Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esinin ailesiyle bi sknti yasadiniz mi?Merhaba kızlar çok şükür doğum yaptım 11 günlük bir bebeğim var. Ama oğlumu deli gibi kıskanıyorum. Kendi ailemden değil ama eşimin ailesinden o kadar çok kıskanıyorum ki onu. Onlar sevince gerçekten içimden kıskançlık damarlarım fırlıyor sanki. Bir öneriniz bir görüşünüz var mı? Bundan hiç hoşlanmıyorum. Çünkü yüzüm asılıyor hep kıskandığım için. Nasıl düşünsem rahatlarım
herkes kendi yasadigina gore bakar Bilgece'm olaylara, hayata.. sen Allah'a cok sukur sanslisin esinden ve ailesinden yana, bu yuzden tuhaf geliyordur erkek ailelerine olan tepki.. ben de bekarken ne var kv ile anlasamayacak derdim, ama oyle seyler yapildi ki, neye ugradigimi sasirdim, biliyorsun.. simdi bende de korku ve onyargi var.. herkesin ufak tefek sorunlari olabilir; insaniz.. ama bazen oyle seyler yapiliyorki, Allah korusun..Ne yaptı bu erkek aileleri size ya?? Yemezler merak etmeyin..
kocam durdurmasa çok şey yapacaktım daAma benim kv böyle yapsa lohusa depresyonu ayağina yolardim
herşey geçti ama bebeğinizin o halleri bir daha geri gelmeyecek. değil mi..bazi sebepler olamli bence de...
mesela ben dogum sonrasi kv lere gittim, oglum ailenin ilk torunuydu, esim ailesinin bebisi doya doya sevmesi icin 1-2 ay kadar kalmamizi istemisti,bende hakli bulup tamm dedim
kv,4 gorumcem ,kp derken pasami doya doya sevemiyordum, dolayisi ile kiskaniyrdum.
banyosu,giydirmesi, uyutmasi,gazi, sevmesi v.s herseyini kv ve gorumcelerim yapiyordu..... ama farkedilmeyen bisey vardi, ben anneydim ve 9ay tasiyip binbir zorlukla dogurdugum ve yikama,giydirme ,uyutma v.s hayalini kurdugum hic bi seyi yapamiyordum ... bi taraftan da onlarin torunu cok seviyorlar ,hevesleniyorlar diye mudahele etmiyordum ve bu durum bebegimi kiskanmama sebep oluyordu. ah ama ne zor sey anlatmakla anlasilmazz.
misal sabah erken kalkiyordum bebisimi kimse uyanmadan seviyim falan diye bi bakiyordum besik bos, kapilmis o zmn uzuldugume guluyorum simdi.
daha sonra eve gectik bebisim buyudu falan hersey gecti gitti. sizin durumunuzun da gecici oldugunu dusunuyorum