- 3 Nisan 2015
- 14
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi tazeanne__
Inan aylardir dusunuyorum hep aklimda ama kizginligimdan kimseye birakamiyorun cocugumu cunku bazen bu sinir stresle bebegime bagirdigim bile oluyo kendime okadar kiziyorum agliyorum engel olamiyorum gercekten sart oldugunun farkindayim..Cnm inan bana bunların hepsi geçecek, bebeğin konuşmaya başlayıp sana gelip sarıldığın zaman hepsini unutacaksın. Ama benden sana bir psikologdan destek alman. Burda sana bir sürü tavsiye gelecek. Herkes seni teselli edecek bundan emşnim ama destek alman şart. Lütfen bir psikoloğa görün
Yok babaannesiyle.dedesiyle veya esimle gozle gorunen hicbi sorunyok aslinda herkes bilir kaynana kaynanaligini illa yapar ama yeni dogum yapmis hassasiyet ust noktada az olan sutumu baskalariyla yatistiricana biraz yardimci olabilirdi ben hastaneden cikar cikmaz ayaklandim bigun yemek yapti oda acili baharatli kizartma banada degil kendilerine bunlar cok kucuk seyler normalde konusmaya bile degmez ama icime at at esime bisey dedigimde laf soyletmiyo olaylara hic benim acimdan bakmiyo cok rahatsizligim oldu gunlerce neler cektim kimse neyin var demedi ama inanin disardan gorenler.icin hicbi sorun yok ne bilim belkide aileden uzak yalnizligin verdigi seyler ama alinmamak kizmamak elde degilki kendime zaman ayirmayida beceremiyorum cocuguma haksizljk yaptigimi dusunuyorum rahat olamiyorum yalnizken en onemliside bebegimi birakip gidip geldigimde hic seni aramiyo aglamiyo dediklerinde zaten cildiriyorummm ne bilim herseyin bukadar zor olucani hic tahmin edemedimm..Bide babaanne sorunlu bi insan değilse ona bir iki saat bırakıp kendine zaman ayirabilirsin seninde buna ihtiyacın var bence arada boyle kacamaklar kafanı toparlanana yardımcı olur kendini bırakmamı etmem diye kısıtlama oda babaannesi ona bırakırsanız çocuk senden soğur diye mi düşünüyorsun böle bisey mümkün değil bende bırakırım isim olduğunda kızım bana sitem eder yani annenin yerini kimse tutamaz
Daha çok küçük canım benim kızda aramazdi aglamazdi önceden sonraları biraktigimda kapılara gidermiş anne diyeYok babaannesiyle.dedesiyle veya esimle gozle gorunen hicbi sorunyok aslinda herkes bilir kaynana kaynanaligini illa yapar ama yeni dogum yapmis hassasiyet ust noktada az olan sutumu baskalariyla yatistiricana biraz yardimci olabilirdi ben hastaneden cikar cikmaz ayaklandim bigun yemek yapti oda acili baharatli kizartma banada degil kendilerine bunlar cok kucuk seyler normalde konusmaya bile degmez ama icime at at esime bisey dedigimde laf soyletmiyo olaylara hic benim acimdan bakmiyo cok rahatsizligim oldu gunlerce neler cektim kimse neyin var demedi ama inanin disardan gorenler.icin hicbi sorun yok ne bilim belkide aileden uzak yalnizligin verdigi seyler ama alinmamak kizmamak elde degilki kendime zaman ayirmayida beceremiyorum cocuguma haksizljk yaptigimi dusunuyorum rahat olamiyorum yalnizken en onemliside bebegimi birakip gidip geldigimde hic seni aramiyo aglamiyo dediklerinde zaten cildiriyorummm ne bilim herseyin bukadar zor olucani hic tahmin edemedimm..
Bazi seyler ust uste gelince sanirim takmamak elde degil heleki fazlaca acemi bir anneysen yasayarak ogreniyorum cok tesekur ederiiiimDaha çok küçük canım benim kızda aramazdi aglamazdi önceden sonraları biraktigimda kapılara gidermiş anne diye
Herşey düzelir eskide kalır merak etme sıkma canini
Hep geçtik o yollardan inan
Yok babaannesiyle.dedesiyle veya esimle gozle gorunen hicbi sorunyok aslinda herkes bilir kaynana kaynanaligini illa yapar ama yeni dogum yapmis hassasiyet ust noktada az olan sutumu baskalariyla yatistiricana biraz yardimci olabilirdi ben hastaneden cikar cikmaz ayaklandim bigun yemek yapti oda acili baharatli kizartma banada degil kendilerine bunlar cok kucuk seyler normalde konusmaya bile degmez ama icime at at esime bisey dedigimde laf soyletmiyo olaylara hic benim acimdan bakmiyo cok rahatsizligim oldu gunlerce neler cektim kimse neyin var demedi ama inanin disardan gorenler.icin hicbi sorun yok ne bilim belkide aileden uzak yalnizligin verdigi seyler ama alinmamak kizmamak elde degilki kendime zaman ayirmayida beceremiyorum cocuguma haksizljk yaptigimi dusunuyorum rahat olamiyorum yalnizken en onemliside bebegimi birakip gidip geldigimde hic seni aramiyo aglamiyo dediklerinde zaten cildiriyorummm ne bilim herseyin bukadar zor olucani hic tahmin edemedimm..
merhaba tazeanne_ umarım şimdi daha iyisindir.inan senin yaşadıklarını yasayan çok insan var.biride benim.bende çocuğumu emziremedim. benim KV de başkalarını ornek gösterirdi.her telefon konuşmasında etmiyor mu diye sorardi.hatta ilk doğduğunda sütüm gelmediği için birkaç gün emziremedim o arada ağlıyordu sonra doktora gittik mama verdi.ondan sonra aglamalari azaldı.KV demez mi meğer açmış çocuğum diye.nasıl moralim bozuldu anlatamam.acemilik işte sütün gelip gelmediğini bile Anlamıyordum ama yol gosterende olmadı.benim çocugumda biberonla büyüdü.ama beni sever.eminim senin oğlunda seviyordur.arkandan aglamamasi seni sevmediği anlamına gelmez ne olursa olsun anne çocuk arasındaki bağ farklıdır.esinle de benzer sorunları yaşadım.benim halinden anlamadı.çok kirginim ona şimdi yavaş yavaş düzeliyor ama gel gör ki kırılan kalp eskisi gibi olmuyor.umarım siz birbirinizi daha fazla kırmadan toparlarsiniz iliskinizi...
Ah o kv ler yokmu hep köstek olurlar zaten.. Bende düzelen hiçbişey yok henüz tersine dahada kötüye gidio oğkum saolsun alt üst etti beni artık neyi doğru neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum anlıcan hala sabrediyorum herşeyin düzelmesi dileğiylee teşekürleer..Okadar uzgunum okadar kirginim ve okadar kizginimki kendime.. cok sacma derdim emmeyen bebek anneyle bag kuramaz ona duskun olmaz dediklerindee.. yok yani baska nedeni yok bulamiyorum cozemiyorum.. 11 aydir herseyiyle kendim ilgilendim ama herseyiyle sirf emzirememenin boslugunu doldurayim diye.. ki emekse emzirmekten daha zordu benim isim gece gunduz 11 aydir kesilme korkusuyla sut sagmak ve her defasinda sadece kendim karnini doyurdum.. sevgiyse ve bunu benim verememem mumkunmu allah askina.. yada bebegin hissedememesimi mumkun.. artik ne yapacagini bilmeyen anne ve annesini etrafindaki hic kimseden ayirt etmeyen bebek.. annesi nerde gittimi geldimi ne arkamdan bakar ne aglar.. ki taniyip ayirt edebilicek bi evredeyken hemde fazlasiyla.. her gece aglaya aglaya ya sabir dileyen caresiz anne.. zamanla duzelmesi dilegiyle.. icimi dokebildigim tek yer sadece burasi malesef.. rahatlatmasada uyumama yetiyo en azindan.. napalimm