• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlumun ağzında yara var:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeymuran0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
7.376
6.264
248
arkadaşlar oğlum 25 aylık.son bir kaç gündür sürekli ağzını tutup ağlıyordu.bugün biraz kanadı.dikkatle baktığımda yanağın içinde nohut kadar kırmızı bir yara gördüm.yanağını ısırıyor sanırım.bugün çok ağladı.eczaneden ilaç aldım ama sürdürmüyor.ne yapabilirim rahatlatmak için.çok bunaldım gerçekten:(( boğaz enf için ilaç kullanıyorum zaten.bi de bu çıktı.hem öksürüyo hem de ağzını tutup dakikalarca ağlıyo.fikirlerinizi bekliyorum.

benım oglumdada aft denılen bır yara cıkmıstı doktorumuz bır ılac verdı oje fırcası gıbı fırcası vardı onunla agzına surmustuk.bence doktor bır gorsun ılacını ona gore ver

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.şikayetleri biraz hafifledi.dr. un verdiği bir ilacı kullanıyorum bi kaç gündür.

Ağız yaraları aftlar için tandum verde adında yeşil bir sprey var. Eczanelerden reçetesiz alabilirsin. Ben kullanıyorum yavru kuşlara, sizede tavsiye ederim. tadıda güzel, naneli bişi.

Back