• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumla Evdeyizz:)))))

gxuxzelresim

mutluyum çünkü anneyim:)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
1.572
4
116
Bursa
bu anı yaşayacakmıyım diye kaç aydır merak ediyordum.yani doğum hikayemi yazacağım gün gelecekmiydi:sm_cool::sm_cool: işte o an:14 mart sabah 8de hastanede olmak için doktorumuzla anlaştık.ve sabah 8edoğru evden çıktık.annem ve ablamıda alarak hastaneye gittik...giriş işlemleri yapıldı ve beni hazırlamaya başladılar.bu arada spinal sezeryan olmaya karar verdim sabah yolda giderkensırnaşık şey neyse o sevimsiz şeylerden sonra (sonda vs..ama çok gereklilermiş gerçekten ameliyattan sonra daha iyi anladım)odadan çıktık ve ameliyathaneye gitmek için yola koyulduk..annem,ablam filan ağlamaklısenağlama oysa ben sanki düğüne gidiyorum amma metanetliymişim haberim yokmuşyerimseniben çok rahat girersem o kadar rahat çıkarım diye kafama koymuştum.ve öylede oldu Allaha şükür...eşim ameliyata girdi.elimi tuttu.ve ben ameliyathanenin ışıklarından neredeyse tüm olaylara tanık oldum:sm_cool: çok güzeldiii....bebeğimi ilk görmek hele herşeye değerdi:1rolleyes: tüm işimiz yaklaşık 40dakikada bitti ve ben odama çıktım.işte oğlum Poyraz yanımdaydııııı....6 saat sonra tamamen bacaklarımı hissetmeye başladım.3 saat sonrada ayağa kalktım.aynı gece gaz probleminide halledince bu gün öğleden sonra evimize geldik.herşey çok güzeldi.Allahım herkesi hayırlısıyla kurtarsın.

allah analı babalı büyütsün küçük yavrunu.. bebişinle beraber mutlu ve sağlıklı günler geçirmeni dilerim..darısı tüm hamişlerin başına...

canim allah anali babali buyutsun gozunuz aydin.rabbim saglikla uzun omur versin.

yalniz 14 mart demissin yanlislikmi oldu yoksa erkenmi dogum yaptin canim?

Rabbim analı babalı büyütsün..
İnşallah hep beraber cokk uzun yıllar mutlu yaşarsınız..

canım allah sağlık ve uzun ömür versin poyrazına
doğumun anlattığın kadarıyla çok kolay geçmiş
darısı bizlerin başına inşallah
aminnnnnnnnnnnn

canım Allah analı babalı büyütsün kolay geçmiş doğumun darısı başımıza Poyraz bebeğin resimlerini de bekliyoruz en kısa zamanda...

Allah analı babalı büyütsün cnm...Allah yavruna uzun ömür ve sağlıklı yaşam nasip etsin inşallah...

fazla giremiyorum gelen giden dolayısıyla ama en kısa zamanda fotoğraflarını koyucam. akşama eşime rica edeyim bakayım:))

evettt guzel bır kavusma hıkayesı dahaa ...
Allahım bızlerede kolay dogumlar nasıp eylesınnnnnn amin.

Back