Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir konusunu okudum konu sahibininAllah'ım yorumlara bak.
Neden bu kadar sertsiniz hanımlar?
Kadının geçmişinde sadece kocasının ailesinden kıskanmasının sebebi yatıyordur. Burası değil mi her türlü kayınvalide elti işkencesini okuyan yer?
Gayet normal bence. Geçer. Geçmezse bu sayfadaki kırıcı yorumları dikkate alırsınız.
valla onu yapanda vardırtorunlarını seviyorlar, elinizden alıp kaçacak değiller.
vallahi bebek sevmeye korkar olduk, bu nedir yahu.
benim bebeğim olursa umarım çok sevilir, kucaktan inmez.
hahaha onuda yapiyor benimki merak etmeyin ( : hahaha birde babasina baba dedirtip bana ismimle hitab ettirme meraki vardi kendilerindebenimki de keşke babaannem diye sevse, annecim diyor bazen, halası da annem diye seviyor bazen
valla onu yapanda vardır
benim ki her gün yanıma gelir abartısız her gün bunu götüreceğim bunun evi burası değil bu benim kızım onun annesi benim der dururdu ili lafından birisi onu götüreceğim onun evi burası değil. hatta hamilelikte biz onu nüfusumuza alacağız der dururdu
bir yerden sonra şartel atıyor tabi.yada bilinçaltı ona göre talimat veriyor
:)) yazdıklarınızı genelde çok beğeniyorum belirtmek istedim, gerçi ben belkş lohusalıktır demiştim amakadınlar çocuğu tek başına yaptıkları için kocalarının ailesine sevdirmek istemiyorlar .
baba para getirsin baba mama alsın baba çalışsın ama ben doğurdum olsun .
babalar köşe minderi ya .
lohusa sendromu ile filan alakası yok .Kadınların bazıları doğurunca kendini monaco prensesi zannediyor .Bebeği de kullanıyorlar .
ayrıca kendi arkadan çevrem ve kendi doğumumu baz alarak konuşayım ki
erkek tarafının yaptıkları yüzünden bu tip şeyler yaşanıyor.
mesela arkadaşımın biri 2 ay kv ve kp gitmedi sadece emzirebildi sevmesine altını almasına bile müsade etmediler kızı hastanelik ettiler.
bir arkadaşım bebek geldi HALASI hemşireden kucaklar kucaklamaz bir çığlık attı ve göbek atmaya başladı bebek bizim tarafa benziyor diye ki kız ameliyattan çıkmıştı,
ben de neleri gördüm benim görümcem yok ama görümcelik yapmaya çalışan bir velet beddua etti durdu sözüm ona şimdi hala lık taslıyor ya onun yüzünden 2 defa hastanelik oldum ki hamile halimle o kızın annesi beni kocama dövdürmeye kalktı halası ya sevecek ya ...
bunlar sadece aklımda kalanlar hal böyle olunca da rahatsız oluyoruz işte .
sizin adınıza değil ama halalık taslayanlar da buna sebep oluyor
kesinlikle ..Aynen sana Katılıyorum arkadaşım.Lohusayken zaten çok duygusal;sevgiye ve ilgiye çok Muhtaç oluyorsun.maalesef bunu bende yaşadım.açıkcası hiçde beklemiyordum.bu konuda eşime çok güveniyordum.ama beni yanılttı.
Benim kayınvalidem de görümcem'de beni çok üzdüler.ben ilk kez anne olmama rağmen bilgili biriydim.Kayınvalidem sezeryanla olmama rağmen sürekli beni kırdı eşimin olmadığı her yerde bana laf söylediler.dokuz gün gözyaşım hiç durmadı.eşimle Ayrılma noktasına geldik.En mutlu Olacağım Günler'de 26 günü Hatırlamak bile istemiyorum.hiç yatmadım.bu konuda çok kırgının.o Yüzden bu arkadaşa Kırıcı yorumlar yapmayalım.
Arkadaşı en iyi bunu yaşayanlar anlıyabilir.