Merhabalar.çok büyük bir derdin içindeyim.öncelikle 43 yaşında 19 yıllık evli bir bayanim.16 yaşında birde oğlum var.Eşimle problemli bir evliliğini var.Oğlumada bundan olumsuz etkileniyor.evde sürekli tartışma ortamı var.Oğluma ve bana karşı çok ilgisiz.Asıl mesele oğlum.Onun için çok endişelendiriyorum.Birçok defa kendisini çok afersiniz 31 çekerken gördüm.Bağımlı olmasından korkuyorum.Babası ile iletişimi yok.Iyice içine kapandı.Bu konularıda benimle konuşamuyor haliyle.Ne yapacağımı bilmiyorum.elim kolum bağlandı.acil yardım bekliyorum kızlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oglumu bu beladan nasıl kurtarabilirim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
Bağımlı hale gelmesinden korkuyorum16 yaşında çocuk masturbasyon yapmayıp atom mu parçalayacak?
Merhabalar.çok büyük bir derdin içindeyim.öncelikle 43 yaşında 19 yıllık evli bir bayanim.16 yaşında birde oğlum var.Eşimle problemli bir evliliğini var.Oğlumada bundan olumsuz etkileniyor.evde sürekli tartışma ortamı var.Oğluma ve bana karşı çok ilgisiz.Asıl mesele oğlum.Onun için çok endişelendiriyorum.Birçok defa kendisini çok afersiniz 31 çekerken gördüm.Bağımlı olmasından korkuyorum.Babası ile iletişimi yok.Iyice içine kapandı.Bu konularıda benimle konuşamuyor haliyle.Ne yapacağımı bilmiyorum.elim kolum bağlandı.acil yardım bekliyorum kızlar.
O yaşta mastürbasyon çol normal
Oğlunuz yaşının gereğini yapıyor
Bağımlılık gibi bir durum söz konusu değil
Ama aile içi problemleriniz için bir uzman yardımı alabilirsiniz
16 yaşındaki çocuk cinselliği başka türlü nasıl yaşayacak? çok abartı bir durum görmüyorum ben. ihtiyacını elbet bir şekilde giderecek. ya mastürbasyon ya birisi ile ilişki. ilki daha masumane.
güvendiğiniz bir erkek kardeşiniz kuzeniniz yok mudur onlara danışsanız. zaten onlar da normal olduğunu söylerler muhakkak.
- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
Gözetleme amaçlı yapmıyorum fakat görüyorum yaniNormal bu yaşlarda. Çocuğu bu kadar gözetlemeyin, mahremine giriyorsunuz.
- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
- 398
31 cekmesini sorun yapmayin bence.Ergenlik doneminde sonucta ama babasinin bu ilgisiz tavri onu cok etkiliyordur.Babasina deseniz oglun icin endiseli oldugunu onla ilgilenmesini soyleseniz.Dusunsenize anne babanin muhabbetinin guzel oldugu sevgi dolu ailede yetismek var bi de iletisimsiz ilgisiz bir ailede yetismek var.Terapiste gidin ona oyi gelir tabi asil baba gitse daha iyi olur
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
çok pardon da 16 yaşında çocuk mastürbasyon yapmayıp rusa mı gitsin?
tövbe yarabbim. sizin gibi enteresan annelerin oğulları yüzünden gelip buraya konu açıyoruz zaten.
16 yaşında kazık kadar adam olmuş artık bir zahmet takip etmeyin artık napıyor diye.
asıl problem siz ve eşinizsiniz kendi problemlerinizi çözün çocuğunuzda bir problem yok. te allam ya.
tövbe yarabbim. sizin gibi enteresan annelerin oğulları yüzünden gelip buraya konu açıyoruz zaten.
16 yaşında kazık kadar adam olmuş artık bir zahmet takip etmeyin artık napıyor diye.
asıl problem siz ve eşinizsiniz kendi problemlerinizi çözün çocuğunuzda bir problem yok. te allam ya.
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Gözetleme amaçlı yapmıyorum fakat görüyorum yani
Normal ama, daha ergenlik çağında. Cinselliği keşfettiği zamanlar bunlar. Ergenlik çağını tamamlayınca azalır.
- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
- 398
31 cekmesini sorun yapmayin bence.Ergenlik doneminde sonucta ama babasinin bu ilgisiz tavri onu cok etkiliyordur.Babasina doeseniz oglun icin endiseli oldugunu onla ilgilenmesini soyleseniz.Dusunsenize anne babanin muhabbetinin guzel oldugu sevgi dolu ailede yetismek var bi de iletisimsiz ilgisiz bir ailede yetismek var.Terapiste gidin ona oyi gelir tabi asil baba gitse daha iyi olur
Aşırı seviyede yapıyor amaçok pardon da 16 yaşında çocuk mastürbasyon yapmayıp rusa mı gitsin?
Haklısınız eşimin ilgisiz tavrı evladım bu hale getirdi31 cekmesini sorun yapmayin bence.Ergenlik doneminde sonucta ama babasinin bu ilgisiz tavri onu cok etkiliyordur.Babasina doeseniz oglun icin endiseli oldugunu onla ilgilenmesini soyleseniz.Dusunsenize anne babanin muhabbetinin guzel oldugu sevgi dolu ailede yetismek var bi de iletisimsiz ilgisiz bir ailede yetismek var.Terapiste gidin ona oyi gelir tabi asil baba gitse daha iyi olur
Bağımlılık derecesine gelir mi bu yaşta bilmem de içine kapanıklığı için uzman desteği şart, Annesi de olsanız özel konular da nasıl o derece gördünüz anlam veremedim ,ulu ortamı yapıyor da denk geldi ?Merhabalar.çok büyük bir derdin içindeyim.öncelikle 43 yaşında 19 yıllık evli bir bayanim.16 yaşında birde oğlum var.Eşimle problemli bir evliliğini var.Oğlumada bundan olumsuz etkileniyor.evde sürekli tartışma ortamı var.Oğluma ve bana karşı çok ilgisiz.Asıl mesele oğlum.Onun için çok endişelendiriyorum.Birçok defa kendisini çok afersiniz 31 çekerken gördüm.Bağımlı olmasından korkuyorum.Babası ile iletişimi yok.Iyice içine kapandı.Bu konularıda benimle konuşamuyor haliyle.Ne yapacağımı bilmiyorum.elim kolum bağlandı.acil yardım bekliyorum kızlar.