- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
CANIM ÖNCELİKLE HAYIRLI UĞURLU OLSUN GELECEK YENİ YAŞINIZ,
organizasyon da uygulamanı istediğim pek çok şey eğer çok kalabalık olacaksanız biraz gümbürtüye gidiyor ev ortamında,
ama olayı kalıcı kılan şeyler misafirlere yada çocuklara verilecek hediyeler oluyor bence,
mesela biz 1.yaş gününde uğur böceği konsepti kullanmıştık,
uğurböcekli kurabiyeler,sallanan uğurböcekli flip flapları,uğur böcekli buzdolabı magnetleri misafirlere hediye olarak vermiştik,
uğurböcekli balonlar,etrafta kırmızı ve siyahın hakim olduğu bir süsleme ortamı vardı,
kostümlerimiz ise yine aynı konsptte,ev süslerimiz falan çok güzeldi,
yani daha çok ortama yönelik fotoğraflara yönelik yatırım yapmak daha doğru,müzikler slaytlar falan çok çocuklu yada çok katılımlı organizasyonlarda ev ortamında biraz baş ağrıtıcı olabiliyor..
sen de davetiye hazırlayabilirsin evet belki ame sonrası için bir şeker,bir magnet,yada apartman girişinde,
...... nın doğumgününe hoşgeldniz,
biz de sizi bekliyorduk gibi bir yönlendirme pankartı da çok hoş oluyor
eve çıkarken merdivenlere sarılan süsler,ok işaretleri falan...
kesinlikle bir buzdolabı magneti düşünmeni tavsiye ederim.Çok teşekkürederim. Bende winnie the pooh konseptini düşünüyorum. Balonlarımız hazır bile. Tabağı bardağı peçetelerini birde yine winnie the poohlu kaynanadili şapka falan almayı düşünüyorum. Sizin partinizde çok güzel olmuş olmalı. vereceğim hediyeler konusunda araştırmadayım..
kesinlikle bir buzdolabı magneti düşünmeni tavsiye ederim.
Winnie şeklinde olmasa da mesela turuncu renk hakimse turunculu bir magnet,üzerinde "Oğlum ... 1 yaşında:) tarih" çok kalıcı oluyor,
hediye ettiklerinin evlerinde dolaplarında görmek çok hoş oluyor,
ben ikinci doğumgünlerinde hediye olarak takı ayaklığı hedye ettim,aklında olsun bu da canım,
herkes çok memnun kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?