Oğlumu çok kıskanıyorum

11 günlük bebeği zarar gorüyor,öpüyorlar yanağı yara oluyor vs deseniz anlarım ama sadece eşinizin ailesine bu tepkiniz.
Sevmiyor olabilirsiniz eşinizin ailesini ki bu çok doğal ama bebeginizin kan bağı var bu insanlarla hala,amca,babaanne,dede bu insanlar ve hep oğlunuzun hayatinda olacaklar,alışmaya çalışmaya baslasanız iyi olur.

Banada simdiye kadar bebek icin ufak bir corap dahi almadilar.onu gectim nezaketen birseye ihtiyaciniz varmi diye sormadi bile.zaten ufak birsey yapsa basima kakar biliyorum.eltiminde bir cocugu var ama kv nedense ona torunum benim dogmamis bebegimede seninki diye hitap ediyor.bu yuzden sanirim bende dogdugunda bebegimi kiskanicam.cunku hic bir konuda destek olmadilar daha

Çok çirkin bir huy anlaşılırsa cocuktanda sizdende soğurlar kalakalırsın dımdızlak :emir_bebek::KK43:

Geçer geçer merak etme. Herkese karşı olsa lohusalık derdim ama sadece eşinin ailesine ise tamamen gıcıklıktan. Ama yeni annesin dediğim gibi geçer.

böyle şeyleri bence şuan hissetmen çok normal. şuan loğusasın bu durum 1 sene kadar devam edebilir ama uzun süre yıllarca sürerse bi destek almalısın. bende senin gibiydim doktora danıştım böyle söyledi. şuan oğlum 3 yaşında ve çok rahatım. zamanla düzelir.

Merak etme bi kaç zaman sonra suratına bile bakmayacaklardır sizin bu tavırlarınız yüzünden sonra evladım neden sevmiyorlar diye açarsınız konu.

Merhaba kızlar çok şükür doğum yaptım 11 günlük bir bebeğim var. Ama oğlumu deli gibi kıskanıyorum. Kendi ailemden değil ama eşimin ailesinden o kadar çok kıskanıyorum ki onu. Onlar sevince gerçekten içimden kıskançlık damarlarım fırlıyor sanki. Bir öneriniz bir görüşünüz var mı? Bundan hiç hoşlanmıyorum. Çünkü yüzüm asılıyor hep kıskandığım için. Nasıl düşünsem rahatlarım
neden kıskanıyorsun ya da şöyle sorayım senin kıskanman için seni kışkırtıyorlar mı?
eğer böyle bir durum yoksa malum lohusa sendromu 4-5 haftaya geçiyor merak etmeyin.
bizde atlattık bu dönemi .kaynanacığım her seerinde çocuğunu istemeyeceksin doğurunca hasta olacaksın dedi durdu baktı ben hasta olmadım beni kışkırttı durdu "bu benim kızım, onu ben doğurdum, onun evi burası değil götüreceğim, emzirirken kucağımdan almalar,benim ailemden çocuk kıskanmalar çocuğu emzirmeye kalkmalar,vs. baktı gelin lohusa sendromu olmadı kaynana olarak senrdoma girdi :KK70::KK70::KK70:

neden kıskanıyorsun ya da şöyle sorayım senin kıskanman için seni kışkırtıyorlar mı?
eğer böyle bir durum yoksa malum lohusa sendromu 4-5 haftaya geçiyor merak etmeyin.
bizde atlattık bu dönemi .kaynanacığım her seerinde çocuğunu istemeyeceksin doğurunca hasta olacaksın dedi durdu baktı ben hasta olmadım beni kışkırttı durdu "bu benim kızım, onu ben doğurdum, onun evi burası değil götüreceğim, emzirirken kucağımdan almalar,benim ailemden çocuk kıskanmalar vs. baktı gelin lohusa sendromu olmadı kaynana olarak senrdoma girdi :KK70::KK70::KK70:
:KK57::KK57::KK57: Şoke oldum. Benim kaynanam da lohusa sendromuna girmişti ama seninki fenaymış.

ben bir hala olarak yazıyorum o cocuk tek senin degil istemesende istesende yegenlerini torunlarını sevicekler !!
bakın bu rahatsızlıktır öncelikle bunu bi anlayın. neden böyle tepki veriyorsunuz ki sevmesinler istemiyorum dememiş kıskanıyorum diyor . Allah ım sizin gelininize böyle bi rahatsızlık vermesin delirtirsiniz kadını..

Çok Kırıcı yorumlar yapılmış.
Şu an lohusa olduğunuz için;hormonlarınızdan Kaynaklı bir durum bu.az bir zaman sonra geçecek vücûd normale dönünce. Yalnız bunun arkasına lohusa depresyonu gelebilir.bunu yaşamadan kendinize iyi gelen yakınlarımızla bol bol zaman geçirin.komedi Şeyler izleyin v.s

ben de kıskanmak demeyeyim de kimseye güvenip vermiyordum, bir saniye yanından ayrılmıyordum. gece sabaha kadar uyumazdım, gündüz annem (kendi öz annem yani) ben bakarım sen git biraz uyu derdi, bebeğim uyumadan uyumazdım. çocuğu uyutup eşimi başına dikip duşa girerdim duştayken bile kameralı telsizden izlerdim. lohusa psikolojisi bambaşka bir şey.

bakın bu rahatsızlıktır öncelikle bunu bi anlayın. neden böyle tepki veriyorsunuz ki sevmesinler istemiyorum dememiş kıskanıyorum diyor . Allah ım sizin gelininize böyle bi rahatsızlık vermesin delirtirsiniz kadını..
bu rahatsızlıksa kendi ailesini neden kıskanmıyor herkesten kıskansa anlarım sen beni tanıyomusunki hemen delirtirsin diye yazıyosun...

Benim bi akrabam vardı oda öyleydi.. Lohusalıktandır bence geçer .. Onunki sonradan düzeldi ve düzelince anlattı.. Çok kıskanıyordum elimde deildi ama çok saçmaymış şimdi düşününce nekadar ysnlış yapmışım demişti.. Zamanla geçer bence

bir önceki sayfadaki yorumumu okumanı rica ediyorum..
ama o sizin kaynananızla alakalı bu bayan genelleme yapsaydı ok evet lohusalık yada yeni anneligin vermiş oldugu bi dürtü der anlardım ama esimin tarafı diye derse iş farklı bende bi erkek tarafı olarak ve yeni bir hala olmus olarak yazdım ayrıca gelinimiz delirmedi merak etmeyin evine bile gitmek istemedi evide 10 dk mesafede belirtiyim. bizde kalıyo ben ön yargı yapmadım ama siz delirtirsiniz diye ön yargıda bulundunuz..

bu rahatsızlıksa kendi ailesini neden kıskanmıyor herkesten kıskansa anlarım sen beni tanıyomusunki hemen delirtirsin diye yazıyosun...
ayrıca kendi arkadan çevrem ve kendi doğumumu baz alarak konuşayım ki
erkek tarafının yaptıkları yüzünden bu tip şeyler yaşanıyor.
mesela arkadaşımın biri 2 ay kv ve kp gitmedi sadece emzirebildi sevmesine altını almasına bile müsade etmediler kızı hastanelik ettiler.
bir arkadaşım bebek geldi HALASI hemşireden kucaklar kucaklamaz bir çığlık attı ve göbek atmaya başladı bebek bizim tarafa benziyor diye ki kız ameliyattan çıkmıştı,
ben de neleri gördüm benim görümcem yok ama görümcelik yapmaya çalışan bir velet beddua etti durdu sözüm ona şimdi hala lık taslıyor ya onun yüzünden 2 defa hastanelik oldum ki hamile halimle o kızın annesi beni kocama dövdürmeye kalktı halası ya sevecek ya ...
bunlar sadece aklımda kalanlar hal böyle olunca da rahatsız oluyoruz işte .
sizin adınıza değil ama halalık taslayanlar da buna sebep oluyor

X