'' oğlumun arkadaşıyla beraberim''

şok şok şok. şu hayatta hiç bir şeye şaşırmam artık. kimseyi kınamak istemem. Allahım sen koru bizi.

Oluyor böyle şeyler ne yazıkki, kınamıyorum ama ben her nedense..

Bu kadının yaptığı ahlaksızlığa kılıf uydurmak bence bir kadın sığınma evine gidipte tekrar hayatı sıfırlayıp yaşaması gerekirdi madem ki cesur bunu keşke bu yönde kullansaysı
Size bugün şoktan şoka girdiğim bir konuyu paylaşıcam.

Kadının biriyle bi şekilde tanışıyoruz ve birilerine bişey anlatma ihtiyacından dolayı anlatmaya başlıyo.
( tanışma faslını kısa kesiyorum.)

Bu kadın daha önce görücü usulü ile evlendirildiğini , tesettürlü olduğunu, eşinin 50 küsür yaşında olduğunu evde kendisine çok da değer verilmediğini, sadece ev işlerini yapma göreviyle o evde bulunduğunu ;

DAHA SONRASINDA

kendisinin 39 yaşında olduğunu, bir süredir 21 yaşında biriyle ''her anlamda'' beraber olduğunu ; bu kişinin de
lisede okuyan oğlunun arkadaşı olduğunu ;

gecelerce çok düşündüğünü ama bi şekilde kendine engel olamadığından; birinin ona insan gibi davranıp kadın gibi hissettimesinin değerli hissettirmesinden falan filan bahsetti.

Bu konuda ne düşünüyosunuz? sizce bu sapkınlık mıdır? aşk mıdır? sevilme ihtiyacı mıdır?
BU NEDİR?

EKLEME :
Ayrıca kadın zamanında kocasının kendisini evde bırakarak başka kadınlara gittiğini de söylüyor.

Ve Bir Soru : sizin eşiniz / kocanız sizi sadece evde yemek yapan evi temizleyen biri olarak görseydi, sizi evde bırakıp başka kadınlarla beraber olmaya gitseydi, çocuğunuzun arkadaşı olmasa da bu kişi gerçekten düzgün bir insan olsa sevilme ihtiyacıyla siz ne yapardınız?

sapıklık değil, ikisi de reşit. oğlunun arkadaşı, pes yani bu devirde anana bile güvenmeyeceksin demek ki. bu arada koca ne yapıyor onu anlamadım ben. koca ikisine de dava açsa kazanır yalnız :KK53: Eklemeye ek: etme bulma dünyası, rüzgar eken fırtına biçer, sen evrene kötü davranırsan o senin ağzına sı.ar
kadının türbanlı olmasından bize ne?
begenmekle kalmıcam,kocaman alkışlarla önünüzde egilicemm

bir arkadasim ekolu mu bu, yoksa cidden boyle muhabbet gectimi biriyle bilemem.
ki, birisi bunu yasiyorsa, tanisir tanismaz da birine anlatmaz, anlatamaz.
kim yasiyorsa yasiyor neyse de, bu kadinin yasadigi sevgi ihtiyaci degil. ki, kendinden bilmemkac kucuk cocukla da sevgi ihtiyaci giderilmez. 20-21 yasinda erkek ne anlar kadin ruhundan da verir ona sevgi ihtiyacini.

:KK12:başından yanlış başlayan bir iş yanlış bir evlilik ve bu yanlışlık üzerine eklenerek yürütülmeye devam ediyor. Tabiki olmaması gereken ahlak dışı bir durum öncelikle evli bir kadının eşini aldattığı için (her nekadar eşi onu aldatsada karşılık olarak başka şekilde onu cezalandırabilir ayrılabilirdi ama aldatmak karaktere zarar veren bir ahlaki yozlaşmadır) sonrasında bu işi oğlunun arkadaşıyla yaptığı için oğlu öğrense ne cevap vereceğini hiç düşünmüyordur eminim...toplumun yaftalamasını oğlunun arkadaşının bu durumu kullanıp ona şantaj yapma ihtimalini saymıyorum bile.Olayı yaşayanın konu sahibi olduğunu düşündüğüm için başlığı açıp yazmamaıştım ama madem kendisi değil fikir beyannı açısından benim düşüncelerimde bu.Ama bu olayın psikolojik bi tarafıda var görmezden gelinemez onuda bi bilene yorumlatmak lazım:)

Ve Bir Soru : sizin eşiniz / kocanız sizi sadece evde yemek yapan evi temizleyen biri olarak görseydi, sizi evde bırakıp başka kadınlarla beraber olmaya gitseydi, çocuğunuzun arkadaşı olmasa da bu kişi gerçekten düzgün bir insan olsa sevilme ihtiyacıyla siz ne yapardınız?

BO-ŞA-NI-RIM.... Bu nedir ya yuh

Bence hayat kendi hayatları, daha önce de söylemiştim, bana absürd gelmedi, yadırgamadım.. Herkes dogruyu düşünecek yaşta nasılsa, kendileri eminim bir zaman sonra doğru olana yönelir

bence kadının özgüveni, ahlaki değerleri, ruhunu yüceltecek maneviyatı kesinlikle yok. cahilliğini dibine vurmuş. bir kadının dünyada yapabileceği çok şey vardır. aldatarak kendini mutlu hissetmesi sadece zavallılığını gösterir. kocası sevgi göstermiyormuş hah. sevgi karşılıklıdır. kocası başka kadınlara gidiyorsa adamın sex açlığı var demektir ki karısı bu adamı yeterince doyurmuyordur. erkeklerin tek ihtiyacı sextir artık bunu anlayın. bir erkeğin sevilmek, saçları okşanmak, elele tutuşmak, göz göze bakışmak gibi ihtiyaçları kesinlikle yoktur. adamlar yatakta heyecan veren bir kadın arıyor. eğer bir kadın eşini bu konuda yeterince doyuma ulaştırırsa o erkek kesinlikle aldatmaz üstelik karısına bir prenses gibi davranmaya da başlar. kadın once kendini ulvileştirecek. kendine değer verecek. bu kadın kendini ne kadar seviyor peki. bir kadın kendini seviyorsa kendinin en iyi şeylere layık olduğunu düşünür ve bunun için çaba gösterir. çaba yoksa hayatta hiç bir şey yoktur. bir sefil gibi yaşamaya mahkumdur. sefillik öyle bir haldir ki insan sadece kendi kendini o hale getirebilir. sefalet fakirlik değildir. sefalet aşağılık bir yaratık gibi yaşamaktır. kötü hayvanlar gibi kendi pisliğinde debelenmektir. eğer böyle yaşamak haz veriyorsa, hazdan başka hiç bir duygunun keyfiliğini süremez. erdemli, basiretli, ulvi ruhlar taşımak ümidiyle...

19 yasında daha yeni ergenlikten çıkan bir erkek sağlıklı düşünemez kadında fırsattan istifade etmiş.böyle kadınlardan nefret ediyorum açgözlüler !!!

İnsan neden oğlu yaşında biriyle bir ilişki yaşasın? Eşinden sevgi göremediysen ayrılırsın. Kendi yaşında biriyle aşkmı yaşarsın, evlenirmisin naparsan yap.

kadın evde mal gibi yaşıyosa ona azıcık ilgi gösteren birisine karşılık vermesi insan olduğundandır diyorum. hiç birimiz ön yargılardan kurtulup anlayamayacağız onun nasıl hissettiğini. yazık ya yazık ne durumlara düşüyor insanlar.

zor durumlar bazen insanları ne durumlara düşürüyor bunu bu konuda rahatça anlayabiliriz kimse asla dmesin insanoğluyuz çiğ süt emmişiz allah şaşırtmasın demek daha doğru :KK14:

Ayip Allah senin belani verir ama o cocuk duysa ne hale gelir hic dusundunmu sende annelik duygusu bile kalmamis seni vicdaninla basbasa birakiyorum diyecegim ama onu bile soyleyemiyorum yakinimda bir metres var biraz sana benzettim Allaha havale ediyorum hepinizi!

X