'' oğlumun arkadaşıyla beraberim''

maalesef olaylar baştan yanlış gitmiş. olmaması gereken şekilde. kadın belli ki hiç gün yüzü görememiş falan. sevilmek istemiş ama yanlışa düşmüş :/ yargılamadan evvel bir insanı anlamaya çalışmak lazım gelir bana göre ama sonuçta yanlış. bilemiyorum. çok da bir şey diyemiyorum. Allah böyle şeylerden korusun.

sevilme ihtiyacı. o kadına varlığını hissettirdiği için devam ediyor olmalı

bu hayatta hersey olabilir cok normal şaşırmadım amerikan filmlerine döndü sıradan yasantımız

Kimseyi yadirgamak istemem ama oglunun arkadasiyla beraber olmak gercekten igreeeenc yani konunun altinda sormussun ya esiniz sizi evin hizmetcisi gorse falan diye boyle bi durumda belki baskasina ilgi duyabilirdim ama bunuda esime soyleyip iliskiyi bitirirdim zaten ama bu cok buyuk ihtimalle benden yasca kucuk bi cocuk olmazdi bu cidden mide bulandirici

Ensest degil birsey degil etik olup olmadigida bulundugu ortama göre degisir. Bence tepki gördügü kadar anormal degil. Olabilir, hayat bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…