- 3 Mart 2020
- 4
- 0
- 1
- 46
- Konu Sahibi oglumucokseviyorummm
-
Göbüşü yok oldukça fit bir de aksi gibi... Kemik yapısından kaynaklıymış. Ay bir de şu var benim abilerim kardeşlerim de uzun, eşimin tarafı da uzun, bizim sülalemizde ben dışında kısa yokBabasına cekmeyebilir. Benim eşim 173 dayıları uzun onlara cekmiş çunkü baba tarafi çok kisa.oglunuz kilo versin bir an once ki yerlesmesin kilo boyu gaayet iyi. Spora baslasın boyu ds uzar belki. Geniş yapılıysa erkenden spora başlamak çok iyi oluyor. Kardeşim 19 yaşında 3 4 sendir spor yapıyor kilo problemi vardı şu an şov yapacak seviyede.
Şimdi ameliyatlı onu bi atlatsın... eskiden çok sporla uğraşıyordu zaten güreş yüzme tekvando muay thai boks karate gibisindenSpora gitsin ? Bide daha 15 yaşnda zamanla daha uzayacaktır ki öyle kısa da değil.. benim kuzanim kaleciliğe gidiyor 13 yaşında 180.boyu oda spordan dolayı çünkü annesi ve babası kısaSpor cidden işe yarıyor atlamalı zıplamalı sporlar
Öncelikle geçmiş olsun canımŞimdi ameliyatlı onu bi atlatsın... eskiden çok sporla uğraşıyordu zaten güreş yüzme tekvando muay thai boks karate gibisinden
Daha neler neler olur zaten. Daha minnoş.Göbüşü yok oldukça fit bir de aksi gibi... Kemik yapısından kaynaklıymış. Ay bir de şu var benim abilerim kardeşlerim de uzun, eşimin tarafı da uzun, bizim sülalemizde ben dışında kısa yokspora gidecek inşallah şimdi ameliyatlı ablası onu atlatsın hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?