Oğlumun beşiği...

Yardımcı olduğunuz için yeşekkür ederim ama eşim çalışmamı istemiyor ne yazıkki.. şimdi burdan araştırmaya başladım belki birşeyler yapıp satarım iğne oyası vs yapmayı biliyorum

Okulları bu yüzden tavsiye ettim,ilkokullarin çoğu bayan öğretmenlerden oluşan yerlerdir,daha önceki okulumda sadece bize çay yapsın,kahve yapsın , ogretmenler odasını duzenlesin diye kendimiz çalışan tutmuştuk. Gencken calisin sonra ileri ki yaşta çok zor gelir inanin

biliyorum benim kv 2 sene oldu çalışmaya başlayalı şimdi diyo keşke daha önce başlasaydım çalışmaya diye oda hastanede personellik yapıyor temizlik personeli.
Eşim bayan erkek var diye değil benim çalışmamı istemiyor yani kıskançlıktan değil neden bilmiyorum onlara tersmiş böyle şeyler ama annesi çalışıyor

Ne yazık ki babamda öyle dermiş anneme,ya çalışma çalışırsan da git önce benden bosan! Sonra annem 36 yaşına geldi ve ellerin karısı nasıl çalışıyor sen ne işe yararsin dedi. Sizi üzmek istemiyorum ama eşiniz size zaten bakamiyor, ilerde hiç bakamiycak. Biz bir ekmeğe muhtaç olduk,siz muhtaç olmazsiniz umarim

Ya öyle demeyin eşimin eli ayağı tutuyor çok şükür ameliyat oldu düzeldi şuan benden sağlam şuan işler durgun diyor makinaları fşan öğrenmiş yazın maaşını 2 binden aşşağı yapmazlarmış erkeklerin geneli böyle sanırım genç yaşta ne hikmetse çalıştırmazlar yaşlanınca akılları başlarına gelir :)

Genç yaşta çalıştırmiyorlar çünkü kadının tutunacak bir dalı olsun istemiyolar ama ne kendilerine karşı ne eşlerine karşı dürüst değiller.Ben karımı ele hizmet ettirmem diyerek eşlerinin ağzına bir parmak bal çalıyorlar.Yoklugu eş ve çocuklar çekiyor.Dedigim gibi hakkınızda hayırlısı olsun

haklısınız.. Oğlum biraz büyüsün okula başlasın çalışçam bende inşallah ikna etmeye çalışıcam.. Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…