oglumun akulu araba icin doktugu gozyaslari ettigi dualar

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
Kizlar konu dogru yeremi actim bilmiyorum.oglum 4 yasinda surekli akulu araba ver allahim diye dua ediyor heer ezan okundugunda.bizde esimle alalim dedik ama , sifir alamayiz surcek yerimiz yok.ev 2 oda ama enazindan 2.el alalim diyoruz.burda cocugu buyuyen artik gereksiz goren arkadaslar satmak isteyen veya zaten birine verecektim uygun
fiyata vereliim diyen olursa, lutfen bana ulasin.ne tarzda olursa olsun fotosunu birde ucretini yazarsaniz sevinirim.oglumun o mutlulugunu gormek istiyorum bindiginde.umarim satmak isteyenler olur

Konuyu ikinci el ve takas bölümüne açarsanız daha çabuk sonuç alırsınız. Kıyamam ufaklığa inşallah bulursunuz

seni tahmin edebiliyorum canım benim de 3 yaşında bi kızım var. inanki okurken gözüm doldu.. inşallah en kısa zamanda arabasına kavuşurr..

aayyy yerum oniiii..ooyyy anneeem...aayyy inşallah dularındakınden daha guzel akulu arabası olur emı

aayyy yerum oniiii..ooyyy anneeem...aayyy inşallah dularındakınden daha guzel akulu arabası olur emı
insalah ablaları birde ev istiyor beyimiz allahımbalkonlu ev ver akulu arab+a ver diyor balkonumuz yok.oglum için gerekirse kredi cekip ev alcaz.cocukllar öle güzel istiyorki anne babanın caresi kalmıo.yapmak içinde herseyi yapcaz.

Kizlar oglumun dualari kabul olmustu buraya yazmamisim unutmusum bu konudan 2 ay sonra sifir akulu aldik cip pilsan daha sonra rabbim 1 sene icinde sifir daire almamida nasip etti oglumun istedigi gibi 2 balkonlu hemde cok sukur beyimizin butun dualarini rabbim kabul ediyor sukur saglicakla kalin insallah rabbim tum dua edenlerin dualarini kabul eder

Kizlar oglumun dualari kabul olmustu buraya yazmamisim unutmusum bu konudan 2 ay sonra sifir akulu aldik cip pilsan daha sonra rabbim 1 sene icinde sifir daire almamida nasip etti oglumun istedigi gibi 2 balkonlu hemde cok sukur beyimizin butun dualarini rabbim kabul ediyor sukur saglicakla kalin insallah rabbim tum dua edenlerin dualarini kabul eder

resmen cocuk duası mucize gibi...
allah mutlulukla oturmayı nasip etsin insallah ev için darısı basımıza :KK200:

Ay cok sevindim.Allah kabul ediceği duayı etmiriyormuş resmen.

Çok sevindim sizin ve oglunuzun adına benim ufaklıgında duaları var umarım Rabbim evladımın duasını kabul eder

Back