenip hallettik ama beşik olması sart değil kıyafet bez ne olursa bana ulaşıp gönderebilirsiniz.şuan kızımız 2 aylık

gondremek istediniz cocuk yatagi gibi birseyler varsa banada gondere bilirsiniz ozelden mj atabilirsiniz

Back