Oğlumu çok kıskanıyorum

valla onu yapanda vardır
benim ki her gün yanıma gelir abartısız her gün bunu götüreceğim bunun evi burası değil bu benim kızım onun annesi benim der dururdu ili lafından birisi onu götüreceğim onun evi burası değil. hatta hamilelikte biz onu nüfusumuza alacağız der dururdu:KK70::KK70:
bir yerden sonra şartel atıyor tabi.yada bilinçaltı ona göre talimat veriyor :KK53::KK53:
sizin görümceniz gerizekalı olabilir patavatsız olabilir ama her görümce öyle mi ?

ben kıskanmazdım ama sevmesine ellemesine gıcık olurdum.çünki kendisi pasaklı , çalışma hayatı olduğundan dolayı ve müşterilerine yalakalıktan sürekli önüne geleni öpen.para elledikten sonra elini doğru düzgün yıkamayan biri

sizin görümceniz gerizekalı olabilir patavatsız olabilir ama her görümce öyle mi ?
görümce değil kaynana :KK70::KK70:
eşim tek çocuk maalesef. tüm sülalesine yaklaşık 25 seneden sonra ilk gelin olarak ben girmişim.. herkeste bir heves yengesi ben eltilik yapacağım,yok dayı kızları ben görümcelik yapacağım (gelinlik damatlık ta hatta takılacak takı bileziğe bile karışmaya kalkmıştır .ben zeytini döveceğim hala ben zeytini döveceğim hala diye kaynananın etrafında dolaşırdı .hamileliğimde 2 defa hastanelik oldum bu kız yüzünden ....
sülale değişik yani ..şimdi bu insanlara ben ne yapsam az değil mi :KK53::KK53::KK53:

anlasilan sen gorumce degilsin :p hahaha ben gorumceyimde :pPP

Görümceyim ama sanki ben gelindim o görümce.

Kızlar insanı zalim yapan titri değil bizzat kendi vicdansızlığıdır.

Ben hem gelinim hem elti hem görümce.
İlerde de kaynana olacağım.

Görümceyim ama sanki ben gelindim o görümce.

Kızlar insanı zalim yapan titri değil bizzat kendi vicdansızlığıdır.

Ben hem gelinim hem elti hem görümce.
İlerde de kaynana olacağım.

hahaha zaten gorumce olmayi beceremeyenler gelin gibi oluyorlar...bos ver be guzelim bizde boyle olalim...

Bence siz durumun farkına varmışsınız zaten onlar geldiginde bunu aklınıza getirin etrafımda çok var sizin gibi belki bu belli bir dönemdir düzeltebilirsiniz:KK56:

bir konusunu okudum konu sahibinin
konu sahibi hamileyken gül reçeline aşermiş sanırım kaynanası da gül koklatmış o da çocuğun burnunda leke olsun diye yaptığını düşünmüş .

Ben ise nefsinin körelmesi için iyiliği için yaptığını düşündüm .Kim torununun burnunda leke çıksın ister?

Bakış açısı negatif konu sahibinin demekki,

Siz deyince eski konulara baktım .

Merak ettim şimdi. Acaba bebeğin burnunda leke var mıdır?

Konu sahibesi?

Merhaba kızlar çok şükür doğum yaptım 11 günlük bir bebeğim var. Ama oğlumu deli gibi kıskanıyorum. Kendi ailemden değil ama eşimin ailesinden o kadar çok kıskanıyorum ki onu. Onlar sevince gerçekten içimden kıskançlık damarlarım fırlıyor sanki. Bir öneriniz bir görüşünüz var mı? Bundan hiç hoşlanmıyorum. Çünkü yüzüm asılıyor hep kıskandığım için. Nasıl düşünsem rahatlarım
görmemişin bı çocugu olmuş hesabı

Bebeğini alıp götürecek hallrri yok ya :eek:
Sizde çok iyi kaynana potansiyeli var değerlendirin bunu ilerde :KK53:

X