önümüzdeki ay sonu işe başlayacaktım fakat düşündüm taşındım oğlumu bakıcıya bırakmaya kıyamadım. çok küçücük ben öpmeye kıyamıyorum ya kadın iyi bakamazsa ya bağırırsa ya kucaklamazsa ya tatlı sözler söylemezse vs gibi sebepler yüzünden hiç huzurum kalmamıştı eşiminde başını etini yiyordum uykularım kaçıyordu. evimde de yabamcı birinin olacak olması fikri de hoşuma gitmiyordu. gittim konuştum tazminatımı da aldım. büyütünce gene gel uygun bir pozisyonda gene çalışmak isteriz seninle dediler. o garantiyi de aldım şükür.
1-2 sene idareli gideceğiz ama oğlum koynumda büyümüş olacak. ilk adımını, dişini, ilk kelimelerini herşeyini göreceğim. allah sağlık versin çalışırım inşallah yine.
şuan içim o kadar rahat ki. oğlum da sanki farkında 2 gündür çok daha da tatlı oldu cilve yapıp duruyor bana devamlı.
onun için herşeyimi feda edebileceğimi daha iyi anladım. gerçekten annelik bambaşka bir duyguymuş.
1-2 sene idareli gideceğiz ama oğlum koynumda büyümüş olacak. ilk adımını, dişini, ilk kelimelerini herşeyini göreceğim. allah sağlık versin çalışırım inşallah yine.
şuan içim o kadar rahat ki. oğlum da sanki farkında 2 gündür çok daha da tatlı oldu cilve yapıp duruyor bana devamlı.
onun için herşeyimi feda edebileceğimi daha iyi anladım. gerçekten annelik bambaşka bir duyguymuş.