ewet kızlar işte formül malzemeler;
igora vario blond plus açıcı (beyaz)
loreal %9 oksidan
igora colorist and care oksidan %12
en önemlisi ise rengi veren boyam ona bayılıyorum MATRİX UL-N BLOND 90gr
saçımda küllü kumral vardı unutmayın boyasız saç daha kolay açılır.küllü kumral vardı %9 luk oksidanla açıcıyı kullandık açıcıdan 1 ölçek açıcı o da 50gr üzerine 100 gr oksidan %9 luk iyice karıştırıyoruz ilk önce boy ve uçlara uyguluyoruz 25 dk sonra sonra dipleri boyuyoruz ve 25 dk daha bekliyoruz bu arada başımıza bone geçiriyoruz bakıyoruz uçlar ve dipler birbirine yakın olduğu zaman yıkamaya geçiyoruz bir şampuanla yıkıyoruz ve ardından benim kullandığım krem loreal elseve re nutrition saç kreminde bolca uyguluyoruz 5dk bekliyoruz ve yıkıyoruz .işte önemli olan bundan sonrası vaktiniz varsa evden çıkmam diyorsanız 1-2 gün bekleyin benim açıcıdan sonraki rengim fena değildi dışarı çıktım. saçımızı gözlemliyoruz kuruma azcık oluyor ama bunu iki gün içinde elseve kremle kurtardım ve bu süre zarfında saçımıza fazla ellemiyoruz çünkü saçımız işlemden dolayı yorgun .yıkamadan sonra saçımızın nemini havluyla alıyoruz ve makinemizle soğuk ayardan veya ılıktan uzaktan tutarak kurutuyoruz uçları fazla kurutmuyoruz.
tonlama ve boyama işlemi
matrix UL-N BLOND 90gr boyamızı 180 gr %12 lik igora oksidanla karıştırıyoruz ve ilk önce alnımızın üst kısmından başlıyoruz öncelikle daha koyu olan yerlerden sonra çok hızlı bir şekilde boyadanbol bol sürerek boyuyoruz boyamız zaten çok oluyor. sonra bone takıyoruz 50-55 dk daha bekleyip yıkıyoruz kremliyoruz ve rengimiz ilk başta çok açık duruyo ama 2-3 gün içinde renk oturuyo ve resmimde gördüğünüz hali alıyor saçı benimki kadar açılmayanlar ikinci boyamada tamamen oturuyor.