• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglumu bu beladan nasıl kurtarabilirim

Handanbyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
22
0
1
50
Merhabalar.çok büyük bir derdin içindeyim.öncelikle 43 yaşında 19 yıllık evli bir bayanim.16 yaşında birde oğlum var.Eşimle problemli bir evliliğini var.Oğlumada bundan olumsuz etkileniyor.evde sürekli tartışma ortamı var.Oğluma ve bana karşı çok ilgisiz.Asıl mesele oğlum.Onun için çok endişelendiriyorum.Birçok defa kendisini çok afersiniz 31 çekerken gördüm.Bağımlı olmasından korkuyorum.Babası ile iletişimi yok.Iyice içine kapandı.Bu konularıda benimle konuşamuyor haliyle.Ne yapacağımı bilmiyorum.elim kolum bağlandı.acil yardım bekliyorum kızlar.

Bu hassas bir konu. Uzman yardimi almayi denediniz mi?

Oglunuzu nasıl o şekilde görebilirsiniz sürekli gözetliyor musunuz çocuğu?Bu yaşta böyle şeyler anormal değil.He oglunuzun babası gibi olmasını istemiyorsanız boşanırsınız hırgür dolu bi evde çocuğun sağlam psikolojisi olmasını beklemeniz tuhaf zaten

Merhabalar.çok büyük bir derdin içindeyim.öncelikle 43 yaşında 19 yıllık evli bir bayanim.16 yaşında birde oğlum var.Eşimle problemli bir evliliğini var.Oğlumada bundan olumsuz etkileniyor.evde sürekli tartışma ortamı var.Oğluma ve bana karşı çok ilgisiz.Asıl mesele oğlum.Onun için çok endişelendiriyorum.Birçok defa kendisini çok afersiniz 31 çekerken gördüm.Bağımlı olmasından korkuyorum.Babası ile iletişimi yok.Iyice içine kapandı.Bu konularıda benimle konuşamuyor haliyle.Ne yapacağımı bilmiyorum.elim kolum bağlandı.acil yardım bekliyorum kızlar.

O yaşta mastürbasyon çol normal
Oğlunuz yaşının gereğini yapıyor
Bağımlılık gibi bir durum söz konusu değil
Ama aile içi problemleriniz için bir uzman yardımı alabilirsiniz

16 yaşındaki çocuk cinselliği başka türlü nasıl yaşayacak? çok abartı bir durum görmüyorum ben. ihtiyacını elbet bir şekilde giderecek. ya mastürbasyon ya birisi ile ilişki. ilki daha masumane.
güvendiğiniz bir erkek kardeşiniz kuzeniniz yok mudur onlara danışsanız. zaten onlar da normal olduğunu söylerler muhakkak.

31 cekmesini sorun yapmayin bence.Ergenlik doneminde sonucta ama babasinin bu ilgisiz tavri onu cok etkiliyordur.Babasina deseniz oglun icin endiseli oldugunu onla ilgilenmesini soyleseniz.Dusunsenize anne babanin muhabbetinin guzel oldugu sevgi dolu ailede yetismek var bi de iletisimsiz ilgisiz bir ailede yetismek var.Terapiste gidin ona oyi gelir tabi asil baba gitse daha iyi olur

18 ine girer girmez evlendirin :işsiz:
şaka mı bu ya, 16 yaşında olup mastürbasyon yapmayan çocuk var mıdır?
eğer günlük rutinini etkileyecek kadar çok yapıyorsa bağımlı olmasından korkun ve bunun için müzik, resim, spor gibi hobiler edinip enerjisini o yönde atmasına teşvik edin.

çok pardon da 16 yaşında çocuk mastürbasyon yapmayıp rusa mı gitsin?
tövbe yarabbim. sizin gibi enteresan annelerin oğulları yüzünden gelip buraya konu açıyoruz zaten.
16 yaşında kazık kadar adam olmuş artık bir zahmet takip etmeyin artık napıyor diye.

asıl problem siz ve eşinizsiniz kendi problemlerinizi çözün çocuğunuzda bir problem yok. te allam ya.

31 cekmesini sorun yapmayin bence.Ergenlik doneminde sonucta ama babasinin bu ilgisiz tavri onu cok etkiliyordur.Babasina doeseniz oglun icin endiseli oldugunu onla ilgilenmesini soyleseniz.Dusunsenize anne babanin muhabbetinin guzel oldugu sevgi dolu ailede yetismek var bi de iletisimsiz ilgisiz bir ailede yetismek var.Terapiste gidin ona oyi gelir tabi asil baba gitse daha iyi olur

çok pardon da 16 yaşında çocuk mastürbasyon yapmayıp rusa mı gitsin?
tövbe yarabbim. sizin gibi enteresan annelerin oğulları yüzünden gelip buraya konu açıyoruz zaten.
16 yaşında kazık kadar adam olmuş artık bir zahmet takip etmeyin artık napıyor diye.

asıl problem siz ve eşinizsiniz kendi problemlerinizi çözün çocuğunuzda bir problem yok. te allam ya.
Aşırı seviyede yapıyor ama

31 cekmesini sorun yapmayin bence.Ergenlik doneminde sonucta ama babasinin bu ilgisiz tavri onu cok etkiliyordur.Babasina doeseniz oglun icin endiseli oldugunu onla ilgilenmesini soyleseniz.Dusunsenize anne babanin muhabbetinin guzel oldugu sevgi dolu ailede yetismek var bi de iletisimsiz ilgisiz bir ailede yetismek var.Terapiste gidin ona oyi gelir tabi asil baba gitse daha iyi olur
Haklısınız eşimin ilgisiz tavrı evladım bu hale getirdi

Bağımlılık derecesine gelir mi bu yaşta bilmem de içine kapanıklığı için uzman desteği şart, Annesi de olsanız özel konular da nasıl o derece gördünüz anlam veremedim ,ulu ortamı yapıyor da denk geldi ?

Back