Saç Rengi ve Saç Boyama oğlumun beni siyahtan sarıya geçirmesi resimli

hakikaten detaylı bir iş ve oğlunuz da çok sabırlıymış bence ayrıca bunları nerden araştırmış da öğrenmiş onu da ayrıca tebrik ediyor ve merak ediyorum kısacası harikalar yaratmış

daha öncede araştırıp loreal majiblond u uygulamıştı 1 yıl majiblond kullandık daha sonra majiblond siyah saçı açarak sarının güzel tonlarına getirebiliyor muhtemelen dahada iyisi vardır dedi ve araştırma yaptı sonunda matrix ul-n serisiyle tanıştık sonuç böyle iletisim kurmak isterseniz oğlum emre çelik facebook ta murtel_delacour@hotmail.fr adresini kullanıyor.

Son düzenleme:

Sayin bayan
Bukadar işlemden sonra ve özellikle saçınıza açı kullanarak 25 dk. +25 dk. + bone işleminden sonra yıpratıp koparmaması büyük bir mucizedir.
Demek ki saçınız çok çok dayanıklıdır ve siz çok şanslısınız.
Kızlar siz böyle yapmayınız, bu bayan kadar şanslı olmayabilirsiniz.
Bu arada, sevgili bayan, saç rengi çok güzel olmuş. Güzel günlerde kullanın.
Yanlız diğer arkadaşlarım yazdıkları gibi, makyajsız kullanmayınız, sizi solgun gösterioyr.
Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:

bone ile yapılmış olması benim de dikkatimi çekti. bone kullanmak zararlı mı oluyor yani? bilgilendirirseniz sevinirim...bir de daha mı kısa süre tutulması gerekir bu açıcının acaba?

dakikaları 25+25 diye verdim ama dedimki sonrasında boy ve uçlarınızın rengi eşitlendiğinde yıkayınız kullandığım ürünler profesyonel şimdiye kadar saç kopması diye birşeyle karşılaşmadım ki başlarkende söyledim boyasız saç veya boyalı kumral tonlarındaki saçlar için diye belirttim

o kadar yakışmış ki anlatamam bence siz bundan sonra hep bu rengi uygulayın yüzünüze çok gitmiş oğlunuzunda maşallahı var bırakın erkek kardeşimi benim saçlarımı annem bile tenezzül edip boyamaz

ba yıl dıııııım!!
harika olmuş siyahdan bin kat daha iyi olmuş
ten renginizle harika uyum sağlamış güzel günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…