Oğlumu çok kıskanıyorum

herkesten kıskansanız bunu çocuğunuzu çok sevmenize bağlayabilirdim ama sadece kocanızın ailesinden kıskanmanız bencillik değil mi?
Bizim de eski gelinimiz böyle yapardı .Çocuk doğurduğunda bu durumu kullanmaya çalışırdı .Her iki yeğenimi de doya doya sevememiştim sayesinde .
Unutmayın herkes ne yaparsa kendine yapar.

Allah'ım yorumlara bak.
Neden bu kadar sertsiniz hanımlar?
Kadının geçmişinde sadece kocasının ailesinden kıskanmasının sebebi yatıyordur. Burası değil mi her türlü kayınvalide elti işkencesini okuyan yer?

Gayet normal bence. Geçer. Geçmezse bu sayfadaki kırıcı yorumları dikkate alırsınız.
bir konusunu okudum konu sahibinin
konu sahibi hamileyken gül reçeline aşermiş sanırım kaynanası da gül koklatmış o da çocuğun burnunda leke olsun diye yaptığını düşünmüş .

Ben ise nefsinin körelmesi için iyiliği için yaptığını düşündüm .Kim torununun burnunda leke çıksın ister?

Bakış açısı negatif konu sahibinin demekki,

Siz deyince eski konulara baktım .

• Beğen
Reactions: K_G
torunlarını seviyorlar, elinizden alıp kaçacak değiller.
vallahi bebek sevmeye korkar olduk, bu nedir yahu.
benim bebeğim olursa umarım çok sevilir, kucaktan inmez.
valla onu yapanda vardır
benim ki her gün yanıma gelir abartısız her gün bunu götüreceğim bunun evi burası değil bu benim kızım onun annesi benim der dururdu ili lafından birisi onu götüreceğim onun evi burası değil. hatta hamilelikte biz onu nüfusumuza alacağız der dururdu:KK70::KK70:
bir yerden sonra şartel atıyor tabi.yada bilinçaltı ona göre talimat veriyor :KK53::KK53:

Şöyle düşünün eşiniz sizin yaptığınızı sadece sizin ailenize yapsa?

Lohusa psikolojisi yaşıyorsunuz.
Biraz zaman geçsin , bu hissettiklerinizin yanlış olduğunu anlayacaksınız.
Allah bağışlasın

Ya herkes cektigini bilir sevmeseler cocugumu disliyorlar sevmiyorlar deriz. Sevince gozumuze batar gecmiste yaptiklari aklimiza gelir.
Hirpalayarak seven buyukler var birde bebekleri bilerek aglatirlar onlara vermek istemem cocugumu gozumden sakinirken o gelecek guya sakadan iki tane patlatip aglatacak gozumun nurunu.
Kovarim evden kim olursa olsun sayarim yuzune

Regl döneminde yaptığım saçmalıkları düşününce, sizin hormon değişiminiz, lohusa döneminiz her şeyi kaldırabilir bence. Biraz sabırla, hormonlar normale dönünce, düşünceleriniz ve hissettikleriniz de döner diye düşünüyorum.

valla onu yapanda vardır
benim ki her gün yanıma gelir abartısız her gün bunu götüreceğim bunun evi burası değil bu benim kızım onun annesi benim der dururdu ili lafından birisi onu götüreceğim onun evi burası değil. hatta hamilelikte biz onu nüfusumuza alacağız der dururdu:KK70::KK70:
bir yerden sonra şartel atıyor tabi.yada bilinçaltı ona göre talimat veriyor :KK53::KK53:

bu zaten hastalıklı bir durum. norm olarak düşündm ben :)

kadınlar çocuğu tek başına yaptıkları için kocalarının ailesine sevdirmek istemiyorlar .
baba para getirsin baba mama alsın baba çalışsın ama ben doğurdum olsun .
babalar köşe minderi ya .

lohusa sendromu ile filan alakası yok .Kadınların bazıları doğurunca kendini monaco prensesi zannediyor .Bebeği de kullanıyorlar .

Yeni doğum yapmışsın, lobusalık sendromu olmasın ? Daha 11 gün olmuş , bence kesin hormonal bi durum yoksa mutlu olman gerekirdi, kırkı çıkaın geçmezse doktora git bence danış

kadınlar çocuğu tek başına yaptıkları için kocalarının ailesine sevdirmek istemiyorlar .
baba para getirsin baba mama alsın baba çalışsın ama ben doğurdum olsun .
babalar köşe minderi ya .

lohusa sendromu ile filan alakası yok .Kadınların bazıları doğurunca kendini monaco prensesi zannediyor .Bebeği de kullanıyorlar .
:)) yazdıklarınızı genelde çok beğeniyorum belirtmek istedim, gerçi ben belkş lohusalıktır demiştim ama

ayrıca kendi arkadan çevrem ve kendi doğumumu baz alarak konuşayım ki
erkek tarafının yaptıkları yüzünden bu tip şeyler yaşanıyor.
mesela arkadaşımın biri 2 ay kv ve kp gitmedi sadece emzirebildi sevmesine altını almasına bile müsade etmediler kızı hastanelik ettiler.
bir arkadaşım bebek geldi HALASI hemşireden kucaklar kucaklamaz bir çığlık attı ve göbek atmaya başladı bebek bizim tarafa benziyor diye ki kız ameliyattan çıkmıştı,
ben de neleri gördüm benim görümcem yok ama görümcelik yapmaya çalışan bir velet beddua etti durdu sözüm ona şimdi hala lık taslıyor ya onun yüzünden 2 defa hastanelik oldum ki hamile halimle o kızın annesi beni kocama dövdürmeye kalktı halası ya sevecek ya ...
bunlar sadece aklımda kalanlar hal böyle olunca da rahatsız oluyoruz işte .
sizin adınıza değil ama halalık taslayanlar da buna sebep oluyor

Aynen sana Katılıyorum arkadaşım.Lohusayken zaten çok duygusal;sevgiye ve ilgiye çok Muhtaç oluyorsun.maalesef bunu bende yaşadım.açıkcası hiçde beklemiyordum.bu konuda eşime çok güveniyordum.ama beni yanılttı.
Benim kayınvalidem de görümcem'de beni çok üzdüler.ben ilk kez anne olmama rağmen bilgili biriydim.Kayınvalidem sezeryanla olmama rağmen sürekli beni kırdı eşimin olmadığı her yerde bana laf söylediler.dokuz gün gözyaşım hiç durmadı.eşimle Ayrılma noktasına geldik.En mutlu Olacağım Günler'de 26 günü Hatırlamak bile istemiyorum.hiç yatmadım.bu konuda çok kırgının.o Yüzden bu arkadaşa Kırıcı yorumlar yapmayalım.
Arkadaşı en iyi bunu yaşayanlar anlıyabilir.

Son düzenleme:
Merak etme yalniz degilsin:KK45: bende yeni dogum yaptigim zamanlarda cok kiskaniyordum kv kp ve görümceden. 6 ay gecti ama :KK53: yeni yeni biraktim bu huyu.kiskanmamin sebebi onlari pek sevmememdi. Bazi anneler babasindan bile kiskaniyor. Ama bebeginin anneanne babanne dede sevgisini tatmasi gerekiyor kişilik gelisimi icin. bebeginizi sevmeseydi istemeseydi daha cok üzülürdünüz

bende yakın zamanda doğum yaptım normal bir durum bu zamanla geçicek merak etme bunları düşünme diyemem zaten senin elinde değil lakin bu günlerinde tadını çıkarmaya çalış bol bol oğlunu sev kucakla öyle hızlı büyüyorlarki o minnacık süt kokulu elleri öp ŞÜKRET BİR BEBEĞE SAHİPSİNİZ NE MUTLU ...

Aynen sana Katılıyorum arkadaşım.Lohusayken zaten çok duygusal;sevgiye ve ilgiye çok Muhtaç oluyorsun.maalesef bunu bende yaşadım.açıkcası hiçde beklemiyordum.bu konuda eşime çok güveniyordum.ama beni yanılttı.
Benim kayınvalidem de görümcem'de beni çok üzdüler.ben ilk kez anne olmama rağmen bilgili biriydim.Kayınvalidem sezeryanla olmama rağmen sürekli beni kırdı eşimin olmadığı her yerde bana laf söylediler.dokuz gün gözyaşım hiç durmadı.eşimle Ayrılma noktasına geldik.En mutlu Olacağım Günler'de 26 günü Hatırlamak bile istemiyorum.hiç yatmadım.bu konuda çok kırgının.o Yüzden bu arkadaşa Kırıcı yorumlar yapmayalım.
Arkadaşı en iyi bunu yaşayanlar anlıyabilir.
kesinlikle ..

X