Çocuk Hastalıkları Oglumun boynundaki sislikler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
2,5yasindaki oglumun bundan 3 ay kadar once bademcikleri sisti dr antibiyotik verdi ertesi gun boynunda sislik farkettim tekrar gittik bademcige bagli lenf nodulu oldugunu söyledi 3-4 hafta surer bekleyin gecmezse gelin dedi.Ilactan sonra biraz kuculdu gibi o arada tatile falan gittik oylece kaldi malesef ama son zamanlarda farkettim ki yine buyume var hatta bu sefer sag tarafinda iki sol tarafinda bi tane dahaCok panik oldum hersey geldi aklima tekrar dr ye gittik anlattik durumu oemli degil falan dedi yine ama gecmezse daha iyi incelenmesi lazim demistiniz gecmedi dedim yok iste kesin tani konmasi icin ameliyat olmasi gerekirmis iyide olabilir kotude olabilir gibi bir suru sacmalik uydurdu.Icim rahatlasin derken kafami dahada karistirdi .Simdi icim cok huzursuz aranizda bu gibi durumla karsilasmis icimi rahatlaticak birileri varmi?Bi seyler söyleyin lütfen

merhaba bende birkaç gün önce boynumun sol tarafında ense ile omuz arasında bir şişlik farkettim.dr. gittim.lenf olduğunu fazla büyük olmadığını ilerlerse hast. sevk edeceğini söyledi ama içim içim yiyor.ayrıca iltihap enf. geçirdiniz mi diye sordu.kulak enf. geçirip geçirmediğimi sordu ama doğumdan sonra bi sürü sağlık sorunu yaşadım zaten.reflü oldum.20 .lik sorunu yaşıyorum ve birkaç sağlık sorunu daha.hangi birinden olduğunu bilmiyorum ve korkuyorum inşallah büyümez.birde bundan dolayı sağlık sorunu yaşarsam ne yapacağımı bilemiyorum.insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor ister istemez.

inşallah geçer.Allah yardımcımız olsun çok çok geçmiş olsun.

Sanada cok gecmis olsun canim insallah kotu bisey degildir ama insanda kötüyü düsünmeden edemiyo iste nettende arastirdim kucuk cocuklarda siklikla olan bisey ama dr bana kötü bisey degil diyemem buyuk bi ihtimalle lenf nodulu dedi ama sanki bi varsayimmis gibi konustu icimi rahatlaticagina daha beter etti diyebilirim bide ameliyat edip almadan kesin bisey soylenemz demezmi iyice sinir oldum be adam oraya gelene kadar idrar testi var kan tasti varen azindan bi kan al bi anormallik varmi yokmu bi bak,zar zor haftaya gun verdiler kan tahlili icin ama icim hala rahat degil guvenimi yitirdim bi keresuan acaba baska dr ye mi gitsem yoksa haftaya kadar bekleyip test sonucu ve adamin konusmasina bakip cocuk dr muzu degistirsemmi diye dusunuyorum:44:

öncelikle çok geçmiş olsun doktor fazla mühimsemediyse bence içinizi ferah tutun ama başka dok. sizi dahada rahatlatacaktır ....

en son söyleyeceğini en başta söylemiş sanki.eğer geçmezse ve büyüse ameliyatla alırlar iyi huylu mu kötü huylu mu diye.lenfler vücudumuzun savaşçılarıymış.hemen savunmaya geçermiş bu yüzden şişermiş yanlış hatırlamıyorsam ama daha da büyürse ve geçmezse sorun yaratır rabbim korusun.

bende endişe ediyorum.eğer büyüme olursa hastaneye gideceğim bende ama kötü bişeyse geç kalmaktan korkuyorum.

büyük ihtimalle bademcikleri şiştiği için lenfler şişmiştir.siz başka doktora gidin .hem içiniz rahatlar hem bilgi sahibi olursunuz.

Canim özelden mesajini aldim sanada cevap yazdim ama sanirim gitmedi :44glum bugun kan verdi kismetse persembe ögrenicez sonucu gerekirse hastaneye sevk verip ultrasonlada bi bakilir dedi.en son ki ziyaretimizin aksine ben size onemli bisey degildir her cocukta olur dedim ama gibi cunleler kurdu ki ogun kötü degil diyemem diyerek beni dahada korkutmustu:18:bugunde tam tersiben siz yinede test yapin benim icim rahat etsin dedim .Kötü bisey cikmaz insallah

Cok merak ediyorum gectimi sislikler ? Benim oğlumda 2,5 yasinda su an ve ondada var. Korkuyorum Hemde cok ! Merakla cevabınızı bekliyorum!

Merhaba geçti mi oğlunuzun boynunda ki şişlikler. Suan bizde aynı şeyi yaşıyoruz ve korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…