Oğlumun 1. Yaşgünü için fikirlerinizi bekliyorum :)

mavikelime

annesinin kuzusu...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
3.569
1.214
373
Merhaba
Oğlumun 1. Yaşgünü için davetiye fikirlerinize ihtiyacım var. Aklımda şöyle bir fikir var ama karar veremiyorum. Renkli fon kağıtlarından 1 figürü, nazarboncuğu, gülen yüz, gibi figürlerle kendim evde davetiyeler mi yapsam yoksa klasik doğumgünü davetiyesi mi yaptırsam? Kendim yaparsam eğer değişik figür tavsiyelerinizi belirtebilirmisiniz? Ayrıca organizasyonu daha eylenceli kılmak için neler yapabilirim. Evet belki oğlum bugünün farkında bile olmayacak ama en azından ona anlatabileceğimiz çok güzel bir özelgünü olabilir..yıllarsonra bugünün videosunu izlerkende eylenmek güzel olmaz mı? Makul fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Evet bende gelen çocuklara böyle hediyeler hazırlayabilirim. Teşekkür ederim ...

CANIM ÖNCELİKLE HAYIRLI UĞURLU OLSUN GELECEK YENİ YAŞINIZ,
organizasyon da uygulamanı istediğim pek çok şey eğer çok kalabalık olacaksanız biraz gümbürtüye gidiyor ev ortamında,
ama olayı kalıcı kılan şeyler misafirlere yada çocuklara verilecek hediyeler oluyor bence,
mesela biz 1.yaş gününde uğur böceği konsepti kullanmıştık,
uğurböcekli kurabiyeler,sallanan uğurböcekli flip flapları,uğur böcekli buzdolabı magnetleri misafirlere hediye olarak vermiştik,
uğurböcekli balonlar,etrafta kırmızı ve siyahın hakim olduğu bir süsleme ortamı vardı,
kostümlerimiz ise yine aynı konsptte,ev süslerimiz falan çok güzeldi,
yani daha çok ortama yönelik fotoğraflara yönelik yatırım yapmak daha doğru,müzikler slaytlar falan çok çocuklu yada çok katılımlı organizasyonlarda ev ortamında biraz baş ağrıtıcı olabiliyor..

sen de davetiye hazırlayabilirsin evet belki ame sonrası için bir şeker,bir magnet,yada apartman girişinde,
...... nın doğumgününe hoşgeldniz,
biz de sizi bekliyorduk gibi bir yönlendirme pankartı da çok hoş oluyor
eve çıkarken merdivenlere sarılan süsler,ok işaretleri falan...

Çok teşekkürederim. Bende winnie the pooh konseptini düşünüyorum. Balonlarımız hazır bile. Tabağı bardağı peçetelerini birde yine winnie the poohlu kaynanadili şapka falan almayı düşünüyorum. Sizin partinizde çok güzel olmuş olmalı. vereceğim hediyeler konusunda araştırmadayım..

kesinlikle bir buzdolabı magneti düşünmeni tavsiye ederim.
Winnie şeklinde olmasa da mesela turuncu renk hakimse turunculu bir magnet,üzerinde "Oğlum ... 1 yaşında:) tarih" çok kalıcı oluyor,
hediye ettiklerinin evlerinde dolaplarında görmek çok hoş oluyor,
ben ikinci doğumgünlerinde hediye olarak takı ayaklığı hedye ettim,aklında olsun bu da canım,
herkes çok memnun kaldı..

sizin 3. yılınızı düşünemiyorum :) sende fikir almısmıydın yoksa herseyı kendın mı organıze ettin.

Hadi bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var. Eminim çoğunuz bebeklerinin ilk yaşlarında muhteşem şeyler yapmışsınızdır. paylaşın lütfennnnnn

ya hiçmi önerisi olan yooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

benim kızımın da 26 ocak ilk yaş günü şimdiden hyrlı olsun bebeişinizin doğum günü .ben davetiye bastırdım 30 adet 40 tl yanındada 16 tane bebeğimin resminin olduğu magnetler yaptılar.mama sandalyesini süslemeyi düşünüyorum.fenerler balonlar birde deniz makarnası aldım onun iki ucunu birleştirdim halka şeklinde oldu etrafını kurdalalerle süslicem tüller takmayı düşünüyorum kapı süsü gibi yapcam şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…