oğlumun bir türlü geçmeyen faranjii:(((((((((((

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.269
333
slm arkadaşlar oğlum henüz 1,5 yaşında bu ayın başında 1,5 yaş aşılarını oldu ve ondan bir iki gün sonra boğazından garip bir ses duydum ve dr götürdüm faranjit denildi tabi Antibiyotik ve balgam sökücü verdi kullandık
fakat bu neyse hala iyileşmedi geceleri sürekli öksürüyo ve öksürük derinden çıkıyo bazen uykuda balgamlı kusuyo gündüz maşşallah bişe yok fakat geceleri meleğim inliyo :((((((((((((
ne yapmalı yeni şişeye başlayalı 3gün oldu fakat hala cevap yok ayın başından beri bu durum böyle
ve kAFAMI kurcalayan bir soru var
acaba oğlum bu vürüsmüdür enfeksiyonmudur her ne haltsa bunu aşıylamı kaptı?
buğün gelen bir akrabamın oğluda yıllardır bu rahatsızlıkla uğraşıyo
öksürük sesi bi değişik çıkıyO???????????
ACABA ÇOCUKLARDA ASTIM,BRONŞİT VE K.BB.ENFEKSİYONLARININ SEBEBİ AŞIMI???????
NEDEN ESKİ ÇOCUKLAR BU KADAR HASTA OLMAZDI?OFFFFFFF
(RABBİM SEN BENİM YAVRUMA VE HASTA OLAN TÜM YAVRULARA ŞİFA VER)

Benm kizimda 2 yasnda ust uste 2 grip oldu bu sene, genzi akti baya bi sure, bronsiolit gecirdi iki kere.normal doktora gotrmustm ilk bronsioltde antibiyotk kullandm,ikincisinde cocuk alerjiye gttm fisfisli ilaclarla gecrdk kbbye gotrdum geniz eti cok buyumus oksuruk akinti farenjit yapar dediler,kulakta sivi birikmis isitme kaybi yapar vs hepsi birbirini tetikliyor normal cocuk doktrlari genelde antibiytk verp gonderiyor digerleri sorunu bulmaya calsiyrlar,arkadasin cocugundada faranjit varmis geniz eti buyumus o da faranjit yapmis onada aksam 7:30 dan sonra bisey yedrmeyin demis doktor mide kapakcgnda sorun varmis o da gece yatarken mide sivilari gelip genz etini buyutuyormus kisacasi hepsi birbirini tetikliyor baslangici ne bulmak lazim

Benm kizimda 2 yasnda ust uste 2 grip oldu bu sene, genzi akti baya bi sure, bronsiolit gecirdi iki kere.normal doktora gotrmustm ilk bronsioltde antibiyotk kullandm,ikincisinde cocuk alerjiye gttm fisfisli ilaclarla gecrdk kbbye gotrdum geniz eti cok buyumus oksuruk akinti farenjit yapar dediler,kulakta sivi birikmis isitme kaybi yapar vs hepsi birbirini tetikliyor normal cocuk doktrlari genelde antibiytk verp gonderiyor digerleri sorunu bulmaya calsiyrlar,arkadasin cocugundada faranjit varmis geniz eti buyumus o da faranjit yapmis onada aksam 7:30 dan sonra bisey yedrmeyin demis doktor mide kapakcgnda sorun varmis o da gece yatarken mide sivilari gelip genz etini buyutuyormus kisacasi hepsi birbirini tetikliyor baslangici ne bulmak lazim

evet haklısın zaten bu dr'lara götürüyoruz özel devlet farketmez hop dayıyorlar antibiyotiği neyi varsa geçer diye artık öyle düşünüyorum ekstradanda birsürü ne için verildiği tartışılabilecek ilaçlar
yazdıkların çok açıklıyıcı olmuş bunun içinde teşekkür ederim bir kaçgün daha antibiyotiğe devam edelim bakalım ne olacak
belkide oğlumu istanbulun bu havası hasta etmiştir.:(

Back