'' oğlumun arkadaşıyla beraberim''

İnsan eşinden memnun değilse boşanır, aldatmak boşanmaktan daha büyük cesaret ister
Namus kavramı insanın kendisi içindir, kocası için değil, herkes namusunu kendi için taşır
Sebepleri bana asla haklı gelmiyor, sevgi ihtiyacı gayet normaldir, normal yollardan karşılandığı sürece
Aldatmanın sebebi yok, bahanesi yok, kocası aldatıyorsa boşanma bunun için var
Yani böyle bir insanın savunulacak bir şeyi yok, hele çocuğu yaşında biriyle, sadece seks için yok arkadaş yaa

cok yanlis kesinlikle, oglum yasinda bir erkekle beraber olmaktanda olmeyi tercih ederim, sevgisizlikten gebermis mi
bosansaydida ona deger veren baska birisini bulsaydi ozaman o hayata neden katlandi, hepsi sucunu ortmek icin bahane bence

De

İğrençççç boşan ne halin varsa gör o zaman kadın midem bulandı ne biçim arkadaşmış

bu işin sonu çok kötü olucak .. Tabiki sadece kadın için .. Düşünsenize ona sormadan evlendirmişler, çocukluğunu bilmemiştirki kadınlığını bilsin , insanca yaşana fırsatı bulamamış , sevmemiş , sevilmemiş , fikrini soran olmamış, yüksek ihtimalle okutulmamış , meslek yok , aile baskısı , koca baskısı , mahalle baskısı , yüksek ihtimalle fiziksel şiddet , kesinlikle duygusal ve psikolojik şiddet , kocanın aldatması , iletişim zaten yok ,boşanmak istese boşanamaz, ailesine dönmek istese haşaaa ölün gelir anca bu eve olur , sonra bir sevgi kırıntısına tav olunur ; sonuç tabiki 3. Sayfa haberi olucak ya ne olucak?

Son düzenleme:
21 yaşında liseye mi gidiyor,liseden mezun olAcağı yaş en en fazla 19-20 dir diye düşünüyorum 1 sene sınıfta kalma yada geç gitme durumları olsa.

Ben buna midesiz karaktersiz vay haysiyetsiz diyemem.

Sevilme ihtiyacinda bir kadin. Psikolojisi neler dusundurmjs ona bilemeyiz. Dolayisiyla alan razi satan razi kimseyi de ilgilendirmez.

Insan hayatta hep kendisini mutlu edecek seylere yonelir. Kimsenin haddine degil kadin onunlaymis degilmis.

Beni rahatsiz eden tek kisim esini aldatiyor konumda su an kadin. Adamdan ayrilmasi lazim...

Sevilme ihtiyacı olabilir. Değer görmüyor olabilir. Ilgisiz kalmış olabilir, vs...

Ama ihtiyacımız var diye de yanlış şeyler yapmamız gerekmez.

Kadın hani açıdan bakılırsa bakılsın yanlış yolda.

Yaptığının yanlış olduğunu biliyorsa ve kendine hakim olamıyorsa, psikolojik destek alsın.

bunlar gerçek hayatta olan sapkınlıklar malesef
o kadar çok tanıdığım varki oğlunun arkadaşıyla beraber olan ( hatta birisi ondan çocuk bile yaptı)
yada oğlu yaşıyla birisiyle ilişki yaşayan
ne biçim bi toplum olduk böyle biz

Şokdan Soka Atladim Ne diyecegimi Bilemiyorum Bu Nasil Birseydir ? Anlasamiyorsa Bosanir Aldatmak Vs Köle Gibi Sevilmedigi Yerde Durup Ev isi Yapmak Nedir Piskolojik Bir tedavi Almasi Bence Daha İyi Olur Bu Basligi Gordugum An migdem Almadi Hele de Bu Yasda Bi Cocuk Hemde Oglunun Arkadasi Ogluna Anlattiginda Hicmi Kendinden Utanmiyacak Cocuk Kendinden Tiksinir. Diyecek Laf Kalmadi Bu Dunya Nerelere Gidiyor Sevgiler.

Allah'a dua ederdim beni zor durumdan kurtarması için. Sevilme ihtiyacı zina yapmayı gerektirmez. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin.

Madem değer vermiyor esi ayrılsın gitsin yani aldatilmasi aldatması gerektiğini göstermiyor .. Birde iğrenç birşey gelmiş 40 yaşına 20 yaşındaki ergen kadın gibi hissettirse ne isini görüyor anası yaşındaki kadin evlenecek hali yokya rezillikten başka birşey değil çocuğunu düşünse bari oğlunukatil eder puuu rezil

Sapiklik!!! Hem evli kocasini aldatiyor, hem oglu yasinda biriyle, hemde oglunun arkadasi... Allah islah etsin... Kocasi aldatiyorsa, mutsuzsa bosanma gibi bi secenek var! Iliski yasamak icinde sübyan degil yasit biton erkek var... Mide bulandirici...

39 yasında bir erkek 21 yasında bir kızla beraber olunca bile garipsenir ama kadın büyük olunca daha da abes duruyor ya bir de tesettürlüymüs iyice teyze gibi olur bence yanında :/ hani acık olsa frapan falan giyinme makyaj yapma şansı var bir sekilde belki göz boyar ama nebileyim her turlu sacma bence. Erkeğin büyük olmasına ben daha olumlu bakıyorum ama tabii kararında bir yas farkına. Tercih meselesi.
Bence iğrenç olan oğlunun arkadaşına o gözle bakabilmesı. O cocuk ona ancak "teyze" diyerek kadın oldugunu hissettirebilir

Evli kadinlarin cogu esinden bekledigi ilgiyi goruyor mu... her aradigi sevkat ve ilgiyi goremeyen baskasinda mi arasin ilgiyi. Bu sadece bahane. Esinin aldatiyor olmasi da onun aldatmasini gerektirmez. Nasil bir dunya olduk ya.....Aldatirken gosterdigi cesareti bosanirken de gosterseydi ondan sonra da ne halti varsa yeseydi. Beraber oldugu kisinin oglunun arkadasi olmasi da ayri bir facia. Cocugun yasindan cok oglunum arkadasi olmasi facia. Ogluna uzuldum ben. Cocugun ogrenince yasayacagi travma korkunc.
Bu arada konu basligini okuyunca konu sahibinin boyle borsey yaptigini dusunup konu sahibine yuklenecektim. O yuzden konu basligini yazarken bence biraz daha dikkatli olunmali....

Ha bir de su var. Insan nasil bir cesaret hic tanimadigi birine acilip bu kadar ozelini anlatir?
Bu cesareti bosanmada gosterse ya...

Ne rezillik ya bide turban lafini atmayin ortsya ya onu ortunce melek mi olunuyor.kadin gibi hissettiriyomus ahlsksizligin adi degismis tek kelimeyle igrenclik zavallilik yazik kadinligina o kadinin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…