• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Oglumun bakıcısına yenı bır aıle arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

adev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
7
0
86
İstanbul
Merhaba 4 aylıkken oglumu emanet ettıgım ve 3.5 yasına kadar sevgı dolu yetıstıren aıleden bırı gıbı olan teyzemıze yenı bır aıle arıyoruz.oglum okula baslayacagı ıcın bakıcılık anlamında yollarımızı ayırmak zorunda kalıyoruz.her konuda kefıl olabılecegım bakıcımız ıcın referans olabılırım.
Kendısı ıst-gungoren semtınde oturmakta ve 1 aracla gıdılebılecek yerlerı tercıh etmektedır.

ılgılenenlere daha detaylı bılgı verebılırım
saygılar

merhaba 4 aylıkken oglumu emanet ettıgım ve 3.5 yasına kadar sevgı dolu yetıstıren aıleden bırı gıbı olan teyzemıze yenı bır aıle arıyoruz.oglum okula baslayacagı ıcın bakıcılık anlamında yollarımızı ayırmak zorunda kalıyoruz.her konuda kefıl olabılecegım bakıcımız ıcın referans olabılırım.
Kendısı ıst-gungoren semtınde oturmakta ve 1 aracla gıdılebılecek yerlerı tercıh etmektedır.

ılgılenenlere daha detaylı bılgı verebılırım
saygılar

merhaba benımde arkadasım var oglu 2 yasında olucak bakıcı arıyor guvenebılecegı bırı bıraz bılgı alabılırmıyım

merhaba benımde arkadasım var oglu 2 yasında olucak bakıcı arıyor guvenebılecegı bırı bıraz bılgı alabılırmıyım

mrb arkadaşınız nerde oturuyor acaba ben kartalda oturuyorum 42 yaşındayım bakmak isterim güvenebilirsiniz

Merhaba,
İstanbul bahçelievler siyavuşpaşada oturmaktayım. 2 yaşında bir oğlum var, ağustosta kızım olacak, 3-4 ay sonra evime bakıcı almayı düşünüyorum, iki çocuğuma da bakacak, ev işlerine yardımcı olacak, sağlıklı sıhhatli bir teyze olsun istiyorum. Bahsettiğiniz teyze hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim? Sağlıklı mıdır, kaç yaşında, kendi çocukları eşi var mı? Ne kadar ücretle hangi şartlarda çalışmak istiyor?

Back