Selam arkadaşlar
Ne yapacagimi şaşırdım artik.
Oglum 3 yasinda ve uykusundan "AAAANNNEEEEEE" diye ciglik atarak kalkıyor. Gece benimle yatiyor ve uyandiginda ben yaninda isem sorun yok gerine gerine uyaniyor ama ben yoksam hele de ogle uykusunda ciglik cigliga uyaniyor. Ruyanda kotu bisey mi gordun bir yerin mi agriyor diyorum yok bisey soylemiyor sadece ELIMI TUTUP OKSUYOR ELINI KOLUMA VE ELIME SURTUYOR öyle sakinlesiyor.
Ogle uykusunu 1 saat deliksiz uyuyor sonra bir ciglik .gidiyorum sakinlesip tekrar daliyor bisure sonra tekrar uyanip ciglik... tekrar tekrar ... derken boyle boyle uykusunu alana kadar yanina gidip geliyorum. Ne bir ev isi yapabiliyorum ne baska bisey.
Onceden daha kotuydu yanina ben de yatmasam sakinlesmezdi. Simdi yanina oturuyorum elimi tutuyor.benden baskasi sakinlestiremiyor.Ayakta sallanmaya alisti ayaktan indirsem uyanirdi. Biara bu dertten öğlen uyutmuyordum ama kiyamiyorum.
Buarada 2 sene babannesi bakti 1 senedir ben evdeyim.1 senede ancak bukadar duzrldi yani oglen yanina yatmak yerine elimi tutuyor. Benim disari gitmemden korkuyor desrm e bir senedir basindayim evdeyim anlayamiyorum. Ben nerede yanlis yaptim veya yapiyorum bilemedim
Bir onerisi ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Bu cigliklarin sebebi ne olabilir ve çözümü ???