oğlumu bırakmadım işimi bıraktım

Bozo16

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
414
7
296
önümüzdeki ay sonu işe başlayacaktım fakat düşündüm taşındım oğlumu bakıcıya bırakmaya kıyamadım. çok küçücük ben öpmeye kıyamıyorum ya kadın iyi bakamazsa ya bağırırsa ya kucaklamazsa ya tatlı sözler söylemezse vs gibi sebepler yüzünden hiç huzurum kalmamıştı eşiminde başını etini yiyordum uykularım kaçıyordu. evimde de yabamcı birinin olacak olması fikri de hoşuma gitmiyordu. gittim konuştum tazminatımı da aldım. büyütünce gene gel uygun bir pozisyonda gene çalışmak isteriz seninle dediler. o garantiyi de aldım şükür.

1-2 sene idareli gideceğiz ama oğlum koynumda büyümüş olacak. ilk adımını, dişini, ilk kelimelerini herşeyini göreceğim. allah sağlık versin çalışırım inşallah yine.

şuan içim o kadar rahat ki. oğlum da sanki farkında 2 gündür çok daha da tatlı oldu cilve yapıp duruyor bana devamlı.

onun için herşeyimi feda edebileceğimi daha iyi anladım. gerçekten annelik bambaşka bir duyguymuş.

en doğru kararı vermişsin a.s.
ben hep bakıcıyaa ters bakmısımdır dövermi yemek yedirirmi hep insanın aklı orda kalır

bende bazen eğer cocuğum olursa naparım diyorum da bakmak isterse kayınvalideme rahatlıkla bırakırım olmazsa oturur kendim bakarım

sanki cocuğum olduda ne hayaller kuruyom :mymeka:

çok iyi yapmışın canım bende yarın kpss ye gircem ve 28 haftalık hamileyim iyi bir puan alsam bile tercih yapmıycam onu başka kollara bırakamam onun annesine ihtiyacı var başkalarına değil

yaptığın büyük fedakarlık gerçekten
keşke benim de öyle bir imkanım olsa
ben de süt kokan kızımı pazartesi bırakıp işe başlayacağım ne yazık ki...
gerçi ben biraz daha şanslıyım kızıma annemler bakacak hiç değilse aklım kalmayacak...

canım en iyisini yapmışsın bende çalışmayı düşünüyodum fakat görümcem bence biraz büyüsün ondan sonra çalışırsın dedi ben 8 aylıkken annem baktı oğlumun emekleyişini hareketlerini hiç bir şeyini doğru dürüst göremedim çalışma dedi bana pişman olursun dedi

ben de 1 sene ücretsiz izin aldım seneye eylülde başlayacağıö işe oğlum 1,5 yaşında olacak en güzelini yapmışsın sonradan keşke demektense

başta üzüldüm 11 yıl çalıştıktan sonra evde nasıl duracağım diye. 7 aydır da özlemiştim aslında çalışmayı. ama en doğrusunun bu olduğuna karar verdim. para kazanılır ama kaybettiğim anları bir daha kazanamam.

benim annem bakabilecek olsa bir nebze de olsa içim rahat olurdu ama durumu uygun değil malesef. o açıdan şanslısın gerçekten

bende öyle yaptım güya eylülde çalışmaya başlıyacaktım ama iki sene düşünmüyorum.işimde çok iyiydi bir sürü kişinin hayal edeceği kadar ama olsun kıyamıyorum anname bile bırakamıyorum komşu bile olduğumuz halde

valla sen uyku düzeni yapmaya çalıştıkça çalışıcam diye benim içim eriyodu burda bişi diyemiyodum ne kadar sevindim anlatamam en iyi kararı vermişsin seni tebrik ediyorum hiç bişey anneye ihtiyacı olan bebekten daha önemli olamaz

En iyisini yapmışsın. Bende çalışmaya bayramdan sonra başlıyorum. Annem ve kayınvalidem haricinde kimselere güvenip çocuğumu bırakamam. Çok şükür ki annem bakacak içim rahat o açıdan..

ben daha 1aylik oldugunu ogrendigim an cikmistim ve hala evdeyim isimde cok iyiydi, rahatti saatleri 9-5 cumartesi pazar yoktu ama bu ulkede kres disinda hic secenek yok ailemiz yanimizda degil o yuzden calismiyorum esim oyle mutluki anlatamam zaten buyumesini 2yasina gelmesini bekliycem en iyisini yapmisin herzaman kariyer yaparsin ama bir kez dis cikaricak yurumesi,ilk heceleri emeklemek gibi ozel anlari ilk goreceksin birlikte hatiralariniz ona anlatacagin sey cok olucak

En iyisini yapmışsın.Ben de bir yıl ücretsiz izin aldım.Onlarla zaman geçirmek çok güzel ya.

Son düzenleme:

evet bencede en doğru kararı verdim
amaaaaaaaaaa uyku düzenimizden taviz yok valla. zaten alıştı benimki geceleri 21- 7 arası 1 defa kalkıyor kendi kendine de uyuyor. :teytey:

bunca yıldan sonra işsiz kaldım diye biraz moralim bozuktu aslında ama sayenizde ne kadar doğru bir karar verdiğimi tekrar anladım. teşekkür ederim hepinize

nergızcım oglunun sunnetı nasıl
canım ben cok gezen bırıydım.

öğretmendım sabahcıydım

1 de dersım bıterdı ıkı uc saat dısarda gezerdım..

subattan berı calısmıyorum..

bana bır yıl ucretsız ızın alma sıkılırsın dedıler
ben aldım.suan soranlara ..

ben dunyanın en mutlu kadınıyım dıyorum..

..oglumun bana bakması gulumsemesı her anını gormek sahıt olmak cok guzel.....

bunlar parayla alıncak seyler degıl..

kibelacım sünnetimiz geçti sayılır.dikişlerin erimesini bekliyoruz. oldu bitti valla. herkese tavsiye ederim küçük olunca çabuk iyileşiyor.

sende en doğrusunu yapmışsın. insan kıyamıyor ya minnacık kuzucuklar onlar:)

hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi işi bıraktım.eşimin annesi hep çalışmış ananesi büyütmüş onu istemiyodu bebek olunca çalışmamı.hala çalışan arkadaşlarım var bebekleri bakıcıda olan çok zorlandıklarını görüyorum.daha bebeğim yokken bir arkadaşım iş yerinde her yere resmini koymuştu bebişinin bakıp ağlardı özlerdi onu bende üzülürdüm ona çok şükür kendim bakıyorum oğluma çok zor kim olursa olsun bırakmak çok zor.anne ile büyüyen çocuk her bakından daha iyi gelişiyor.çalışmak zorunda olan annelere bizlere Allah yardım etsin inşallah bebeişlerimize sağlık versin.benimde c.tesi pazar tatil bir işim vardı rahattı ama oğlum bi yana dünya bi yana.onların sağlıkları herşeyden önemli para da lazım ama herşey para demek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…