'' oğlumun arkadaşıyla beraberim''

Butun ev hanimlari cocuklarinin arkadaslarina ilgi duysa ortami bi dusun istersen sapiklik baska bisey degil soylicek bisey bulamiyorum

Butun ev hanimlari cocuklarinin arkadaslarina ilgi duysa ortami bi dusun istersen sapiklik baska bisey degil soylicek bisey bulamiyorum
sana kesinlikle katılıyorum bütün ev hanımları aynı şekilde düşünse dünyanın halini düşünün derim
yazık böyle şeyler okuyunca ve bunları destekleyen insanları gördükçe dünya nereye gidiyor diyorum
bir annenin çocuklarından önce kendisini düşünmesi kadar acı birşey olamaz duygusuz insanlar pes!

Cok dogru soyluyosun arkadasim anne var anne var iste her doguran anne olmuyo malesef annelik kutsaldir anlayana !!!!

Sayfada birisi oyle yazmis bende butun ev hanimlari ayni dusunse sonumuz nolur dedim ciddi bi konuda gulmenizede anlam veremedim

çocuk 21 yaşında liseye gidiyor.belkide kadın yalan söylemiştir. sadece kendinin hayal ettiği birşeydir...
Bir diğer durum ise.. görücü usulu evlenmiş kendinden yaşca büyük bir adamla.. hemde hiç sevmediği... birinin sevgisine ihtiyaç duymuştur... belkide bu yaptığı hiç yaşamadığı bir heyecan katmıştır kadına... Çünkü ilk defa birini seçme özgürlüğü varken doya doya yaşamıştır aşkını falan... demek istiyorumm ama diyemiyorum neden: Kadın bekar bir anne olsaydı tamam eyvallah... onun hayatı, aşk bu, koca koca adamlar gencecik kızlarla sevgili olabiliyorken bu zamanda, kadınlar neden olmasın... ah be bari kocasıyla ayrılıpta yapaydı ne yapacaksa..

Ee bosansin kiymet verilmiyo madem..dengesizlik..

kadının kendine saygısı kalmamışşş

bahaneler altına sığınmalar....

boşan be kadın boşan...

ay okudukça iğrendim ya bu nasıl iğrençliktir ya anlamıyorum nasıl böyle bir şeyi yapabildin bide oğlunun arkadaşı ya bu kadar basit olamaz bi insan boşan sonra ne halt yiyiyorsan ye

Siteye bu konu hakkındaki fikirlerimi dile getirebilmek için üye oldum. Çünkü son derece sığ yorumlarla karşılaştım ve belki de haddim olmayarak müdahale etme gereği duydum.
Konu merkezindeki, hiçbirimizin tanımadığı bir kadın hakkında aşağı yukarı tahminlerde bulunmuşsunuz. Birçoğunuz kadının hata yaptığına kanaat getirmiş getirmesine fakat; üstüne bir de yaptığının iğrençliğinden, kabullenilir olmayışından, ahlak anlayışına ters düştüğünden vesaire dem vurmuş. Siz hala daha bu ülkede kadın olmanın ne demek olduğundan bir haberseniz; kadın halinizle, bu ülkede yaşarken, tüm yaşananlardan hala daha haberiniz yoksa durumunuz vahim diye düşünüyorum.
Boşansaymış denilmiş. Bu kadının karşısında, bu sitede her gün şikayet ettiğiniz, davranışlarına anlam veremediğiniz adamlardan biri var. Siz hala daha o adamın davranışlarının altında yatan anlamı ararken kadın çoktan olayı kavramış kendi yolunu çizmiş bile. Bu yönden sizden ileride olduğunu düşünüyorum. Böyle adamlardan, bu ülkede boşanma gafletinde bulunan kadınların başına gelenleri ayrıca ben açıklamayayım. Açın bakın neler oluyor. Gerçi bakmanıza dahi gerek kalacağını sanmıyorum. İki gün sonra haberlerde karşınıza çıkar zaten. Kadın, boşanma cesaretini gösterememiş belki ama, hayatını çöpe atamayacağının bilincine geç de olsa varıp, bir şekilde gizli saklı mutlu olmaya çalışmış. Bunu vicdan azabı çekmeden gerçekleştirebildiğini düşünmüyorum. Keşke çekmese. Çünkü burada belirtildiği üzere, adam zaten gönlünden geçeni yapmakta beis görmüyor. Böyle insanların karşısında bir yere kadar vicdanınızı konuşturabilirsiniz. Dileyelim ki bizim başımıza gelmesin.
Normal şartlar altında, aldatmanın, aldatılmanın, kendinden yaşça küçük biriyle yaşanan birlikteliğin vahimliğini tartışabilirsiniz fakat bazı konularda bunları es geçmek gerekiyor. Yaşamayacağınızdan emin olduğunuz konular hakkında bu kadar keskin yorumlar yaparken değil bir kere, bin kere düşünün.

Aynı kafadasınız konu sahibi ile galiba her ne ise böyle onursuz ve gurursuzca yaşayacağıma ölürüm daha iyi ki varsayım üzerine yazmışsınız olacağıda meçhul... Herkesin değeri farklı işte

Hep kadının onursuzluğu ve gurursuzluğu üzerinden yorum yapılıyor. Kalkıp bir kişi de kadının eşinin davranışlarını baz alarak yorum yapma ihtiyacı hissetmemiş. Konunun rahatsız edici olan tarafı da bu. Sadece yaşından küçük ve oğlunun arkadaşı olan biriyle ilişki yaşamasına takıldıysanız, bu benim de yaşamak isteyeceğim bir durum değil. Kimsenin isteyeceğini sanmıyorum. Yaşanılan ilişki doğrudur ya da yanlıştır da diyemem. Bazı şeylerin kontrol edilebilir yönü olmuyor çoğu zaman. Üstelik bu derece net bir şekilde haksızlığa uğrayan ve muhtemelen hayatı boyunca istediklerini dile getirememiş, gerçekleştirememiş biri için son derece karmaşık bir durum. Fakat kesinlikle onursuzluk olduğunu düşünmüyorum.

Eşi ne olur ise olsun kişi kalkıp bunu yapıyorsa onursuzdur size göre doğal demek ki !?

Ay ama eşim ilgisiz ay eşim şöyle bende onla bunla yatıyorum napim ya diyene vah vah ah işte ne eşler var napsın kadıncağız diyemem boşan git grup yap kimse laf edemez kendi hayatı evli barklı kadının yapması kadar onursuzca bi eylem var mı başka ?

Kocanın çocuğunun yüzüne onu geçtim ayna da kendi yüzüne nasıl bakabilir insan yahu düşünsene aa bu kadın evli ama herkesle yatıyor diye lafın çıktığını ama kocam suçlu dediğin de millet haklısın mı der ??

Kafa yapınız bir yazdıklarınıza göre gördüğüm bu

Ben zaten böyle adamlardan boşanmanın zorluğunu vurgulamaya çalışmıştım fakat anlamadınız sanırım. Sırf boşanmak kelimesini dile getirse dahi canından olabilir bu kadın. Bu durumda, eşi kendi onurunu ve kadının onurunu hiçe sayarken ve kadın boşanamıyorken yaptığının ne derece ahlak sınırlarını zorladığını tartışamayız. Bahsettiğimiz şey de kocasının ilgisizliği değil. İstediği zaman istediği kadınla beraber olabilen bir eş var ortada. İkisini karıştırmayın derim. Üstelik kadının önüne gelenle beraber olup olmadığı yönünde de bir fikriniz yokken bu şekilde bir yakıştırma yapmanız çok yanlış. Detayları net olarak bilmiyorsunuz, hissettiklerini belki de hiç anlayamayacaksınız.
Sürekli "kafa yapınız bir" deyip duruyorsunuz, nedir bu, aşağılama çabası mı?

Ben konu sahibi için demedim onu örneklemerim de gördüğünüz üzere genel olarak savunduğunuz olgu için dedim

Eşi öyle ise kadın da aynı karaktersiz olmak zorunda mı ?

Öldürüleceği bir var sayım ölüm yerine peki yapılan seçim onur gurur daha baskın olmalı ama bu bence sizin için keyfine baksın ne onuru gururu olcak be olabilir...

aynen sevilme ihtiyacı

kadın eşinden ilgi görmüyorsa bu tür bi yola başvurmuş olabilir ama oğlunun arkadaşı ile bilemiyorum bana ne çok yanlış nede çok doğru geliyor

sevilme ihtiyacı... bence 2 tarafınki de aşk değil. hele ki erkek tarafından bakarsak, tamamen cinselliğini doyurma amaçlı oluyor bu tarz beraberlikler. bence okadın kimse (?!) ,derhal sonlandırsın ilişkisini. ve kocasından da ayrılsın hatta.

size ne ya?
kadının özel hayatını ne diye burada konu olarak açıyorsunuz?
ayrıca ben de çıtır oğlan severim, yarasın ablama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…