'' oğlumun arkadaşıyla beraberim''

Size ne? Neden bunu bdv'ye konu açacak kadar dert ettiniz?
Sizinle ilgili bir durum söz konusu değilken neden başkasının özelini bu platformda paylaştınız?
Yoksa canınız sıkıldı da nabız yoklamak mı istediniz?

39 yasindaki erkek , 21 yasindaki kadinin pesinde gezerse adi nasip kismet oluyor ama?

Sonra da kocisim 18 yas buyuk, gecinemiyoruz, fikirleriniz neler diye konu aciliyor, sizler de cevap veriyorsunuz, olan olmus artik, Allah mesut etsin. Nikah yapinca, 40 yasindaki herifin 20 yasindaki kizla olmasi mesrulasiyor ama degil mi, sapiklik olmuyor ?

Evli olmasi da kendi bilecegi is, insanlarin ahlaksiz olma, evlilik disi iliski yasama ya da mutsuz olduklari evliliklerini takmama, baska arayislara girme ozgurlukleri de var. Belki de kadin ortayas bunaliminda, dunyadan gitmeden once iyice eglenmek istiyor , olamaz mi?

Ozetle, herkesin kendi hayati, size ne , bize ne , bana ne ? Tanimadiginiz bir kadinin hayatini yazmak icin niye konu actiniz? Birakin insanlar istedikleri gibi yasasinlar, sevaplari, gunahlari, hayatlari kendilerine ait, dedikodu etmeden dursaniz olmaz mi?

ya bu kadar mı hiç sevilmedin bu duruma düştün
aldatmanın savunması olmaz.
karısını aldatan erkekler de diğer kadına "evde çok mutsuz ve huzursuzum beni anlamıyor sevmiyor takdir etmiyor" diyor.
bu ajitasyona kanan kadın da evliymiş bekarmış demeden mermahet tanrıçalığına oynuyor.
karısını aldatan adama kim anlayış gösterir?
aksine hepimiz topa tutarız burda.aynı şey kocasını aldatan kadın için de geçerli.
nasıl bir evlilkmiş bu ben anlamadım ki. töbe yarabbim.

Şimdi o kadar yazılan içinde ona mı takıldın denilecek bana ama tutamıyorum kendimi söyleyeceğim. Kadının tesettürlü olduğunu söylemeden de açılabilirdi bu konu. Özellikle belirtilmesinde ben art niyet arıyorum.

Bazı şeyleri yasamadan anlamak cok zordur öyle bir konu olmus malesef kadinin neler yaşadığını icinden neler gectigini psikolojisini bilemedigim icin kesinlikle kötü bir yorum yapmicam igrenclik veya sapıklık olduğunu düşünmüyorum sevilme ve ilgi hissine kapılarak yapılmış bise koca kadınlara gitmese deger verse yada sevse ilgi gosterse böyle birşeyyin yaşanacağını düşünmüyorum yasanmazdi yani..

Çok yanlış birine sır vermiş.
Kime anlatsa " cik cik çok ayıp, rezillik" derdi belki, yargilamayana rastlamasi zordu ama siz o kadını linç ettiriyorsunuz burada.

Uygun bir durum değil asla. Sapıklık bile diyebilirim oglunun arkadaşı yahu, insan utanır.Ayrıca sevgi vs hikaye bunlar 21 yaşında bir çocuk 40a merdiven dayamış biriyle sadece cinsel ihtiyacını giderir, sanmıyorum aşık olsun. Ayrıca bir anneye yakışmayan çok çirkin bir durum. Bir duyulsa oğlu ne hisseder, nasıl yıkılır düşünmüyor mu hiç?
Sorunuza gelince, eşim dünyanın en adi adamı olsa dahi aldatmayı düşünmem. Ayrılirım yani net. Aldatmak çok çirkin bir eylem.

Boşanma olmadan yapılan her aldatma serefsızlıktır.Hele de cocugu yasında bırıyle olması oglunu da aldattıgı anlamıyna gelıyor..Igrenc!!!

Var böyle tipler zevki sefasına bakar ama hep mağdurdur yersen...

Bence kadininda yerine insanin kendini koymasi gerekiyo. Kimse yasamadan bilemezki biseyleri. Evde huzuru bulamayan mutluluğu baska yerlerde aramis. Uzuldum dogrusu....

Konu her ne kadar erotik hikaye sitelerinin milf kısmından araklanmış gibi dursa da okuyunca bi itiraf sitesinin kocasını/sevgilisini aldatanlar gibi bi başlığında okuduğum bi yazıyı hatırladım. Rahat bi 3-4 sene olmuş olması lazım, lisedeydim çünkü okuduğumda ama aklımda yer etmiş baya.

Okuduğum yerdeki kadın görücü usulü evlendirilmiş, evlendirildiği kişiyle de uzaktan akrabalardı sanırım.

Evlendikten kısa bi süre sonra baya ciddi bi kavga ediyolar, yanlış hatırlamıyosam sebebi de sebebiyle ilişkiye girememiş olmaları. Kadın korkmuş muydu, vajinismus muydu yoksa adamda mı bi şey vardı hatırlamıyorum.

Kadın "ben babamın evine geri dönücem" tarzı bi laf ediyo. Sonra yazdığı şeyi çok net hatırlıyorum ama: "Sen zahmet etme, babanlar gelsin alsın cenazeni" demiş adam devamı malum şiddet-eziyet.

Kadın bi şekilde ailesinin yanına gidiyo sonra. Bi cümlesini daha çok net hatırlıyorum "bi anne kızının sırtındaki, kolundaki, bacağındaki kemer izine bakıp da karı koca arasında olur böyle şeyler nasıl der" Gerisin geri evine göndermişler kadını.

İşte bu kadın kocasını nasıl aldattığını, evde onun suyuna gidip dışarıda bi sevgilisi olduğunu anlatıyodu. "Boşanayım da mahkeme önünde öldürsün mü beni, arkamdan ağlayanım bile olmaz. O ayıplayanlar da aksam haberlerinde adımı duyar iki gün geçince de unuturlar" gibi bi şey yazmıştı sonunda da.

Yazı gerçek miydi bilmiyorum ama duyulmamış, yaşanmamış bi şey olmadığını biliyorum. Bu kadının aldatmasına ne yorum yapayım desem... bi sürü sey yazılabilir ama hangisinin elle tutulur bi faydası olur onu da bilmiyorum.

Başlığı görünce filmdemiyiz ya dedimi ilk yani bence kadınınki sevilmek için doğru yanlış demeden bir yola atlamış sevilme ihtiyacı her insanda olur ama kadın mantıksızca davranmış saçmalık yaptığı koskoca kadın bir de yani .
Son soruya gelirsek aynısını Allah koruusn eşim yapsa dakkasında boşardım

canım yaşı başı beni ilgilendirmiyo ama sonuçta bu kadında kocasının yaptığından farklı bişey yapmıyo. kocasını aldatıyo çok kötü.. gitsin boşansın kimle ne yaşamak istiyosa yaşasın. ama evli bi erkek de kadın da her ne olursa olsun aldatmamalı. sevgi bittiyse başkasına ilgisi kaydığını farkediyosa gitsin boşansın. aldatmak sapkınlık bence yaşla ilgili bölüm çok da önemli değil. ama oğlunun arkadaşıyla ilişkisini oğlu bigün duyarsa nası bi facia olur onu bilemedim.

Kadını savunanlar neden savunuyor acaba? Yok orta yaş bunalımına girmiş belki, yok işte evliyse de ilgilendirmez kimseyi, ya da durduk yere linç ettiriliyormuş kadın falan da filan...

Böylelerine tabi ki de laf söylenecek, söylemeyelim de ödül mü verelim? Bir defa evli insanların böyle aldatmaydı falandı filandı olayları yanlış ve toplumun bu konuda söz söyleme hakkı var. Sonuçta evlilik dedigin şey bizatihi toplumla alakalı bir şey, toplum yoksa veya toplumu takmıyorsan insan ne diye evlenir? Evlenirsin çünkü topluma durumunuzu ilan edersiniz, toplumda statünüzü degiştirirsiniz, toplum içinde birbirinize karşı belli hakları güvence altına alırsınız ve yine toplumda belli haklar elde edersiniz falan... Yani evliligin varoluş sebebi zaten toplum. O yüzden tabi ki de laf söyleriz, gayet normal. Önemli olan söylenen lafların arasındaki tutarlılık...

Ben burada bu kadını savunacak bir şey göremiyorum. Durum eger ''milenjesenska'' nın dedigi gibi bir durumsa o başka... çünkü mutlak ahlaka ben de inanmam. Ahlak da iyi olmak da tamamen izafi şeyler. Ama burada anlatıldıgı kadarıyla normal bir evlilige normal laflar söylenmesi gayet de NORMAL. Ben bu kadını çok yanlış buldum her hareketiyle bu yüzden de eleştiririm. Bence buradaki durum bariz or...luk kimse kusura bakmasın ama başka kelime yok bu durum için. Bir yandan aldatıp diger yandan evinde karısına/kocasına sanki bir şey yokmuş gibi davranana or...pu denir. Bunun erkegi kadını da yoktur üstelik, cinsiyet belirtmez, bu bir karakter meselesi. Ve bence bu kadın agır karaktersizin teki.

Neyse...

Allah kimseyi şaşırtmasın imtihanı bu olmuş o kadının

Kimse bir şekilde taniştigi kişiye böyle birşey anlatmaz bence...liseli gençler 21 i buluyor mu yaşları ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…