How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

oğlumu korkutan rüyalar

banu51

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
7
0
611
44
Konya
arkadaşlar oğlum 2.5 yaşında 2 gecedir öyle bir ağlayarak uyanıyor ki anlatamam.gözünü bi noktaya dikiyor çıldırmış gibi ağlıyor.birşeylerden korktuğu çok belli.15-20 dak.uğraşıyoruz sakinleştirmek için.dua okuyorum ama çokta korkuyorum.kurban kesilirken hiç görmedi.televizyon izleyen bi çocukta değil,neyden etkileniyor bulamadım.böyle bi durumla karşılaşan var mı?ne yapmam lazım?

Benimde 2,5 aylık oğlum uykusunda bazen cok korkuyordu , iç cekiyordu. Ben yakasına dua yazılı bi kagıt taktım ve artık öyle bi sorunu kalmadı. Bi de sürekli ihlas, felak, nas dualarını okuyorum. Bir de 7 tane ayetel kürsi. Küçük cocuklar ve bebekler, zayıf ve aciz oldukları için kötü niyetliler cok uğrasıyor onlarla. Duaya cok ihtiyacları var. ınanclı biriyseniz bunları tavsiye ederim.

Yakasına taktığım duanın içerigini de malesef bilmiyorum. Rahmetli dedem cok mübarek bi zattı. Küçükken ben de deli gibi aglarmışım, aynı sizin oğlunuz gibi gözümü bi noktaya dikermişim. Ne zaman ki dedem muska gibi birseyin icine o duayı yazmıs, aglamalarım kesilmis. Öyle diyor annem. Belki bi hocaya götürmek ise yarayabilir.

uykularinda korkan coocuklar icin dualar var ise varar cevsen falanda olur yataginin yukarisina kücük kurani kerimde koyun.

cevaplarınız için çok teşekkürler.yastığının altına küçük kuranı kerim koydum,annemde hocaya dua yazdırmış sanırım biraz faydası oldu.

canım bu yaşlarda kabuslar normal, hatta daha da devam edebilir bence yanına onun boyuna yakın bi ayıcık al koy ve ayıcığa sarılarak yatsın, ona sürekli de ki bu ayıcık seni korucak merak etme, bu kahraman bi ayıcık, bi süre sonra daha az korktuğunu görceksinyerimseniben

Son düzenleme:
Back