- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
bu hala yada kaynanaya vasıf durumlar degil hanfendi genelleme yapmak yanlıs olur bunlar insani davranıslarla alakalı seyler bunları kız annesi veya kızın kardesleride yapabilir karakteri bozuksa yada cahilse ama siz benim sahsıma gelini delirtirsiniz dediniz ve beni tanımadan annemi tanımadan ön yargı yaptınız :) neyseki gülüyorum cünkü ben kendimi biliyorum yengem ameliyettan cıkına ilk basında olanlardanım ve ilk saglıgını soranlardanım...ayrıca kendi arkadan çevrem ve kendi doğumumu baz alarak konuşayım ki
erkek tarafının yaptıkları yüzünden bu tip şeyler yaşanıyor.
mesela arkadaşımın biri 2 ay kv ve kp gitmedi sadece emzirebildi sevmesine altını almasına bile müsade etmediler kızı hastanelik ettiler.
bir arkadaşım bebek geldi HALASI hemşireden kucaklar kucaklamaz bir çığlık attı ve göbek atmaya başladı bebek bizim tarafa benziyor diye ki kız ameliyattan çıkmıştı,
ben de neleri gördüm benim görümcem yok ama görümcelik yapmaya çalışan bir velet beddua etti durdu sözüm ona şimdi hala lık taslıyor ya onun yüzünden 2 defa hastanelik oldum ki hamile halimle o kızın annesi beni kocama dövdürmeye kalktı halası ya sevecek ya ...
bunlar sadece aklımda kalanlar hal böyle olunca da rahatsız oluyoruz işte .
sizin adınıza değil ama halalık taslayanlar da buna sebep oluyor