Oğlumun birinci isim belli ikinci ismi seçelim kızlar :))

purple_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
103
56
34
Meraba arkadaslar bir oğlumuz olacak allah nasip ederse 20. haftamdayım :) iki ismi olsun istiyoruz çünkü soyadımız 3 harfli :)
Birinci ismi Karan olacak.. Ama ikinci isim konusunda çok kararsızız. Seceneklerimiz var
Karan Uras
Karan Yiğit
Karan Yağız
Karan Ayaz
Karan Emir
Karan Demir

Bunlardan hangisi size daha hoş geldi bide başka önerileriniz varsa yazın lütfen Karan ismiyle beraber kullanılabilecek :)) Şimdiden tesekkürler..

Karan fahriye evcen oglunun ismi. Ben pek sevmemistim ama anlami guzelmis.. iki ismide pek sevmiyorum cubku genelde herkez bir isim kulaniyor...
Iclerinde bence en iyisi karan yigit..

Karan ismi bana birazcık garip geldi tercih sizin ama uyum olarak bakılırsa Yağız uyuyor.
Demir falan kötü isimler.

evet oda güzel gerçekten.. Karan ı babası çok sevdi o nedenle başta istedik ama öylede düşünülebilir uyum güzel oldu :KK66:
Iki ismiylede seslenmeye alışırsanız zaten tek isim gibi rahat kullanabilirsiniz.
Yazgizkaran şeklinde ayırmadan ismini soranlara ve kendiniz doğduğundan itibaren seslenin.Benim oğlumda isimli direkt iki isim söyledik birleşik şekilde ve kendimizde öyle seslendik.dolayisiyla iki isminide kullanıyoruz.

Karan Uras ve Karan Emir uyuyor..
Emir ismini sevmedigim icin Karan Uras diyorum..
Onun disinda Ali Karan..

bence ikinci isim koymayın. karan gayet güzel ve net. neden ikinci isim arıyorsunuz ki ?
tenkit etmek degil amacım lutfen yanlış anlamayın, hayat boy uiki isimli olmaktan çok çekmiş bir insan olarak yazıyorum bunu.. uni sınavına bile giremiyordum :KK45:

Karan isminin yaklaşık 6-7 sene önce duyduğumdan beri çok severim. Ümit Karan dan dolayı ilk soyadı olarak algı yaratırdı ama anlamından sonra favori ismim oldu. Soy adınız kısa da olsa bence tek isim tercih edin çünkü ismin güzelliği bozuluyor

isim analizlerine göre -MİR eki geldiği isim soy ismi olumsuz yaparmış.
bilginize.
örnek demir gibi

Tüm konularıniza göz attim okadar mücadeleden sonra gerçekten hak etmissiniz bu duyguyu tatmayi Rabbım bizlerde versin insallah

X